Korábban írtam, hogy clio 2, 1.5 dci, 68 lovas, 2007-es. Hidegben, napi első indításra kicsit sokat kell tekertetni a motort, mire elindul. Cseréltem gázolajszűrőt, nem lett jobb. Résolaj pöpec. Tegnap elvittem diagra. Mind a négy izzítógyertya kuka. :-) Eszembe nem jutott volna, hogy egy 80e km-es motorban nézegessem az izzítógyertyákat. :-)
(4 évvel ezelőtti nkh-s vizsgán már mondták, hogy valami gond van az izzítás körben. Akkor kiütötték a vizsgán a hibát, és mivel működött a gép, utána nem lett vele foglalkozva, feledésbe is merült)
Sziasztok! Elnézést, hogy nem autós problémával zavarok, de talán illetékesek vagytok! Arra lennék kíváncsi, hogy egész pontosan mi van az autószerelő érettségi bizonyítványban feltüntetve, a szakhoz?
Időnként rángat, néha leáll, aztán meg akár 100km-en hibátlan.
Ma ~2km városi út után pár percre parkolóban állt. Már nehezen indult, és kitolatáskor lefulladt. Talán tizedikre indult, nagy durranással a kipufogóba. Hazaúton olyan, mint új korában. Hibatárolót nem rég olvastak, nem volt hiba. Azóta egy hosszabb úton egyszer villant a mil, holnap megnézeti...
Ha kipuba durrant, akkor benzin volt, mikor nem indult (talán több mint kellett volna - map?).
Főtengó jeladó szokott ilyet okozni? Vagy van valami gyakori hibájuk erre a jelenségre?
A szerelője köti az ebet az egrhez (?). Tank, szivattyú, szűrő új.
vagy tudok vevökodot trost-hoz, Wessels und Müllerhez (ott van vaihingenben) vagy EKZ-hez esslingenbe (ezek közül szerintem csak a WM eri meg ug ahoz, többi vevökoddal is draga)
daparto-rol viszont annyiert jönnek cuccok, mint a max. kedv-mennyes Bardis ar
(M 111 E 23 ML), 2295 cm³, 142 kW/193 P SLK 230 (1998) R170
Mennyibe kerülne ehhez az Ölstop kábel (magyarul mi ez pontosan és milyen hibát generál), esetleg németbe van-e vkinek beszerzési forrása, vagy gyári cikkszámot tudtok-e mondani?
Az eladó szerint ezt kéne cserélni az autón, de szerinte teljesen üzemképes így is. Ja itt németbe 350 km-re van a kocsi tőlem.
Sziasztok! Valaki esetleg megtudná mondani hogy egy fiat seicento 2002'es hez fűtéscsap csere kb mennyibe kerül? Kaptam ma rá egy 36 ezres árajánlatot, picit soknak találom.
Köszönöm a választ, előtöltés nemrég lett állítva, elkezdek arrafelé keresgélni. Megnéztem melegen jóval csekélyebb a jelenség. Más tünet nem párosul a jelenséghez, azonnal indul, nem füstöl, melegen szépen jár. De aggódom. Köszi még egyszer!