Keresés

Részletes keresés

oleandro Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11253

a cucilisták nemcsak fűt-fát igértek (azT inkább Karácsony....:)), hanem még azt is , h. mindenkinek  visszafizetik az ingatlanadót. na arra kiváncsi lennék...:))

Előzmény: rich.mond (11251)
M.T. Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11252

Bilincs nagyon sok embernek kijárna, lehet, hogy nem éppen a Rozgonyinak.

De ő maradt, és részese volt mindennek. Ha úgy tetszik, cinkos.

El kellene gondolkodni azon, hogy Zugló az egyetlen az egész országban (!!!), ahol nem csak a polgármestert, hanem a közgyűlést is leváltották.

El kellene gondolkodni azon, hogy az országgyűlési választásokon egy (finoman szólva) kétes múltú és jelenű, de amúgy jelentéktelen emberrel simán leváltották a Papcsákot.

Miért kell nekem hetente takarítanom és fertőtlenítenem a postaládámat, miután beledobják a helyi lapot és a témát?

Ugye nem gondolod, hogy bárkit félrevezettek?

Nézd meg a Pákozdi téri iskola két szavazókörét. Ahol a Pákozdi tériek szavaztak, ott óriási fölénnyel nyer még a Bokros is. Nem felejtették el, hogy mennyire semmibe vették őket.

Szerinted mit gondol az az ember, akire kivetik a kommunális adót, majd reggel találkozik az újságkihordóval, aki egy iskolába egy-egy tucat MN és MH napilapot kézbesít?

És folytathatnám az indokokat napestig.

Előzmény: Wizard14 (11246)
rich.mond Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11251

valahogy úgy vagyok vele, hogy tök jó, hogy Papcsák kapott még egy kokit, de ennek a Karácsonynak én annyira nem örülök.

Mindenesetre voltak mindenféle hírek az önkormányzat pénzügyi helyzetéről, amik nem épp derűlátásra adnak okot. Ha nem lesznek kirakat-Erzsébet jegy osztogatások a nyugdíjasoknak, az nem feltétlenül baj.

Mi van a tartozásokkal a társasházak felé?

A Bosnyákra pedig igenis ráfér egy alapos kipucolás.

Attól viszont én is tartok, hogy Zugló "szociális alapon" ...khm, hát hangsúlyozottabban fogja babusgatni a "rászorulókat".

Azért Karácsony remélem tudja, hogy szép dolog a szolidaritás, de az átlagpolgárt ez vajmi kevésbé érdekli.

almirena Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11250

Éppen egy újabb plázára van szükség a Bosnyák téren? Nézzünk végig a Nagy Lajoson, az üzletek fele üres...Én jobban örülnék a piacnak és sportpályáknak...

Pirandus Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11249

Minden gondolat megfontolandó most - de a legfontosabb lesz a borzalmas állapotban levő Bosnyák tér (a központ!) rendbehozása. Abszurd, hogy épp a központot ilyennek hagyták az előző pm-ek.

teerted Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11248

Rozgonyiból valszeg jó polgármester lett volna, de Papcsák viselkedése, elviselhetetlen arroganciája miatt  várható volt, hogy veszíteni fog. A parlamenti választásoknál sem a szoci jelölt nyert, hanem Papcsák veszített. "Mindegy ki lesz a képviselő, csak ne Papcsák legyen!"

Előzmény: Wizard14 (11246)
Wizard14 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11247

Miért? Az övé volt? Max. térképészetileg. Néhány hete végeztem egy kis maszek felmérést a Ligetben, amiből az jött le, hogy háromnegyed részben a 7. kerületiek használják. A parkoló autókról nem is beszélve! Azoknak a 95%-a oda tartozik. Mégsem láttam soha, hogy egy bejegyzésben is az ottani önkormányzatot nyaggatnák.

Most legalább megmutathatja Karácsony Gergely, hogyan képzelte el azt a nagy "megvédjük a Ligetet"

Én drukkolok neki, hogy sikerüljön, de szerintem az ezzel kapcsolatos ígéretei jóval túlnyúlnak a kerületi polgármester hatáskörén.

Előzmény: oleandro (11241)
Wizard14 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 11246

Érdekes látásmód!

