Nem, Szandát nagyon elbénáztam, hirtelen ránézéssel Vitányvár északi kilátásának gondoltam :-) Sajna tegnap későn értem haza, és kiment a fejemből a játék, fél kilenckor jutott eszembe, így sok képet elkapkodtam. A méhecskés házikónál még nem jártam, ennek ellenére egész jól belőttem, a szarvaskői kilátás pedig valóban feledhetetlen. A legnagyobbat én is a budai hegységben lévő képnél buktam, simán Balaton-felvidéknek tippeltem. Viszont van egy kép a Badacsonnyal a háttérben, vasúti átjáróban pont jön a vonat. Ezt a badacsonytördemici vasúti átjárótól 6 km-re teszi, már 3x belefutottam, de egyszerűen nem találom, hogy akkor hol lehet. Biztos jó ott a koordináta, csak ilyen béna vagyok?
Nézem a virtuális kitűzőket. A legészakibb pont az tényleg nem a Milicen van, hanem valahol a Szabó-pallag környékén? Konkrétan még egy métert nem tettem még meg a Zemplénben, de a legészakibb pont érintéséért járó kitűzőt mégis megkaptam.
---
Köszönöm amúgy a tegnapi versenyt is nektek, a Budai-hegységes képet megettem rendesen, annyira nem sugallt városias környezetet, hogy a Balaton környékén kezdtem keresni. A keleméri tavaknál pedig még nem jártam, így azt elhelyeztem a Szajki-tavak környékére...
Az bosszant hogy nem is olyan régen gyalogoltunk ott és nem emlékszem a házra...
Más: Tudtok valami egész olcsó szállást Irotán? Úgy szeretnénk a Cserehátot végigjárni hogy Irotán aludnánk, és ha találunk olyan szállásadót aki autóval elvinne minket Fancsalra illetve Bódvarákóra persze a benzinköltséget fizetve akkor mindkét nap visszamennénk az autónkhoz amit remélhetőleg ott lehet a szálláson hagyni. ( A nehezítés az megint a két kutya )
Na, ezt mondtam én is. A Szandavár tetején készült a kép és oda kattintva nekem is veszett vagy 200 pontom. De egyenlő pályák és egyenlő esélyek elvén mindenki bukta ezt.
"Amúgy Kovalik András nem teljesítette még a kéktúrát, legalábbis akkor, amikor erről beszéltünk, még azt mondta, mindig voltak fontosabb."
Elég régen zajlott akkor ez a beszélgetés, mert Kovalik András 1969. október 27-én fejezte be az OKT-t és 910. a jelvényének a sorszáma. :-) Legalábbis az OKT-t teljesítők önkéntes névsora alapján.
hehe, ha tudnád hogy nekem milyen nehezen ment az átállás a tuhuról az osm-re, mármint a szerkesztés
ha nem szerkesztettél tuhun sose, akkor nincs beidegződés amit le kell küzdeni :-)
igen, csak lemented mint poit, de a nevébe érdemes beleírni hogy kút
ha magad rajzolod fel akkor valami kód is elég (mondjuk egyetlen K betű) amiből majd otthon tudod hogy mi volt az
vagy pl felírod egy papírra vagy felveszed diktafonra (okostelón biztos van ilyen, ahhoz nem értek :-) hogy a gps által adott név (mondjuk 027) az egy kút
én mondjuk túrán nem papírozok meg nem diktafonozok, a gps-be írom be hogy mi micsoda (pedig elég nehézkes a gpsen szöveget bevinni, dehát ez van)
amiket fel szoktam jegyezni: úttípus váltást pl aszfaltról földút, földútról ösvény ilyesmi
jelzésváltást
azt is ha iránymenetbe kapcsolok és elhagyom az utat (azt nem kell felrajzolni)
pontokból híd, magasles (fedett vagy sem), sorompó, buszmegálló (van-e fedett beállója vagy nem), bolt, kocsma, kút, telefonfülke (pénzes vagy kártyás), szelektív kuka, pihenőhely
meg amit még esetleg térképre szeretnél rajzolni
magát a nyomvonalat meg tartalmazza a csiganyál
ezekből túra után 1-2 nappal míg emlékszel mindenre, fel lehet szépen rajzolni
én a JOSM-et használom, többi szerkesztőt nem ismerem
Öööö..én annyira nem vagyok profi, bár ha részt tudnák venni valamiféle "tanfolyáson" talán már menne :) Szóval arra van lehetőség, hogy a GPS-re felpakolom mindkét verziót és terepen meg váltok ha kell. Ez jó, még
nem próbáltam. Igazság szerint még nem használtam ki rendesen a GPS tudását. Ha egy adott "dolgot" pl. kút, szeretnék rögzíteni, akkor csak annyi, hogy mentem mint POI-t?