Valaki tudja-e ,hogy az E36 -ra ,egy 15'-os nem gyári alufelnihez(CMS)más fajta felnicsavar kell ,vagy jó hozzá a gyári BMW lemezfelnicsavar -az osztója ugyanúgy 120-as és benne van a hézagolópersely-?
Félreértés ne essék: én nem lenézem a 316-ost. Én azt nézem le, ha azzal kérkednek, hogy a Fiat Bravót lenyomták vele.
Egyébként voltak még egyéb magasröptű beszélgetések (pl. a srác valami böszmenagy kipufogót akart a kocsija alá tenni, de túlságosan kilógott hátrafelé, úgyhogy ha most hazamegy, lefűrészel belőle).
A másik ember megjelent egy E21-gyel, elején virít a 320 felirat a rácson. De hátul már 316 szerepel... Komolyan, nem lehet venni a fáradságot, hogy ha már a kocsi elejét lecseréli 320-asra, akkor hátul is az szerepeljen?
Szóval felőlem lehet (sőt, legyen) a találkozókon 316. Azt is lehet szeretni, annak is lehet jó gazdája valaki.
Csak éppen ezek az emberkék nem erről győztek meg. Nekik az olcsó külsőségek számítanak.
Úgy ,látom tudjátok mi a jó : körömpörkölt, szatmári szilva. . . .Nem ,akarok ezzel én lenézni senkit ez távol áll tőlem , ha valaki egy suzukira,hondára esküszik ,hát tegye ,
ha jó és szép elismerem ,legalább annyi szép autó van más márkából mint amenyi ócskavas bmw-ből mostanság,és ez azért elszomorít.
Az ex köreimben csak jó tapasztalatod lett volna. Pléne egy jó kis körömpörlkölt, meg szatmári szilva után. De grilleztünk is, a Pista bácsi haverom erdélyi származású, mindig hozott "mics"-et. Na az tök jó volt.:)
Bp környékén a krumplit is "burgi"-nak hívják.... Broooáááff.:)))
Amúgy az én kupémban is volt erősítő+mélyláda, igaz ritkán hallgattam, a motorhang jobban tetszett. Bár mikor a Metallicát odabasztuk, én némi ital elfogyazstása után Ricsit kiakasztottam mindig. Egyszer Karcagról hazamenet 180 se volt elég a német autópályán....
Amúgy volt rendszeres privát baráti klubos bmw találkozó rendszeres főzéssel, meg italozással. Na ott a leggyengébb autó egy e46 320d volt. Sőt az volt egyedül 4 hengeres....
Gábor hallod ezt! Na azok tisztességes srácok voltak.:))) (és Ricsi mégse tanult tőlük)
Én eddig csak egyszer voltam BMW-találkozón. Helyi szerveződésű kis összejövetel volt talán 20 autóval. Egymás kocsijának nézegetése, mérhetetlenül elmés beszélgetések fiatal srácokkal, akiknek olyan sikersztorijaik voltak, mint pl. a Fiat Bravo alázása 316-tal, vagy hogy úgy vette a kanyart, hogy eldőlt a mélyláda a csomiban..
De azért rendes, jóravaló gyerekek voltak, csak hát ez nem az én világom... Mélyláda... Ráadásul el is dől!! :D
(És sosem tudnám a csomagtartót "csomi"-nak hívni.)