Építkezésből megmaradt anyagok és gépek adásvétele. Ha maradt két áthidalód, meg a betenkeverő sem kell már, hátha valakinek jól jöhet. Cserébe lehet, hogy csaptelep kell és itt találsz.
Evva EPS osztrák, törésvédett felsőkategóriás biztonsági zárbetét: Extended Profil System: a kulcs fogazott és pontfuratos egyben. Zárbetét törés-, maghúzás-, felfúrás- és finomnyitás elleni védelem. Kulcsok száma: 3 db. Speciálisan kialakított kulcs. Kulcsmásolás kizárólag a vezérképviseleten, a kódkártya bemutatásával. Mabisz ajánlás. Moduláris felépítés: költözés esetén változtatható méret! Többféle méretben: 41/46 - 4 darab 46/46 - 1 darab 46/56 - 9 darab 46/61 - 3 darab
Mûgyantás , üvegszálas munkákat vállalok, építkezésnél kiválóan alkalmas egyedi megoldásokra,
email en elérhetõ vagyok vagy tel:70 53 9 nulla 518
75nm 10 cm vastagságú Rockwool Deltarock tetőtéri kőzetgyapot hőszigetelő éklemez 1100Ft/nm (gyári ára 1667,-Ft), és 70 nm 5 cm vastagságú Multirock hő- és hangszigetelő 400,-Ft/nm (gyári ára 653,-Ft) eladó gyári csomagolásban. Mindkettő tetőtéri beépítésből maradt anyag. Szállítás a vásárló feladata Martonvásárról (Bp-től 30 km.).
Dizel aggregator elado, 350 ccm , max 3000W, 220V, 12V DC , , öninditós de kézzel is indithato, akksi nélkül , kicsit csöpög az olaj, valszeg uj tömites kéne, megnezhetõ , kiprobalhato, Budakalasz 70- 5harom90518
Bp 3. ker ben, békásmegyernél, szentendrei út mellé kirakva kb 2 zsák cserépkályha cserép, néhány törött van benne , tegnap láttam, ha valakinek kell esetleg...