Köszönöm :)
Mikor most "elpusztult" a gépem, akkor elhatároztam, hogy nem nyúlok hozzá. (érdekes, mindig hét végén történik az ilyen, mint a fogfájás, mikor nincs szakember a közelben).
Ahogy telt az idő és nőtt a kiváncsiságom, szépen kezdtem a hiba után kutatni.
Gondoltam, hogy leveszem a gép elejét, hátha szabadszemmel megtalálom a hibát.
Nem volt nehéz, mert az ékszíjj és a tárcsa le volt esve. Mikor közelebbről megvizsgáltam, akkor láttam, hogy nincs sérülés, törés, szakadás. Ez már eleve jó jel volt, hogy nem kell alkatrészt venni.
Meg is próbáltam visszatenni, de nem ment.....
Tegnap mikor a szerelővel beszéltem és elmeséltem, hogy mi is a hiba, akkor sok biztatást kaptam tőle, hogy csináljam meg én. Egy szerelő -normális esetben-i lyet nem szokott mondani, mert nem érdeke, hogy "elvegyék" tőle a munkát. Nagyon sok volt a munkája és sokat kellett volna rá várni.
Ekkor kezdődött, hogy próbáltam a tárcsát feltenni és végül is nagy nehezen sok idővel sikerült. Azt tudtam, hogy előbb utóbb sikerülnie kell, mert egyszer már feltettem. Sajnos az én hibámból eshetett le, mert biztos nem tudtam jól meghúzni a csavart.
Most azt hiszem, hogy erősen sikerült becsavarnom és sajnos ez a szerszám (kupak) rajtamaradt a csavar fején. Majdnem 1 nap kellett ahhoz, hogy levegyem.
Szerencsére lejött és most öröm van egy ideig, amg megint el nem romlik.......(remélem nem).
Türelmem szerencsére van és akaraterőm is. Gyakorlatom persze nagyon kevés. Nagy segitség mindig ez a fórum, ahol sok tanácsot kapok, legyen az mosógép téma, számítógép vagy bármi más.
Idáig nem csalódtam és remélem nem is fogok.
Mégegyszer mindenkinek köszi a segítséget. :)