Azért számíts rá, hogy 30 kiló alatt /feltéve, hogy nem hízik el/ nem áll meg. Az, hogy a szülei mekkorák az attól függ, hogy mennyi idősek. Előszeretettel állítják a szaporítók, hogy a szülők kifejlettek. Kifejlettnek 4-5 éves korában tekinthető. A futással óvatosan, mert nem erre vannak kitalálva. Az értelmüket a legjobb kihasználni, bármit meg tudnak tanulni. Bármi kérdésed van szívesen válaszolok. Facebookon is megtalász " Atkári Tímea" (több is van ilyen nevű, én az vagyok amelyik disznóval csókolózik a profilképen). Honnan vetted Csöpit?
Zsolt! persze, hogy nem ketten vagyunk. Nyolc éve foglalkozom tenyésztéssel, tehát csak az én vonalamon is már több százan malackodnak. ,Szerintem inkább arról van szó, hogy a nagy hullám már lement. A "Malac a házban Index fórum már nagyon sok éve fut, de a divathullámmal együtt az is elhalványult. Mégegyszer megkérdezem, mert nem válaszoltál. Tudod nagyjából, hogy mekkora lesz felnőtt korában?
Lattam mar ilyet Amerikaban orszagjaras kozben, az egyik autos pihenohelyre behuzott egy csalad, a kocsibol kiozonlott 4 gyerek egy nem annyira kicsike tarka kis disznocskaval, nyakorve volt, szijjon vezettek. Azonnal korbefogtak a turistak megcsodalni mert azert itt egy kicsit elterjedni hogy tartanak kedvencnek ilyet de azert meg azert nem olyan gyakori, a disznocska futkarozott a kolykokkel, latszott hogy egyutt elvezik a megallast, a mozgast.
Kesobb meg lattam oket, akkor mar az autoben ultek, nyitott ajtonal, a gyerekek szendvicset ettek es a diszocskanak is adtak darabokat aki elegedetten ult kozottuk a hatso ulesen es csamcsogott a maga adagjan. Szemmel lathatolag imadtak, a ferjem meg is jegyezte hogy na, ebbol biztosan nem lesz szalonna!