Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A moderatúra hivatalos dörgedelmei, szabálymagyarázatok, állásfoglalások, egyéb tanácsok összefoglalva és aktualizálva a Tace-pao topikban és a Fegyveres tace-pao topikban lelhetők fel.
A moderációs topikokban tárgyszerűen közöljük problémánkat, nem bemásoljuk a jogsértő hozzászólást, hanem linket adunk rá (az URL-jét, fent a címsorból a másol-beilleszt funkciókkal is elég)
Nem kell monológokat írni, nem kell véleményezni, maximum egy rövid utalás.
A moderatúra majd eldönti mi-minek minősül.
Ez a topik, nem vitatopik ! Nem megyünk bele vitába senkivel, kizárólag a moderátorral folytatunk érdemi társalgást.
A moderációs topikokban történő ámokfutás külön figyelmeztetés nélküli (általában elég szigorú) tiltással szokott járni.
Moderációs folyamat:
- ha ki vagy tiltva, vagy gondod van valamelyik fegyveres fórumban, akkor ide a fegyvermodisba lehet írni,
- ha ide nem tudsz írni mert tiltva vagy az egész fegyveres fórumcsoportból, vagy innen a fegyvermodisból, akkor a Megkérdeztük a techmodit lehet írni, mert a fegyveres fórumcsoport a technikai fórumcsoport része,
- ha onnan is tiltva vagy, akkor marad a Moderátor! Segíts! topik.
Én okoztam a félreértést azzal, hogy ki akartam deríteni kinek van a legnagyobb szüksége a tokra, csak a módja lehet nem volt jó választás, bár a szándékom elérte célját. Az új gazdája elégedett.
>Magatoktól is megtennétek,de ezt kaparjátok ki légyszi. Elbambultam,nem figyeltem melyik topikban járok mikor reagáltam. A hely nem jó,a tartalmát vállalom.
Az egyszemélyes, elfogult, egyoldalú eljárás minősít, ahogy engem az erre adott reakcióim.
A topikot a 11 év után immár rendszeressé vált külső beavatkozás és topikot egyoldalúan, az ott évek óta békében beszélgetőket rendszeresen feljelentő rombolja.
Nem mellesleg a topikrombolás, már amennyiben az általam írtak azok lettek volna, (nem voltak azok, hiszen az MH megsemmisült topikban az ezzel kapcsolatos történelmi, társadalmi-politikai háttérrel kapcsolatos állításokra, véleményekre adott VÁLASZ a vitaindítóval és az abban résztvevőkkel sem lenne offtopic) azokra a hozzászólásokra is vonatkozik, amelyekre válaszoltam, és amelyek az általad törölt hozzászólásaimra válaszként megszülettek. A tegnapi napon azonban - egyoldalú és elfogult módon - csak az én hozzászólásaimat kerültek törlésre, amivel bebizonyosodott a cenzúrázásomra adott indoklásod komolytalan volta és az egyoldalú elfogultság.
A lehiggadás és a megfelelő kommunikáció igénye - a hatalmi pozícióink különbözősége ellenére - kölcsönös elvárás (lenne).
Ahogy a hatalmi pozícióikkal (vissza)élőkkel szemben az egyenlő mérce és a fórumon beszélgetőkkel szemben a mások véleményének, személyi integritásának tisztelete és a tárgyszerű vita is.
A zindex fórumain eltöltött másfél évtized alatt megértem már párszor ennek hiányát és a cenzorok durva elfogultságával is szembesültem - a polidilin.
Ezen a topikon ez kétségtelenül újdonság számomra.
Továbbra is ragaszkodok a történtek kivizsgálásához és elfogultságtól mentes megítéléséhez ennek a cenzori ámokfutásnak.
Szia! Utána kellett néznem nekem is a dolognak, aztán beugrott.
A legutóbbi szivacsos fegyvertok körüli mizéria miatt biztonsági okokból történt. Mivel nem érkezett negatív visszajelzés így oldom a rontást rólad. Jó fórumozást!
A jegyzőkönyv kedvéért még tedd hozzá majd a következő dolgaidat:
- Cenzúrázásról Moderációról való folyamatos dühöngéseidet a topikban többszöri figyelmeztetés ellenére, aminek jobb híján itt kellet volna hangot adnod.
- Topikrombolás
- lázítás, arra irányulóan, ha valamivel nem értesz egyet. Topikban is többen rád szóltak már ilyen miatt.
- Mások irányában való tiszteletlen hozzászólások
Írtad:
"Nincs okom ezen a véleményemen változtatni."
Ebben az egyben egyet értünk! Nekem sincs okom erre!
Ha majd lehiggadtál és tudsz megfelelően kommunikálni, mint a topiktársaiddal, mint a moderátorokkal, akkor szívesen látunk vissza.
A kézzel vezéreltségedre, elfogultságodra és a válaszaimat kiváltó hozzászólások (előzmények) érintetlenül hagyására, az ezekre adott válaszaim sorozatos és tendenciózus törlésére, a válaszaimra adott viszontválaszok szintén sértetlenül hagyására ez szerintem nem elfogadható válasz.
A sértettségedet jelzi a szóhasználatomon való lovaglásod, aminek a történtek fényében NULLA jelentősége van, azon túl, hogy magadat nem tartod annak, aminek én tartalak már az első - nem kevésbé egyoldalú és elfogult - beavatkozásaidat követően.
Nincs okom ezen a véleményemen változtatni.
A fórum 11 éves történetében a mostanihoz hasonlóan elképesztően primitív és egyoldalú cenzori tevékenységre még nem volt példa, becézd ezt akárhogy a feljelentő sokadnickes cimboráddal együtt, aki már korábban is rika néven próbálta a hatalmat átvenni a topik tematizálása kapcsán. Ezt a szintén hosszú évek óta itt beszélgető, vitázó topiklakók és a moderátorok is elvetettek és visszautasították. Fenntartva a be nem avatkozást, vagy a minimális korrekciókat.
