Дорогие уважаемые, укажите пожалуйста ссылку на размеры акустики, колонки с динамиками. Басовые колонки с двумя динамиками HX 512 / A были установлены в комплекте с усилителем BEAG AEX250
Dear dear, please select the link to the dimensions of acoustics, speakers with speakers. Bass speakers with two speakers HX 512 / A have been installed in combination with an amplifier BEAG AEX250. Thank you
Kedves Kedves, kérjük, válassza ki a linket a méretei akusztika, hangszórók hangszórók. Bass hangszóró két hangszóróval HX 512 / A már telepített kombinált erősítő BEAG AEX250. köszönöm
Дорогие уважаемые, мне нужен излучатель бумажный диффузор к динамику ВЕАГ НХ 512/А. Магнит и корзина имеется. Для меня главное его отремонтировать, а не купить.
Dear dear, I need a paper cone transducer to dynamic VEAG HX 512 / A. Magnet and a basket there. For me the main thing it repaired.
Kedves Kedves, szükségem van egy papír a kúp átalakító dinamikus VEAG HX 512 / A. Mágnes és egy kosár van. Számomra a legfontosabb dolog javításra szorul.
Dynamics BEAG HX 512 / A views and possible repair.
I am a representative RUSSIA I want to know the technical parameters of the dynamics BEAG HX 512 / A for its restoration. Since torn Diffusers. Thank you all.
Dynamics BEAG HX 512 / A nézetek és az esetleges javítás.
Én vagyok a képviselője OROSZORSZÁG Azt akarom tudni, a műszaki paraméterek a dinamika BEAG HX 512 / A a helyreállítás. Mivel szakadt diffúzorok. Köszönök mindent.
Nemrégiben hozzájutottam egy AUDIO AK 703 típusú erősítőhöz 1957-ből, illetve egy AUDIO AV 602 erősítőhöz ha jól gondolom, ez 58-as. Az AK 703-asról még csak fényképet sem találtam az interneten, viszont legalább a kapcsolási rajz fönt van. Igazából nem vagyok a téma hozzáértője. A kérdésem az lenne, hogy mit érdemes ezekről tudni, illetve ha valakinek van működőképes példánya, akkor mik a tapasztalatai vele. Illetve milyen értéket képviselhetnek ezek most? a 703-as komplettnek tűnik a hálózati csatlakozó és az elején lévő visszajelző műanyag fedele kivételével, a 602-esről viszont hiányoznak a potmétersapkák, illetve a bekapcsoló billenőkapcsoló is valamint a két műanyag fedél (a piros és a fehér).
Az orosz kollegának az ae 782/a erősítő kapcsolási rajza kellene, de olyan, amiből megállapítható a trafó bekötése is. Fel tudná valaki ide tenni?
De mégjobban érdekelné olyan kapcsolás, ahol a 782/a trafót EL 34 vagy 6L6 hajtja meg. Nincs véletlenül valakinek ilyen? (Én egyszer kaptam Tunermantól, de ahhoz most nem tudok hozzáférni)
ТО Fész86 Jó napot kívánok. Én vagyok a Rossii.Takoy kérdés, van transzformátorok TH782,TK782/ Meg lehet-e látni a vázlatot a usilitelya.Mozhno mail jriy18@mail.ru C уважением Юрий.