Keresés

Részletes keresés

niggergriff Creative Commons License 2014.12.10 0 0 1259

T.Modik.

fikanick(indafa):

"igazmondó"vili 5

nyugi44 Creative Commons License 2014.12.10 -1 0 1258

Köszönöm a pozitív hozzáállást!

Én okoztam a félreértést azzal, hogy ki akartam deríteni kinek van a legnagyobb szüksége a tokra, csak a módja lehet nem volt jó választás, bár a szándékom elérte célját.  Az új gazdája elégedett.

Mégegyszer köszönöm a megértésedet.

Előzmény: .Guriga. (1249)
5E GT Creative Commons License 2014.12.09 0 0 1257
Előzmény: 5E GT (1256)
5E GT Creative Commons License 2014.12.09 0 0 1256

>Üdv.

>Magatoktól is megtennétek,de ezt kaparjátok ki légyszi. Elbambultam,nem figyeltem melyik topikban járok mikor reagáltam. A hely nem jó,a tartalmát vállalom.

>Peace

nedolaci Creative Commons License 2014.12.09 0 0 1255

Uppsz!  Te is!!!;-)

Előzmény: SzótlanJoe (1254)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.09 -1 0 1254

(de gyors vagy)

nem kell arat kerni, mert kertem a törlesi ertesitöben. köszi a jelzest

Előzmény: nedolaci (1253)
nedolaci Creative Commons License 2014.12.09 0 0 1253
nedolaci Creative Commons License 2014.12.08 0 0 1252

Köszönöm!

Előzmény: nedolaci (1251)
nedolaci Creative Commons License 2014.12.08 0 0 1251

T. moderáció!

Köszönöm radikális intézkedéseteket!Kérném,ha lehet a kis vitaindítómat is törölni!Sajna nem igaz:30037

Éhesló Creative Commons License 2014.12.08 0 0 1250

Az egyszemélyes, elfogult, egyoldalú eljárás minősít, ahogy engem az erre adott reakcióim.

A topikot a 11 év után immár rendszeressé vált külső beavatkozás és topikot egyoldalúan, az ott évek óta békében beszélgetőket rendszeresen feljelentő rombolja.

Nem mellesleg a topikrombolás, már amennyiben az általam írtak azok lettek volna, (nem voltak azok, hiszen az MH megsemmisült topikban az ezzel kapcsolatos történelmi, társadalmi-politikai háttérrel kapcsolatos állításokra, véleményekre adott VÁLASZ a vitaindítóval és az abban résztvevőkkel sem lenne offtopic) azokra a hozzászólásokra is vonatkozik, amelyekre válaszoltam, és amelyek az általad törölt hozzászólásaimra válaszként megszülettek. A tegnapi napon azonban - egyoldalú és elfogult módon - csak az én hozzászólásaimat kerültek törlésre, amivel bebizonyosodott a cenzúrázásomra adott indoklásod komolytalan volta és az egyoldalú elfogultság.

A lehiggadás és a megfelelő kommunikáció igénye - a hatalmi pozícióink különbözősége ellenére - kölcsönös elvárás (lenne).

Ahogy a hatalmi pozícióikkal (vissza)élőkkel szemben az  egyenlő mérce és a fórumon beszélgetőkkel szemben a mások véleményének, személyi integritásának tisztelete és a tárgyszerű vita is.

A zindex fórumain eltöltött másfél évtized alatt megértem már párszor ennek hiányát és a cenzorok durva elfogultságával is szembesültem - a polidilin.

Ezen a topikon ez kétségtelenül újdonság számomra.

Továbbra is ragaszkodok a történtek kivizsgálásához és elfogultságtól mentes megítéléséhez ennek a cenzori ámokfutásnak.

Előzmény: SzótlanJoe (1247)
.Guriga. Creative Commons License 2014.12.08 0 0 1249

Szia! Utána kellett néznem nekem is a dolognak, aztán beugrott.

A legutóbbi szivacsos fegyvertok körüli mizéria miatt biztonsági okokból történt. Mivel nem érkezett negatív visszajelzés így oldom a rontást rólad. Jó fórumozást!

