Majd szembol is lefotozod ,ha megkerhetlek eleg csak az egyik lampat ,kivancsi vagyok a projektor hogy kozvetiti a fenyt optikailag hasonloan mint a xenon a 6000 K miatt gondolom vagy lehet latni hogy ez valami egeszen mas nem is halogen es nem is xenon.
Ha majd lesz kedved játszani vele tudnál még néhány, az elsőhöz hasonló képet csinálni?
Egyik halogén másik a LED. Most az látszik, hogy bal oldalon a beégett felület nagyobb valamivel.
Manuális módban addig kellene levenni a záridőt 1/1000, 1/2000 stb, amíg ez a beégett felület kisebb lesz, majd az egyiknél el is tűnik. Van ilyenre képes fényképeződ?
A mini morimoto 6.0 projektor az egyik legjobbnagyon szep es szabalyos vetitesi kepe van !
Nekem mar lejart a garancia 3 eves az auto 2 ev volt rajta ugy hogy szabad a palya Januarban lampa atepites H1 es morimoto proji megy bele H1 es morimoto xenon szettel" a szett elrejtve"!
Az uj Peugeot 508 -ast mar full LED-es lampaval adtak ki tompitott tavolsagi az osszes fenyforras LED rajta!
Nekem 2011 .11havi csak a hatso lampat oldottak meg LED-el,de elol a DRL viszont gyarilag izzos P13W/erdekes/ igy rendeltem bele LED-et mar uton van :)
Bocs,közben nézem, hogy a felére nem válaszoltam. :) Természetesen nem erősebb a xenonnál (kb. félúton a halogén és xenon között). Az Auris CAN BUS-os, de nem jelzett hibát (azzal kezdtem, addig be sem raktam a helyére).
A sima halogénekhez képest sokkal jobb vizes úton (összehasonlítottam menet közben/pirosnál a többi autóéval), a gyári Philips-szel összehasonlítva kb. ugyanaz, mert hiába erősebb, annyit el is vesz a kékes szín.
A Corsába pont olyan szettet szereltettem be amit írtál, tényleg verhetetlen volt, rengeteg gyári xenonos vetítési képét felülmúlta. Ebbe is be lesz szereltetve, csak amíg garis nem akarok komolyabban hozzányúlni (még 4,5 év). Hirtelen ilyen képet találtam régről:
Uj automban halogen van ,elozoben xenon volt!A vilagitas automata este az esoben azt hittem valamiert nem kapcsolt fel annyira nem latni vele semmit a xenonhoz kepest!
Viszem is lampaatepitesre morimoto 6.0 projit tesznek bele 5000 K xenon szettel rejtett elektronikaval!
Nekem hianyzik a xenon ,lehet az barmilyen turbozott izzo esoben este a xenon verhetetlen!
Amúgy nincs ebben szerintem semmi furcsa, minden fejlődik, ahogy ez a vonal is. Szerintem egész jó alternatíva a halogén kiváltására, utólagos xenon vagy emelt fényű izzó helyett, természetesen ha tartós lesz...
Megvolt az első teszt. A fényerővel nincs gondom, a színét kell még szokni, mert nekem már kicsit kékes a 6000K (a xenon fejek korábban 5000K-, majd 4300K-sok voltak, de ebből nem találtam). A képen fehérebb, mint a valóságban.
Itt azt irjak hogy 35W de a leirasban hogy mit tud ott mar 40w van ez eliras vagy igy van nekem fontos mert az auto figyeli es kiegetnek hiszi ha nem stimmel!
Igen-igen, arra céloztam, h a led túlmelegszik, majd meghal...
Így képről nem tűnik rossznak. milyen Philips izzó ez, h 1800 lumen? Gondolom projektoros lámpatest. Azért majd kíváncsi leszek, h sötétben hogyan látsz vele?
Régi nickem Corsa 1.3 volt ha emlékszel. Múltkor pont ezekről a ledekről érdeklődtem, de csak egy ember reagált. Hogy értetted, hogy lehetetlenség így elvezetni?Azért kérdezem, mert az imént szereltem be őket, de ha azt mondod, hogy a hő hatására megolvadhat (kigyulladhat?) körülötte minden, már veszem is ki. A képeken a gyári Philips-szel összehasonlítva látható (Philips 1850LM/3450K, LED 2400LM/6000K) Én is olvastam, hogy egy XM-L2 led 1052LM-t tud max. és biztos "nem járatják csúcson", de azért a képeken erősebbnek tűnik, bár az is lehet, hogy a Philips se 1850LM...