Nalam jobban sztem senki nem szerette a forumon Dent, de el kell fogadni, hogy Robin nyert és gratulálni neki és drukkolni Dennisnek, h rendbeszedje az életét. Amugy ha az elő adásban nem dobja ki a barátnőjét és nem foglalkozik ennyit a farkával, simán megnyerte volna az egészet. Kár érte.
igazából ennyi erővel Dennis is kaphatja a fair play díjat, mert a döntőben egy db rossz szót nem szólt senkire. valamint végig hangoztatta, h nőt nem hív ki, nem is hívott.
Teljes mertekben egyetertek a leirtakkal, kiegeszitenem azzal, hogy:
Fair play díj: Lacko. Szivbol gratulalt a legyozojenek, sot, utana meg neki is szurkolt a dontoben. Nekem a vegere megtetszett nagyon az uj karaktere, gyoztes is lehetett volna, ha vegig igy jatszott volna...
Legjobb játékos díj: Dóri. mesterien követte azt a logikát, hogy aki nem párbajozik, az nem eshet ki! egy pillanat alatt tudott az erősebbhez csapódni, majd vissza...
Legrosszabb játékos díj: Dani. (nyilván az első kiesőket nem számolom ide) Dani az abszolút esélyét játszotta el egy nő miatt....lúzer.
Legkedveltebb játékos díj: Robin. Kedves, jó ránézni, humorát is megcsillogtatta időnként.
Legantipatikusabb játékos díj: Edina. csaknekemlehetigazam...
Legnagyobb csalódás díj: Edina. az elején sokan kedvelték, aranyosnak tartották...
Legviccesebb játékos díj: Laci-Robinban lehetett volna több.
Legjobb párbajozó díj: Laci, sikerült a legjobb arcát mutatnia, kivéve, mikor Fanni kiesett...
Legrosszabb párbajozó díj: Fanni. azóta sem hiszem el, amit művelt...
Fair play díj: passz.
Unfair play díj: Fanni, mert leköpte a kiesett Zsu képét.
Legjobb pillanat díj: DEL! azaz Dani, Edina és Laci kiesése.
Legrosszabb pillanat díj: Zsu kiesése.
Legviccesebb jelenet díj: Laci-Fanni párbaja előtti depressziós buli.
Sajnos ebben a szériában ismét nagyon alulra helyezték a lécet, nagyon sok buta, primitív, viselkedni képtelen játékos volt. Egy random közösségben ilyenek hamar kiszorulnak, de itt ők voltak a többség. Dani és Robin volt az a két játékos aki nem a primitívségével akart bekerülni az összefoglalóba, végig kulturáltan viselkedtek. Dani sokkal jobb játékos volt, de csúnyán elrontotta a játékát. Nem volt nyerő, hogy úgy nekiment egykori szövetségesének Zsuzsának, semlegesnek kellett volna maradnia. Az egész műsort annyira átlengte a prosztóság, a butaság, a primitívség, a tiszteletlenség, hogy a győzelemhez elég volt normálisnak lenni. Dénesünk végig próbálta utánozni Auréliót, részben a faszcimbálással, részben a riportban előadott kis szösszeneteivel. Büfögött, fingott, szart össze-vissza, faszát verte a többiek előtt, gecivel fejezte be minden mondatát. Kár lett volna, ha nála landol a főnyeremény. Elverte volna Fannikákra, drogra, kaszinóra. Robin csak azért nyerhetett, mert a többiek a három hónap alatt erkölcsileg a béka segge alá küzdötték magukat.
"Ha én nyernék 12 millát, biztos, hogy próbálnék vmit kezdeni vele."
De akkor 1 évig nem nyúlhatnál hozzá, hiszen itt havi 1 millióról van szó. Az meg nem egy nagy összeg, hogy egy vállalkozást beindítson az ember.
Gondolom az adózással nem kell foglalkozni, a nyeremények nettóban értendők. Azt tudom, hogy a VV4 alatt a csatorna fizette be az adót (kb. 9 milliót - kb. 50 milliós volt a nyeremény), a játékos nettóban kapott meg mindent.
Egy szerelmes levél hitelesebb, ha nem nyomdai betűkkel írják.
Vannak, aki arra gondolnak, ezt eleve magával vitte Anett... Szerintem kérhette a riportban, hogy nyomtassák ki, és egy szívecskés dobozt adjanak hozzá.
Mégis az a valószínűbb, hogy a nézőknek szólt ez az egész.
Ettől gusztustalan, rejtett felhívás: szavazzatok Robinra.
Erre csak azt tudom irni, hogy mindenki magabol indul ki.
HA lezsirozott dolog volna, elobb-utobb kiderulne, minden munkahelyen vannak elegedetlen alkalmazottak es a resztvevok sem a jozansag mintapeldanyai...
Nem mondasz ellent ezzel nekem. Terelgetik a cselekményt egy adott irányba, de a legvégén a csatornának már tökmindegy ki viszi el a lóvét. Ha a győztes nem eléggé való a bulvárba, vagy a tévébe, akkor előveszik a másodikat-harmadikat.
Nézzük csak: Majka, Molnár Anikó, Nádai Anikó, Éva stb. Ők sem voltak győztesek, mégis tartják magukat ma is.