Előzmény: nyugi44 (1248)
nyugi44 Creative Commons License 2014.12.08 -1 0 1248

Kedves Modik!

Sajnálattal vettem észre, hogy ki lettem tiltva a légfegyveres adás-vátel topikról.

Nem igazán értem miért, ha kaphatnék valami magyarázatot, megköszönném.

Egyrészt hogy tanuljak belőle, másrészt tisztázandó okból, mert nem hiszem, hogy bármi olyat mondtam volna, ami megsértett szabályt, vagy valakit.

Köszönöm a választ.

SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.07 -1 0 1247

Köszönjük, hogy ezt mind megosztottad velünk!

A jegyzőkönyv kedvéért még tedd hozzá majd a következő dolgaidat:

- Cenzúrázásról Moderációról való folyamatos dühöngéseidet a topikban többszöri figyelmeztetés ellenére, aminek jobb híján itt kellet volna hangot adnod.

- Topikrombolás

- lázítás, arra irányulóan, ha valamivel nem értesz egyet. Topikban is többen rád szóltak már ilyen miatt.

- Mások irányában való tiszteletlen hozzászólások

Írtad:

"Nincs okom ezen a véleményemen változtatni."

Ebben az egyben egyet értünk! Nekem sincs okom erre!

Ha majd lehiggadtál és tudsz megfelelően kommunikálni, mint a topiktársaiddal, mint a moderátorokkal, akkor szívesen látunk vissza.

Előzmény: Éhesló (1246)
Éhesló Creative Commons License 2014.12.07 0 0 1246

A kézzel vezéreltségedre, elfogultságodra és a válaszaimat kiváltó hozzászólások (előzmények) érintetlenül hagyására, az ezekre adott válaszaim sorozatos és tendenciózus törlésére, a válaszaimra adott viszontválaszok szintén sértetlenül hagyására ez szerintem nem elfogadható válasz.

A sértettségedet jelzi a szóhasználatomon való lovaglásod, aminek a történtek fényében NULLA jelentősége van, azon túl, hogy magadat nem tartod annak, aminek én tartalak már az első - nem kevésbé egyoldalú és elfogult - beavatkozásaidat követően.

Nincs okom ezen a véleményemen változtatni.

A fórum 11 éves történetében a mostanihoz hasonlóan elképesztően primitív  és egyoldalú cenzori tevékenységre még nem volt példa, becézd ezt akárhogy a feljelentő sokadnickes cimboráddal együtt, aki már korábban is rika néven próbálta a hatalmat átvenni a topik tematizálása kapcsán. Ezt a szintén hosszú évek óta itt beszélgető, vitázó topiklakók és a moderátorok is elvetettek és visszautasították. Fenntartva a be nem avatkozást, vagy a minimális korrekciókat.

Ezt jeleztem már legutóbb is.

Félreértés ne essék, a feljelentővel közös tevékenységetek eredménye 11 év után annyiban zavar, hogy képtelenség volt értelmes párbeszédet kialakítani arról miként működött itt meglehetősen hosszan egy olyan - egymással nem kevés témában messze nem egyetértő - társaság, amely eddig nem cenzori eszközökkel és külső erővel folytatta le a vitáit, beszélgetéseit egy olyan topikban, melynek címe a elképesztően széles - az MH megsemmisülése okainak, következményeinek, veszélyeinek - körét felölelő 104 ezer hozzászólást bíró hellyé vált, polidilivé züllés nélkül.

Ezt a - szerintem és az ezt pár hónappal ezelőttig 10 éven túl eddig tűrő társaid szerint is - moderált keretek közötti beszélgetés-vita folyamot borítottátok fel egy egyoldalú és durva gyakorlat meghonosításával, tekintet nélkül arra, hogy a fórum lakói - a notórius feljelentőn kívül - erről mit gondolnak.

Megtehetitek, hogy tesztek rá, ki mit gondol, mert a hatalmatok meg van hozzá.

