Tekeri tekeri aztán egy katanás és vége az inditásnak.Önintó belseje új.egyenletesen szépen tekeri kezdteben persze ahogy merül az aksi egyre lassabb.Plusz néha fémes hang az inditásnál.
Izzitás nem babráltam,valoszinü az gyertyák is szarok de eddig minig beindult hosszas tekerés után.
Most,hogy mondod 5-6 evet..szerintem ez meg erintetlen gyari,ugy hogy repul kifele.Ha utana sem javul meg,akkor mi a tapasztalatod mi szokott meg ezzel kapcsolatban problemazni.?
A BMW-nél nem tudom épp milyen, de legtöbb esetben szét lehet pattintani, általában tele van trutymákkal, és a membrán is el szokott szakadni benne, ha így van szinte biztos, hogy ez okozza a lassítás utáni bizonytalanságot. Ilyenkor csere.
Szerencsés esetben, ha minden ép, csak ki kell takarítani.
Na erre voltam kivancsi.meg egy tizszer elolvasom a hsz-edet es megertem mi miert van.Azt mondod gyakori problema,ha nem mukodik akkor, kb ez jellemzo ra ,mint ami nalam van,hogy fordulatrol alapjarat fele beinog?vagy esetleg mas nem jellemzo meg ra?
Gyari allapot hivo vagyok 100 %-ban, nem dugozgatok semmit.Akkor cserele.Csak a pcv szelep, ha mar szelep a neve, mikor zar meg mikor nyit vagy mi hatasara mukodik?Az alapjarati szetszedve kitakaritva, latszott rajta,hogy szorult egy kicsit, most konnyen mozog.
Nos, akkor többen is eltaláltuk, legalább ez megvan.
Az mit jelent, hogy 3 akksi és semmi, na meg hogy tekerei, tekeri, aztán megszakad ?
Igen, lehet megfőzted, de ne menjünk ennyire előre. Ugyan olyan sebességgel tekeri az önindító, érzésre, mint eddig, vagy sokkal könnyebben ? Egyenletesen teker, vagy ütemesen néha begyorsul, belassul ?
Nem babráltad el az izzítást véletlenül ? Ellenőrizd van-e feszültség a gyertyákon.(Próbalámpával, a multiméter ide nem a legjobb.)
Van egy nagyon idegesito jelenseg,mikor pl.megallaskor esik a fordulatszam alapjaratra akkor elotte 2-3-szor lemegy 500 -ig majd beall normalra.Ha minden fogyaszto nelkul probalom akkor nem csinalja.Toltes ok,alapjarati motor ok.hidegen melegen szepen indul.Tobben ajanlottak a pcv szelep cseret.Ezt szeretnem megtudni,hogy ez a pcv szelep hogy mukodik?Lehet,hogy nem nyit- zar megfeleloen es ezert fuldoklik a motor?Nem gond a csere,csak ha veletlen megis jo akkor kar piszkalni..kossz!
Szép napot.Ki cseréltem az elsőlengőkar hátsó szilentjét,és a klottyanás valamelyest meg is szünt.Most a féltengelyt megvizsgáltam,nagyobb holtjátéka van,mint a jobb oldalinak.(előre-hátra)mozgatással.Az a kérdésem,általában mi szokott tönkre menni,hogy ekkora a holtjátéka?hallani lehet 1 2 fokozatban. Ha finomabban használom,annyira nem vészes.Ford focus 1 2002 1,4 nő ABS. Válaszotokat előre is megköszönöm.További szép napot mindenkinek.
Viszont a vezérlés-elrakás tényleg esélyes, mert az adagolónál el van rakva egy foggal, akkor ugyanezt csinálja, és láthatóan új vízpumpa van rajta, tehát nem túl rég cseréltek vezérlést, és a 200-ason könnyű elkúrni, mert egy kis ablakon kell kukkolni a jelet, hogy hova kell állítani. De oda csak srégen látsz rá, és amikor azt hiszed, hogy faszán jelen van, akkor odaraksz egy tükröt, és bekukucskálsz, akkor látod, hogy lófaszt van jelen, pont egy foggal van odébb. Oszt ha ezt nem tudja az ember erről a motorról, akkor összerakja úgy, oszt annyi. Baja nem lesz tőle, nem ér össze semmi semmivel, csak így fog járni.
Az is lehet, bár terepen nem nagyon vót használva az autó, azt azé' fel tudom mérni az aljából. 270ezer van benne, az meg a 200-asnak nem egy nagy puki. Pesze, 20ezer alatt is meg lehet ölni, de ettől a hidegen füstöléstől eltekintve bemelegedve húz mint az ökör (mármint ugye önmagához, és a 2 tonnához képest), trepnigázra se füstöl eszetlen feketét, és a váltói is jók. Turbó tengelye se lóg különösebben, láttam már sokkal-sokkal gyalázatosabbat, oszt az is ment. :)