az ő haja is fel van tupírozva, de lehet van valami modernebb kifejezés erre a hóbortra. az akadémistákat lehet, de ugye ott vannak a náluk jobb Mancinik, Havojicok.
Indoklás: ritkán adom cserejátékosnak a díjat, de ezen a héten kivételt kell tennem. Szalai csak félórát játszott a Frankfurt ellen, de ezalatt egy parádés góllal és gólpasszal döntötte el a meccset a csapata javára. Ezzel komoly fejfájást okozott Dzsudzsáknak, aki a PSV elleni győztes gólpasszával teljes egy napig nyerésre állt, de végül kicsúszott a kezéből a trófea. Egyelőre még Lamborghini vezet az összesítésben, de neki már nincs idén több meccse, míg a nagy rivális Tőzsér még mindkét héten nyerhet (jelen állás szerint elég lesz neki egy befutás is az év játékosa címhez). Fontos momentum, hogy Szalai letaszította a dobogóról Husztit. Szabolcsnak már nincs ziccere, így a hoffenheimi csatár bronzérmére már csak Bogdán jelent veszélyt (igaz, ő is csak elméletileg).
A Legjobbak Ligájának állása:
6X: Tőzsér Dániel, Dzsudzsák Balázs
4X: Huszti Szabolcs, Szalai Ádám
3X: Bogdán Ádám, Lovrencsics Gergő
2X: Gulácsi Péter, Varga József, Kovács Péter, Vanczák Vilmos, Gera Zoltán, Nemanja Nikolics
Múltkor a blogra írtam, hogy az up nevelés egyik fontos feladat lenne, hogy a falusi tehetséges játékosok minél előbb komolyabb helyekre kerüljenek. Itt van ez a srác, biztos rohadt nagy tehetség, de hát kétlem, hogy a Csányból kifog tudni törni. Pedig ránézésre azt mondanám, hogy a hasonló korú akadémista kakadukat körbe hugyozná labdával.
nemtom én meg már lehet a kiégés jeleit mutatom, talán h túl sok volt a kokó, a feles, a sör, a bor életem során de már nem hozott ez a meccs se annyira lázba, még ez a "rettentő izgalmas" hajrá sem. néztem nagyjából netezgetés közben, örrltem ha vezettünk, bosszankodtam, ha nem vezettünk, örültem h végülis csak nyertünk, de szerintem egy borzalmas meccs volt a vérnyomásom meg se föl se le nem lengedezett végig 3 egységet sem.
Azt nem fejtetted ki, hogy a röplabda meggyökerezettsége miben is áll, de ennek a sportágnak szép hagyományai vannak Magyarországon. Korábban számított nemzetközi szinten is a magyar röplabda. Tatár? Bánhegyiné? Európai kupameccsek a Nemzeti sportcsarnokban? Olimpiai részvételek? Ezekre azért emlékezni kellene a meggyökerezettség taglalásakor!
fasza értékelés volt, de ettől még csodállak, hogy egy ilyen meccs után le tudsz nyomni egy ilyen higgadt szakmai elemzést. én tényleg kikapcsoltam a picsába a 45. percnél miután úgy döntöttem, hogy nem fogok itt agyvérzést kapni.
tényleg kevés dolog tud annyira felbaszni, mint egy női válogatott kézi mérkőzés.
>Egy összefoglaló soha nem azonos az élő meccs bármelyik részével, de Te ezt nem akarod érteni.
Már hogyne érteném.
>Nálam soha nem fogja megközelíteni sem focit sem a kosárt, s ez így van a Föld nagy részével.
Ennek nagyon örülök, de akkor írd azt, hogy téged nem érdekel, vagy bármi ilyesmit, és ne azt, hogy elég megnézni az utolsó tíz percet, és akkor láttad a lényeget. Mert ez konkrétan hülyeség, és nem függ össze azzal, hogy te szereted-e a kézilabdát, vagy nem.
Egy összefoglaló soha nem azonos az élő meccs bármelyik részével, de Te ezt nem akarod érteni.
Elfogult vagy a kézilabdával szemben, de ez teljesen rendben van.
Nálam soha nem fogja megközelíteni sem focit sem a kosárt, s ez így van a Föld nagy részével. Ahol még a nálunk igazán meg nem gyökerezett röplabda is sokkal elterjedtebb és népszerűbb.
Kézilabdában nehéz csapatot építeni. És még nehezebb, ha valaki rendezőként vesz részt egy világeseményen. A magyar válogatottnak ez előtt az EB előtt az utolsó tétmérkőzése a tavalyi VB megnyert nyolcaddöntője volt Spanyolország ellen. Azóta, egy éven át csak[...] Bővebben!Tovább »