Ha igaz, amit apuka állít, akkor álljon ki az edző a kamerák elé és mondja el, hogy "Azért nem hívom be a gyereket, mert az egyik összetartás helyett a profi szerződését írta alá és ebben egyeztünk meg." Vagy mondja azt, hogy "Úgy döntöttem, hogy nem hívom be. Csak."
Vagy bármi, csak ne répa.
Semmiképp ne hazudja azt, hogy a srác lemondta, ha nem mondta le, mert akkor egy gyáva, beszari, a saját döntéseiért felelősséget vállalni nem hajlandó edző benyomását kelti.
Ezt nem teljesen értem. Meg azt sem, hogy apuka mit nem ért. Pisont megmondta a kölöknek, ha nem vesz részt az összetartáson, akkor nem kerül a keretbe. A gyerek - teljesen logikusan, és teljes joggal - a Rapidot választotta, ezzel kinyilvánította, hogy nem lesz most válogatott. Sehol sem látom a rejtélyt vagy az ellentmondást.
Az meg, hogy baromság ilyen döntésre kényszeríteni egy gyereket élete egy ilyen fontos fordulópontján, megint más téma.
Amúgy meg kurvára mindegy, mit csinál az U-akárhány, vagy akármelyik ifjú sztár az U-akárhányban, a lényeg az, hogy a Rapidban bekerül-e a felnőtt keretbe, majd a kezdőcsapatba (vagy más a mienknél értelmesebb bajnokság csapatába), vagy nem. Minden más csak szarpasszírozás.
Futballhuligánok márpedig léteznek. A német társadalom nagy részét már maga a felismerés is sokkolta, miközben az október 26-i esti híradó kölni tudósítását nézték. A dóm városában a pályaudvar előtti téren egymásnak feszültek aznap a huligánok és a rendőrök. Az[...] Bővebben!Tovább »
Teljesen dilettáns az MLSZ. Bárhova néz az az ember az utánpótlásképzéstől kezdve egy csődtömeg az egész.
Ki az a barom, aki egy 7 évesnek szurkolói kártyát kér? A magamét a fejemet fogva még meg is csináltattam volna, de a gyerekkel már nem vagyok hajlandó végigjárni ezt a tortúrát.
Meg tudná valaki mondani, a 7 éves fiamnak minek kell szurkolói kártyát kiváltani a válogatott meccshez? Szétveri a stadiont?
Budapesten kívül lakom, dolgozni járok be a városba, a gyerek pedig iskolás. Hozzam be a gyereket csak emiatt az adminisztráció miatt? Mikor, hétvégén? Vagy egyik nap munka után menjek ki érte, aztán vissza be a városba, majd át az egész városon a Bálnába?
Inkább lemondtam az egészről. Bravó MLSZ, így akadályozzuk meg a kicsik válogatott meccsre kijutását.
Elmegy a kurva anyjába Pisont is, ha ez igaz. Ez ugyanaz a tempó, mint Szalaival volt. Pintér be sem hívta, de szépen elültették a köztudatban, hogy az a szemét Szalai mondta le a válogatottságot.
A bwin kivonult Magyarországról is többek között. Nem csak innen, több keleti országból is. Amerikában kaptak engedélyt, első európai cégként, és eddig azt hiszem csupán két államban. Oda akarnak betörni, így nem engedhették meg maguknak a szürke foltokat a cégen. Semmi köze a mostani szerencsejáték szabályozó törvényhez. Csupán olyan kis piac vagyunk nekik, hogy leszarják nagy ívben a magyar fogadókat. Magyarok már nem regelhetnek, de a régi regek élnek. Kivéve akiket kibasznak, engem kb ötször. Így egy éve nem is fogadok náluk, amúgy is az egyik leghitványabb iroda.
magyar meccsekre nem lehet fogadni bwinen evek ota.
az eszak koreai magyar kormanyhatarozat ota meg az egesz oldal tiltva van, valszeg magyar nem is regisztralhat. bar most epp mukodik, volt valami hir par napja, hogy vajna es szima a kaszinomutyi reszekent ezekkel az oldalakkal is megallapodik, szepen zsebbe fizetik majd a "dijat".
Nem, tudtommal már a letiltás előtt sem lehetett regisztrálni náluk, mert a magyar fogadók szerettek nem teljesen tiszta módszerekkel nyerni. De ezt megerősíthetik vagy cáfolhatják nálam jobban értesült kollégák. Nekem csak egy 2004 óta jegelt regem van náluk, apropó, nem kell valakinek? :)