Azért bünti, mert végighúzta azt a négy évet, amit elvállalt? Ellentétben a másik két alpolgármesterrel, akik közül az egyik az első afférnál vette a kalapját, a másik meg ott tett alá a saját főnökének ahol tudott,( És ezt nem a kerület, hanem a saját érdekében) amíg az ki nem rúgta. 

Rozgonyi meg melózott a másik kettő,sőt legtöbbször a polgármester helyett is. Ezért biztosan jár a bilincs, nem? Jó HR-es  lennél ezzel a felfogással!

Így aztán a bölcs választók úgy döntöttek, hogy megbüntetik a saját kerületüket azzal, hogy beszavaznak egy messziről jött jelöltet, akinek éppen feloszlóban van az a kicsike háttere is ami volt, ellenzéki kerületet kreáltak Zuglóból, és most várják, hogy minden nagyon f..sza lesz! No hiszen!

Előzmény: M.T. (11235)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11245

Hasonlót látok én is. Valami egy icipici azért elindult Zuglóban, aminek lenne folytatása.

Több közparkot felújítottak, rendberaktak, volt iskolafelújítás, templomfelújítás, parkolókialakítás.

Volt egy kis rend is, a csencselő, zaklató zugárusokat valamennyire  - ha nem is teljesen - de visszaszorították.

Volt egy kis zöld Zugló program virágültetéssel nem tudom ezt folytatják-e majd, de az ötlet nagyon jó.

Karácsonynak nem tudom van e programja és ha van, abban mi van. Teljesen mindegy milyen párt küldte, ha a kerületért tesz.

Lásd 13. vagy 15. kerület. Ott se fideszes volt de a mellékutcákat ill járdákat meg lehet nézni pl. Újpalotán milyen szépen meg vannak csinálva, szegélykövezve.

Előzmény: Cián az audiencián (11244)
Cián az audiencián Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11244

Tartok tőle,hogy Karácsony Gergely pasarétről kb annyira fogja képviselni Zugló érdekeit,mint Weinek Leonard.
(utóbbi nevével egyébként sem létezhet normális ember)

Első nyilatkozatában elmondta,hogy nem "térköveztetni" fog, hanem az önkormányzati bérlakásokba intéz wc-ket,mert sokban nincs.

Magyarán megint semmit sem fejlődünk majd,viszont szegény elnyomott cigányok kapnak wc-t és remélhetőleg egyre többen lesznek.
Szerintem remek kilátások, gratulálok mindenkinek,aki rá szavazott!

oleandro Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11243

sőt igét is lehet képezni a nevéből, a "tocsikolni", "zuslágolni" mintájára :)))

Előzmény: Pirandus (11242)
Pirandus Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11242

"papcsák" - ez a név Zuglóban kisbetűs főnévvé fog válni, mint pl. a 19szd közepén a "ripacs" egy Ripats nevű ripacs után. A név eredeti gazdájára aztán már senki nem emlékszik. Így kerül majd az örökkévalóságba.

Előzmény: oleandro (11241)
oleandro Creative Commons License 2014.10.13 -1 0 11241

mi van? :)

Amúgy gondolom,  a bosszú nem fog elmaradni. Az a minimum, h. Zugló lemondhat a Vársoligetről. U.a. lesz vele, mint a Margitszigettel. :(

önálló képviselői indítvány, beterjesztő: Papcsák Ferenc..... :)))

teerted Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11240

Egy "k"-á lemaradt. :-)

Ha a képviselők nem a polgármester mögé állnak, hanem Zugló érdekeit tartják szem előtt, akkor nem lesz leépülés.

Előzmény: teerted (11239)
Pirandus Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11238

Papcsák kompániája még négy évet? (Egyébként: 5)

Előzmény: voltzugloi (11236)
oleandro Creative Commons License 2014.10.13 -1 0 11237

nézd meg az eredményt kommentáló hsz-át papcsák faszkönyvén. magáért beszél...