Én pedig megtehetem, hogy ne értsek veletek és a tetteitekkel, hozzáállásotokkal egyet és kérjem az itt tevékenykedő moderátori közösségtől a jogorvoslatot, a tőled független és elfogulatlan döntést ebben az általad a felbujtóddal közösen végrehajtott pártatlanságot és egyenlő mércét mellőző vérengzésedben.

Előzmény: SzótlanJoe (1245)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.07 -1 0 1245

Kértem valamit tőled a törlési értesítőkben! Légyszíves olvasd el!

-

Kérlek számold meg hányszor használtad a törölt hozzászólásokban az a szót!?

-

Kérlek számold meg hányszor használtad azt a szót a lenti beírásodban!?

-

Majd kérlek ebből is olvass lefelé figyelmesen párat:

http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=1417565&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9098576

-

Kérlek külön olvasd el a 2014.11.11  103664 és annak is az "-stb, stb, stb" feletti dörgedelmét.

-

Ugyanebből az utolsó sorokból most te a 3. utáni vagy.

Nem mondhatod, hogy nem szóltam előre!

Előzmény: Éhesló (1244)
Éhesló Creative Commons License 2014.12.07 0 0 1244

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=132759201&t=9215894

a mai napon a feljelentést követően a cenzor sorozatban törölte a feljelentó szerinti off felvetésekre adott minden válaszomat, anélkül, hogy akár ezek előzményét, akár az ezekre adott válaszokat törölte volna.

Az egyoldalú és elfogult cenzorkodása végére kitiltott abból a topikból, melyen megnyitása óta  sőt még internettó időkból folyamatosan jelen vagyok.

A hatalommal való ilyetén szánalmas visszaélés és az engem gyalázó, hazugságokkal megvádoló hozzászólások megtartása nyilván kellően brutális jelzés arról a stílusról amit itt tűrnek és támogatnak, mint ahogy arról is, amit nem.

Nyilván megértettem, de nem hagyom sem szó sem válasz nélkül és ha még létezik ilyen, akkor kérem a kivizsgálását és az elfogultságtól mentes megítélését a mai cenzori ámokfutásnak a topikban.

dészáz Creative Commons License 2014.12.07 0 0 1243
dészáz Creative Commons License 2014.12.07 0 0 1242
pyracantha Creative Commons License 2014.12.07 0 0 1241

Én még mellényben szoktam rohangálni! No de sebaj, Lenin is mondta: tanulni, tanulni, tanulni! A többihez no comment!

Előzmény: SzótlanJoe (1240)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.07 -1 0 1240

T. fórumozó!

Ha zavarban vagy akkor az az alábbi okok miatt lehet:

- Törlési értesítő ment ki részedre az általad megadott email címre, melyben le volt írva az indok a moderátor személyes megjegyzése alatt. Sajnos vagy nem él az az email címed (amit praktikus lenne javítanod a beállításokban), vagy nem nézted meg és ezért az értetlenség.

- A topikleírás (vagy maga a topikcím) világosan közli a topik témáját a hozzászólások megtételéhez. Ebből a topikbeírásból lett bemávolva a törlési értesítőbe is. " Csevegés, megbeszélés és továbbképzés: a Gázpisztoly topicban.".

Javasolt a továbbiakban a bonyolult (és sosem helytálló) találgatások helyett, előbb megnézni az emailodat és/vagy a topikleírást tüzetesebben elolvasni. Ha ezek nem vezetnek megoldásra, akkor_egyszerű_kérdéssel - a cinizmust mellőzve - megkérdezni itt. Ne búslakodj ezen bekezdés tartalma miatt, mert nagyon sokan, nálad sokkal nagyobb mellénybe szoktak ide berohanni rendszeresen, nem tanulva a múltból.

Legyen mindenkinek kellemes vasárnap délutánja!

Előzmény: pyracantha (1239)
pyracantha Creative Commons License 2014.12.07 0 0 1239

T. Moderátorok!

Őszintén szólva nagy zavarban vagyok, milyen hibát követtem el... A "kinai" nem hiszem, hogy egyenlő az anyázással, lehet, hogy fegyver helyett csúzlit kellett volna írnom, a nagyot szól  helyett esetleg azt, hogy énekelje el az Ave Mariát?!

dészáz Creative Commons License 2014.12.07 0 0 1238
trizs77 Creative Commons License 2014.12.07 0 0 1237

Magyar Honvédség megsemmisült topik.