Ezt jeleztem már legutóbb is.
Félreértés ne essék, a feljelentővel közös tevékenységetek eredménye 11 év után annyiban zavar, hogy képtelenség volt értelmes párbeszédet kialakítani arról miként működött itt meglehetősen hosszan egy olyan - egymással nem kevés témában messze nem egyetértő - társaság, amely eddig nem cenzori eszközökkel és külső erővel folytatta le a vitáit, beszélgetéseit egy olyan topikban, melynek címe a elképesztően széles - az MH megsemmisülése okainak, következményeinek, veszélyeinek - körét felölelő 104 ezer hozzászólást bíró hellyé vált, polidilivé züllés nélkül.
Ezt a - szerintem és az ezt pár hónappal ezelőttig 10 éven túl eddig tűrő társaid szerint is - moderált keretek közötti beszélgetés-vita folyamot borítottátok fel egy egyoldalú és durva gyakorlat meghonosításával, tekintet nélkül arra, hogy a fórum lakói - a notórius feljelentőn kívül - erről mit gondolnak.
Megtehetitek, hogy tesztek rá, ki mit gondol, mert a hatalmatok meg van hozzá.
Én pedig megtehetem, hogy ne értsek veletek és a tetteitekkel, hozzáállásotokkal egyet és kérjem az itt tevékenykedő moderátori közösségtől a jogorvoslatot, a tőled független és elfogulatlan döntést ebben az általad a felbujtóddal közösen végrehajtott pártatlanságot és egyenlő mércét mellőző vérengzésedben.
a mai napon a feljelentést követően a cenzor sorozatban törölte a feljelentó szerinti off felvetésekre adott minden válaszomat, anélkül, hogy akár ezek előzményét, akár az ezekre adott válaszokat törölte volna.
Az egyoldalú és elfogult cenzorkodása végére kitiltott abból a topikból, melyen megnyitása óta sőt még internettó időkból folyamatosan jelen vagyok.
A hatalommal való ilyetén szánalmas visszaélés és az engem gyalázó, hazugságokkal megvádoló hozzászólások megtartása nyilván kellően brutális jelzés arról a stílusról amit itt tűrnek és támogatnak, mint ahogy arról is, amit nem.
Nyilván megértettem, de nem hagyom sem szó sem válasz nélkül és ha még létezik ilyen, akkor kérem a kivizsgálását és az elfogultságtól mentes megítélését a mai cenzori ámokfutásnak a topikban.
Ha zavarban vagy akkor az az alábbi okok miatt lehet:
- Törlési értesítő ment ki részedre az általad megadott email címre, melyben le volt írva az indok a moderátor személyes megjegyzése alatt. Sajnos vagy nem él az az email címed (amit praktikus lenne javítanod a beállításokban), vagy nem nézted meg és ezért az értetlenség.
- A topikleírás (vagy maga a topikcím) világosan közli a topik témáját a hozzászólások megtételéhez. Ebből a topikbeírásból lett bemávolva a törlési értesítőbe is. " Csevegés, megbeszélés és továbbképzés: a Gázpisztoly topicban.".
Javasolt a továbbiakban a bonyolult (és sosem helytálló) találgatások helyett, előbb megnézni az emailodat és/vagy a topikleírást tüzetesebben elolvasni. Ha ezek nem vezetnek megoldásra, akkor_egyszerű_kérdéssel - a cinizmust mellőzve - megkérdezni itt. Ne búslakodj ezen bekezdés tartalma miatt, mert nagyon sokan, nálad sokkal nagyobb mellénybe szoktak ide berohanni rendszeresen, nem tanulva a múltból.
Őszintén szólva nagy zavarban vagyok, milyen hibát követtem el... A "kinai" nem hiszem, hogy egyenlő az anyázással, lehet, hogy fegyver helyett csúzlit kellett volna írnom, a nagyot szól helyett esetleg azt, hogy énekelje el az Ave Mariát?!
- Törölt hozzászólást tilos (alaphangon) visszamásolni! Megtetted az előbb lent !
- Olyan rég vagy a fórumon, de még mindig nem értetted meg mi az a lánctörlés. A törlési értesítődben is benne van pedig. Teszek még 1 kísérletet elmagyarázni. Ha a szabálytalan hozzászólást törlik, akkor a hozzá kapcsolódó hozzászólásokat is töröljük. Ha nem tennénk akkor azok értelmetlenül ott árválkodnának és a későbbi olvasó nem értené a dolgot. A törlést általában egyszerre jelöljük ki és így egy értesítő megy ki mindenkinek. Ezért van az hogy a lánctörlésbe beleesők is látják amit megjegyzésbe írunk a szabálytalankodó hozzászólónak. Természetesen akinek nincs annyi ideje és van annyi logikája, hogy ezeket átlássa, - mivel "nem inge, nem veszi magára"!
Segítenék rendet tartani - ha már te nem teszed
Ez (egy pillanatig) fájt! De aztán arra gondoltam, mivan, ha te is szeretnél végre szabályosan, a szabályokat nem tagadva hanem betartva, a moderátoroknak megadva a tiszteletet, egyszóval úgy fórumozni, mint az itt lévők 99,5%-a??
Ez a lehetséges csoda megérne szintén egy különálló topikot, olyat mint amit Longi is kapott!
Ha segíteni akarsz rendet tartani, akkor itt a Kérések, kérdések a fegyvermodikhoz topikban teheted meg az észrevételedet és nem a szabálytalan hozzászólóval leállni beszélgetni.