Felül elzárom, alul kitekerem a dugót, akkor visszafelé kijön a benne lévő víz ugye?
Ezt követőe tekerjem vissza a dugát, zárjam el a torlót és nyissam rá a csapot. Ha megvan, akkor ismét tekerjem ki a dugót és foigjam fel a kijövő vizet?
Ezzel kijön belőle a "sár"?
Vagy a mosatás azt jelenti, hogy egy slaggal veressek be neki?( csaptelepről)
Hany centire alhatok tole,hogy ne egjen meg a borom? Es a szarado ruhak fregolin hany centire lehetnek tole legkozelebb? Illetve a villanybolier hany centire lehet tole?
A harom kozul melyiket vegyem? Milyen magasra szereljem?
DÉG Eurocondens 25F kazán. Fűt és melegvizet is csinál. Fűtésnél hiába veszem fel a vízhőfokot a kazánon max-ra, 40 foknál fél óra után sem megy feljebb az előremenő, még akkor sem, ha csak kevés radiátort kapcsolok rá éppen, gyakorlatilag nem növeli a kazán a teljesítményét. Melegvízfűtésnél viszont 85 fokig lazán felmegy, szépen modulál. Szerelő megnézte alaposan, érzékelők rendben vannak, az a gyanúja, hogy vezérlőpanel. Kérdésem: mi van ilyenkor (nem garis már), találkozott-e valaki hasonló problémával? (csak a panel 50 rugó körüli!)
Szeretnek venni egy feher szinu Technorgaz TGF. 5 gazkonvektort,de sehol nem kapni,pedig feher szinben reklamozzak ,mindenhol. A gyar most irt,aszongya,hogy a feheret csak kulon rendelesre csinaljak,mert konnyen elszinezodhet,es nem vallaljak erte a garanciat!
Akkor miert ezt reklamozzak?
A barnak meg csunyak!
Szerintetek vegyek feheret? Tenyleg nem kotelesek szinezodes eseten penzvisszafizetesre?
A jobb oldali alsó dugót kitekered,miután a rendszerben nincs nyomás, majd elkezded tölteni a rendszert,felső szelepet elzárod alsó torlót kinyitod és mosatod a radiátort,ha nem akarod leszedni a radiátort.
Segítséget szeretnék kérni. Vizes ügyben. Kb 3 éve használjuk Dömötör Lux WC tartályunkat nagy megelégedéssel.
Pár napja a gomb elengedése után nem állt el a víz. Eleinte elég volt picit rányomni a gombra, hogy visszaálljon. De most már folyamatosan csurog vékony sugárban a víz... Szerintetek a mozgató mechanikában lehet a hiba, vagy az elzáró szelep alá kerülhetett valami??? Szétszedtem többször is de a víz szivárog még mindig. Még valami a szerelés közben a mocorgástól alul a csőnél elkezdett ereszteni a hollandernél a cső. Amikor szétszedtem, láttam hogy a hollander menete eltörött a csere után bár kisebb mértékben de mégis kijön néhány csepp víz erre van ötletetek? Minden segítséget előre is köszönök.
A csőben is lehet simán annyi levegő,hogy lecsökkentse a keresztmetszetet,azért írtam a mosatást,mert nagy vízárammal kijön a csőböl a trutyi is meg a levegő is.
Próbáltad már , hogy az összes radiátort elzártad és csak az az egy legyen kinyitva ami nem fűt teljesen.
Esetleg a rendszerből leengeded a nyomást és a légtelenítőt teljesen kiveszed a radiátor végéből,és elkezded tölteni a rendszert, teszel a radiátor alá egy tálat és meglátod folyik-e a víz vagy a levegő jön.