Ide szeretnénk gyűjteni minden hasznos(nak látszó) információt, tapasztalatot, kérdést, ami szükséges lehet a görögországi 246 kilométeres ultrafutóverseny teljesítésében. http://hu.wikipedia.org/wiki/Spartathlon
Világbajnokok: Florian Reus (Németo) 26,899 km és Nagy Katalin (USA) 244,495 km
A magyar csapat eredményei:
Férfiak:
Lajkó Csaba - 223,152 km - 47. hely a VB-n, 37. EB-n Veress Béla - 222,129 km - 49. hely a VB-n, 39. EB-n Török-Ilyés László - 220,623 km - 51. hely a VB-n, 41. EB-n Pula Tamás - 206,144 km - 78. hely a VB-n, 61. EB-n Sárosi Gyula - 201,152 km - 91. hely a VB-n, 69. EB-n Máthé Zoltán - 113,650 km - 164. hely a VB-n, 117. EB-n
Nők:
Lubics Szilvia - 205,066 km - 30. hely a VB-n, 25. EB-n Vágó Boglárka - 202,931 km - 33. hely a VB-n, 28. EB-n Csákány Krisztina - 195,388 km - 47. hely a VB-n, 41. EB-n Máténé Varju Edit - 188,623 km - 58. hely a VB-n, 49. EB-n Vajda Anita - 184,623 km - 62. hely a VB-n, 52. EB-n
Csapateredmények:
Férfiak a VB-n 14-ek lettek, az EB-n a 11. helyet érték el Nők a VB-n 9. helyet szerezték meg, az EB-n 8.-ok lettek
Pár bevállalós magyar legény last minute Seppo versenyén próbált tegnapról mára (biztos vagy lottózásra jogosító) kvótát szerezni az idei versenyre. Gratula mindenkinek!
A MASZ Ultrafutó Bizottsága a 2015-ös torinói 24 órás Világbajnokságra kiutazó futóink és segítőik mellett lehetőséget nyújt korlátozott létszámban szurkolók kiutazására.
Budapestről Torinóba indulás 2015.04.09.csütörtök hajnalban, visszaút 2015.04.13.hétfő délelőtt. A szurkolóknak szállásukat saját maguknak kell intéznie,de itt is érdemes csoportosan foglalni a szállást,egyelőre a jelentkezőket várjuk.
A busz utazási költsége oda-vissza 20.000 Ft/fő.
Kérjük, hogy akik jelenlétükkel kívánják támogatni a 24 órás VB csapatunk szereplését, azok mihamarabb jelezzenek vissza a lukacsalbert1@gmail.com címre.
Köszi, szép hobbi. Genetikailag sajnos nem adatott meg, hogy egy 50-esnél több jólessen, ezért csodálom öket. Noha párnázott cipöben futok, egy ötvenes végén már -hogyismondjam- nem öszinte a mosolyom. Igaz, csak hegyen, erdöben nyomom.
barefoot biztos nem, de cipőben, felkészülten bizonyára többen is ;-)
De viccet félretéve, tényleg lesznek jópáran, bár abban igazad lehet, hogy magasabb szinten évente max 2-3 ilyenre lehet az abszolút csúcsformát összerakni. Ettől a szinttől azért a többség itthon elég távol van, nem a megélhetésük az ultrafutás hanem a hobbijuk
Engem az érdekelne, hogy van-e olyan illetö, aki ezekböl legalább 4-en végigmegy, birja is, nem sérül le ill. jövöre mankó nélkül közlekedik -és nem Szilvi a keresztneve?
Közeleg az idei év legfontosabb ultrafutó eseménye a 100 km-es Világbajnokság ahol 3 ultrafutó társunk méretteti meg magát egyénileg és csapatban is képviselve Magyarországot és a hazai ultrafutó közösséget és természetesen az edzőjük és egyben a Szövetség képviselője is velük tart hogy segítse őket.
27 fiú csapat lesz ott a VB-n,aki végignézte az egyes országok futóit az látta,hogy kemény menet lesz és minden támogatásra szüksége lesz a mi futóinknak így arra gondoltam,hogy talán segíthet nekik egy
Útnak indító társasági esemény,ahol is a reptérről nem egyedül kelnek útra a Világbajnokság helyszínére ők hárman,hanem látják,érzik,hogy velük vagyunk és leszünk mert ők a mi legjobbjaink.
Így aki egyetért és szeretne jönni egy kézfogásra,egy ölelésre,egy vállpaskolásra az jöjjön és találkozzunk jővő hét szerdán azaz november 19-én reggel 8kor Ferihegyen.
Régen írtam ide. Minden Spartathlonon indulónak nagyon nagyon GRATULÁLOK!
FELHÁBORODTAM csóványos hozzászólásán, de nem lepődtem meg. Szerintem valaki súg neki, mert egyedül egy ember nem lehet ennyire alacsony szellemi szinten. Lehet moderálni, kidobni innen, de ez még a visszafogott fogalmazásom.
Én még emlékszem hogy egy kislányt két idióta, egy nő és egy férfi a kislány sírása, panaszkodása ellenére végig vonszolt, hajtott....a Kinizsi százon. A kislány akkor szerintem ránézésre nem lehetett 10 éves sem , de lehet ebben tévedek.
Akkor kellet volna őket feljelenteni az erre illetékes hatóságnál. Bánom, hogy nem tettem!!!!
Ennyire okoskodó hangulatromboló buta ember miért irogat ide? Tudom, itt mindenki leírhatja a véleményét, mint most én is.