......................:-(((

A múltkor ugyan már kétszer is fegyelmeztetted a küzdő feleket, de láthatóan nem tanultak belőle.

Ismét megy az ...Anyád-Teanyád, az adok kapok ............kettejük között.

104574, 573, 571, 569, 563, 560, hozzászólások.

A kiváltó (az ősbűn) pedig ismét egyéni pártpolitika beemelése egy "szak"topikba : 104553-as hozzászólásban....................:-(((

Már alig olvasható a topik az eredeti témában (topik cím tartalma) mert vagy pártpolitizál valamelyikük, vagy egymással cívódnak.

Légyszíves tégy már valamit.

Köszönettel.

nedolaci Creative Commons License 2014.12.07 0 0 1236

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=132758255&t=9092082

Mindenkínek ír valamit,aki arra jár! ;-)

Törölt nick Creative Commons License 2014.12.06 0 0 1235

Jóvanna!

Akko ezentúl nem segítek!!!

...de akkor tessék akkor is figyelni a szabálytalan hozzászólókat, ha ez véletlenül nem én vagyok...

Előzmény: Törölt nick (1233)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.06 -1 0 1234

Az előttem szóló kolléga szépen leírta a választ.

Annyit még hozzátennék, hogy:

- Törölt hozzászólást tilos (alaphangon) visszamásolni! Megtetted az előbb lent !

- Olyan rég vagy a fórumon, de még mindig nem értetted meg mi az a lánctörlés.  A törlési értesítődben is benne van pedig. Teszek még 1 kísérletet elmagyarázni. Ha a szabálytalan hozzászólást törlik, akkor a hozzá kapcsolódó hozzászólásokat is töröljük. Ha nem tennénk akkor azok értelmetlenül ott árválkodnának és a későbbi olvasó nem értené a dolgot. A törlést általában egyszerre jelöljük ki és így egy értesítő megy ki mindenkinek. Ezért van az hogy a lánctörlésbe beleesők is látják amit megjegyzésbe írunk a szabálytalankodó hozzászólónak. Természetesen akinek nincs annyi ideje és van annyi logikája, hogy ezeket átlássa, - mivel "nem inge, nem veszi magára"!

Segítenék rendet tartani - ha már te nem teszed 

Ez (egy pillanatig) fájt! De aztán arra gondoltam, mivan, ha te is szeretnél végre szabályosan, a szabályokat nem tagadva hanem betartva, a moderátoroknak megadva a tiszteletet, egyszóval úgy fórumozni, mint az itt lévők 99,5%-a??

Ez a lehetséges csoda megérne szintén egy különálló topikot, olyat mint amit Longi is kapott!

Legyen mindenkinek kellemes szombati napja!

Előzmény: Törölt nick (1232)
Törölt nick Creative Commons License 2014.12.06 0 0 1233

Ha segíteni akarsz rendet tartani, akkor itt a Kérések, kérdések a fegyvermodikhoz topikban teheted meg az észrevételedet és nem a szabálytalan hozzászólóval leállni beszélgetni.

Amúgy a moderátorok feladata rendet tartani.

Előzmény: Törölt nick (1232)
Törölt nick Creative Commons License 2014.12.06 0 0 1232

Miért törölted ezt a hsz.-t?

"...A "Használt légfegyver adás-vételben" tessék!
ÁR megjelöléssel, mert az kötelező!!!..."

Segítenék rendet tartani - ha már te nem teszed -ezért törlés jár???

Előzmény: SzótlanJoe (1231)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.12.05 -1 0 1231

Nagyon, nagyon csalódtam benned ezen nicked kapcsán.

Előzmény: Törölt nick (1227)
tüskés70-3 Creative Commons License 2014.12.05 0 0 1230

Nem tudni mi lesz belőle, de egy kis külön figyelmet kérhetnénk majd "mengele74" nick irányába?

Itt: http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9211283
És az adás-vételben.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!