Az én izzító lámpám is elalszik 2-4 másodperc után de én várni szoktam a reggeli első beindításkor még kikapcsol az izzító relé.A nap többi részében kb. 10-15 másodpercig izzítok.Ez működött a -18-fokban is.Jól indult az autó.
Az normális, hogy az izzítógyertyák végei ( fél centi ) olyan 3-4-5 msp után lesz csak vörös ?? Az egész kb. 30 msp után izzik fel ! Viszont a visszajelző lámpa már olyan 2-3 msp ( természetesen most, márciusban ) után kialszik !
A vizsgálatot kiszerelve, bikakábellel akksira kötve végeztem. Ugyanezt csinálja az új NGK, valamint a benne lévő régebbi UNIX-os is !
Az a gond, h ilyenkor is csak kétszeri, kb. 10 msp-es izzítással indul csak be !! :(
Csabais segítsége alapján elkezdtem kísérletezni és szinte már teljesen kilazítottam.Így már 1.8 körül vált,még egy keveset lehet lazítani,talán két-három menetet.Amikor elsőre feszítettem akkor a váltás felfelé tolódott.Még óvatos menetben is 3-nál váltott.
A modulátor az a kerek valami amire megy a vákumcső és van benne a kicsi imbusz csavar?
Lazíts a bowdenen, és lehet a váltó baloldalán a modulátoron is ki tekerhetsz egy fél fordulatot.
Bowdent lazítsad be teljesen, és szépen kezdj el menni köröket. És így körönként állítasz (elkezdesz feszíteni) rajta, mikor a legmegfelelőbb neked úgy hagyod.
Feszíteni vagy lazítani kell?Most cseréltem váltót és ha óvatos vagyok akkor is 2-2.5-en vált,ha zavarom akkor 3.5-ig is elmegy.Az előző 1.5-2 között váltott.
Úgy néz ki, megadta magát a szintszabályozós lengéscsillapítás (S124-1994), legalábbis a lengés mennyisége és amplitúdója erre utal. :(
A hidraulika olaj szintje rendben, csöpögés sehol nincs. Tavaly azonban motortérben elposszant egy gumivezeték, amit cseréltem, a rendszert feltöltöttem. Lehetséges, hogy levegős lett, vagy ilyen összefüggés nincs?
Lehetséges-e, hogy "csak" a gömbök mentek tönkre?
Mivel sok-sok pénzem most éppen nincs, viszont a jelenség szerintem balesetveszélyes, javasolnátok-e, hogy akár ideiglenesen is, de gázosra cserélni a gátlókat? Lehetséges-e ez egyáltalán.