Előzmény: Frater Birandello (11215)
voltzugloi Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11236

Zugló valóban egy elátkozott kerület. Kutaliknét 12 év ámokfutása után jött a Rátonyi-féle 4 év ellenzékben, látványos eredmények nélkül, legalábbis a kerületi lakosok szemszögéből nézve. Aztán Weinek Leonárd, rá kár szót vesztegetni. Szerintem az elmúlt 4 év eredményei, főleg a korábbi polgármesterek tökéletes alkalmatlanságának függvényében, bőven adtak annyi alapot, hogy kapjon még 4 évet ez a társaság. De nem, ehelyett sikerült megint ellenzéki hídfőállást csinálni a kerületből, ráadásul egy tökéletesen jelentéktelen, köpönyegforgató, tehetségtelen politikus vezetésével, akinek ugyanúgy semmi köze nincs a kerülethez, mint elődjének, akinek ezt rótták fel folyamatosan a legnagyobb hibájának. Gratulálok.

M.T. Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11235

Ellentétben az elődjével. Egy ideig GPS kellett neki, hogy idetaláljon. Ide helyezte a párt.

Rozgonyi azért vesztett, mert szó nélkül végigasszisztálta ezt a négy évet.

(remélem, már olajozzák a bilincseket)

Előzmény: oleandro (11234)
oleandro Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11234

Tök mindegy. Így se, úgy se lenne valódi többség mögötte.

Egy jószándékú, de inkompetens, enyhén opportunista és gyenge kezű polgármester lesz, akinek nincs helyismerete, kapcsolatrendszere, önkormányzati és vezetői tapasztalata, és nemhogy többség, de igazáéból semmilyen frakció nem lesz mögötte. Elvtelen alkukra fog kényszerülni , ki lesz szolgáltatva a helyi bennfenteseknek.  És folytatódik a leépülés. :(

Előzmény: Törölt nick (11229)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11233
Előzmény: Pirandus (11232)
Pirandus Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11232

Van végleges eredmény? (Másnap reggel 8 óra!)

ax15 Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11231

A Bosnyák tér is megvárja a metrót?

Előzmény: Törölt nick (11228)
ax15 Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11230

Van ott még egy lmp-s, jobbikos, és egy civil is.

Előzmény: Törölt nick (11229)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11229

Közben átbillent az egyik vál.kerület, 9:9.

Ehhh, erősen patthelyzet szaga van.

Nem lesz itt akkor tényleg semmi változás.

A polgármester csak döntetlennél szavaz?

Törölt nick Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11228

Én a Bosnyákot mindig a Móricczal szoktam öszehasonlítani.

A Tökölit meg a Bartók B úttal.

Az utóbbit mindkettőből (Móricz és Bartók B út)  már vagy 3x átépítették, felújították  , amíg a Bosnyák tér változatlan maradt.

És az is a fővároshoz tartozik csak ahogy látni szorosabban.

Előzmény: ax15 (11226)
oleandro Creative Commons License 2014.10.13 -1 0 11227

elátkozott hely ez a Zugló. Az egymást váltó polgármesterek egymást múlják alul. Közben a kerület meg  egyre jobban leépül. És ebben semmi változás nem várható.

Előzmény: ax15 (11224)
ax15 Creative Commons License 2014.10.13 0 0 11226

A Bosnyák térből az amihez eddig nem nyúltak (a tér) a fővároshoz tartozik.

Kíváncsi vagyok, hogy milyen hamar lesz kész

Előzmény: Törölt nick (11225)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.12 0 0 11225

Szerintem nem. A sok széthúzás miatt.

Nagy volt a fideszes médiahenger. Ehhez képest nagyot buktak .

Hát most az amit eddig az ellenzék számonkért Papcsákékon, azt most meg lehet valósítani.

A Mundo városközpont azért megépül ez Zugló javát szolgálná, ha végre a Bosnyák tér és az 1001 éves környezete remizestől, villamossínestől, meg macskakövestül végre nem egy 30-as évekbeli nyomortelepre hasonlítana.

Előzmény: Törölt nick (11222)
ax15 Creative Commons License 2014.10.12 0 0 11224

Papcsák összehozta neki,

de hogy még a többséget is átkormányozta ....

Vajh elrontott-e valamit véleménye szerint?

Előzmény: Törölt nick (11222)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.12 0 0 11223

Ahogy elnézem a választókerületi eredményeket, a civilek meg az lmp jó nagyot lökött a fidesz szekerén.

Remek taktika ebben a kétpólusú katyvaszban győzelemre esélytelen jelölteket indítani..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!