Sziasztok, nincs valakinek széthullot törött hiányos BTR zára eladó alkatrésznek? kettöt vettem és sajna az egyik törve volt ami ugye a hirdetésben nem szerepelt...... na mindegy ez a része érdekelne engem.
Úgy gondolom dobozos egy teljesen más téma, az egy munkagép. Sok műanyag baromsággal rajta megnézném, mikor lesz az is egy kicsit fáradtka. Lehet 1 év után, nem pedig 30. Fék meg 40-50 km/órás tempónál elég... gondolom. De nem csak fékekről van itt szó :)
Én nagyon szívesen vennék egy új bódét a dobozosunkra, mert kissé fáradtka már. A fékek nem motiválnak. Tettünk be egy szervót és még rakottam is bőven elég a fék így és a pedált sem kell két lábbal taposni.
Hali. Bocs hogy nem vagyok naprakész, de sokat vagyok külföldön. Én kínait vettem 15 ért, a gyári 30 lett volna. A gyáriban megbízhatsz, azt mondják. De a kiara4x4.hu-n, 45+ áfáért kaphatsz AVM et. Mindegy melyiket teszed fől, nem néz ki rosszul. Kb 1- 1.5 litert nyersz velük. De ha nem kapcsolod be mihelyt lemégy a betonról, jó esély van rá, hogy kiszállsz majd a moslékban. :))
Hát nem tudom Ti hogy vagytok ezzel a dologgal, de nekem ez a ráncfelvarrott műanyagos UAZ nem jön be... ha lenne annyim amennyit ér az új, akkor is inkább veszek egy régit, kicsit modernizálva (korszerűbb motorral lepapirozva, kormány szervó, tárcsás hidak, szinkron váltó, kilakatolva fényezve...) az az igazi és az is marad!
Bocs, de a regadó Euro IV.-es motor esetén 2.700 lökettérfogattal nem 3,2 M ft, hanem kb. 1,6 M ft. Én se fűzök túl sok reményt az eladási sikerekhez. Jó ha 10 db-ot el tudak adni belőle. De én ezek ellenére kívánom, hogy sikerüljön nekik.