Lipcseit ne keverd ide, mert az ő háttere egészen más (egyébként igazad van). Majd kiderül meddig marad a Hertha UP-ban edző, de nem árt végigjárnia a szamárlétrát, még ha kettesével vagy hármasával szökdell rajta.
Lipcsei mit tanul a Fradi tarcsiban? Elvesztette a tekintélyét. Dárdai sokat tanulhatna, persze. De nem hiszem, hogy a Hertha utánpótlást végig kell zongoráznia. Ma mély vjzbe lett dobva, túlélte.
Mert az észak-ír fiaskót követte, és egy edzőpalánta első skalpja. Ha nem is sokkal, de megelőzi a listádon felsoroltakat. Aztán persze lehet, hogy egy bálnavadász szigony pukkasztja ki a lufit... ebben igazad van.
Ez nem úgy megy... elvégre egy kölyökedző rúgott egy hatalmasat a Szakma ülepébe. Innentől a háta egy dart board... jobb, ha egyenlőre odakinn, kicsit más körülmények között, emeli az ázsióját, és növeli bőre vastagságát. Mert az O.K. Corral már itt van a sarkon túl, és nem ártana, ha a legényhajat még csak jóval azután lengetné meg a hurrikán, amikor már nem remeg meg a keze az ellen láttán.
Üdítő kivétel? Az érzelmi töltetén túl szakmailag mitől értékesebb ez az egy pont mit az Isztambulban szerzett 1, a Dániaban szerzett 3, Gellei döntetlenje Svédországban, Bozsik 3-0-ás győzelme Boszniában?
A következő két meccs még egyáltalán nincs megnyerve.
nagyon boldog vagyok. Dzudzsinak mindent megbocsátok, soha többet nem fogom kritizálni, tőlem mostmár akár Kamcsatkára is eligazolhat +20 forintért, örökké hálás leszek neki ezért a gólért.
Nagyon jó volt látni h szervezett a csapat. Nem volt volt brilliáns, de volt tartásunk és ezt nagyon jó volt látni a sok kudarc után.
Nagyon, nagyon örülök, köszönöm Neked Dárdai Pali, köszönöm fiúk!
Nincs szükség egy esetleg kiégettre... legyen néhány év komoly tapasztalat mögötte, aztán jól járunk. A türelem... hozzáértő kapitányt terem. Szerintem...
Főleg Gibraltár. Komoly és halaszthatatlan húzás volt Platinitől, hogy fölvette a sziklaszirtet tagállamnak az Uefába, két meccs után 0-14-gyel állnak.
Ez így végülis jól végződött, sőt nem sok hijján (25 cm) jobb is lehetett volna. A siker kulcsa az volt, hogy egyik védőnk sem csúszott el döntő helyzetben a 3. percben. Ha már kapunk gólt, akkor az legyen így, mert a szünet elég ahhoz, hogy helyre álljon a rend a fejekben. Mint ahogy.
A románok semmivel sem voltak mások, mint a legutóbb. Hiszem, hogyha nincs az az elcsúszás, akkor legutóbb is kijön a döntetlen. Mindegy ez már a múlt, nézzünk előre. Dárdai hozzáállása ragadós, immár elvárom a 6 pontot a következő kettőn. De utána sipirc vissza a tanulópadba... rá igazán 5-7 év múlva lesz szükség... addig meg kihúzzuk valahogy - van elég vastag bőrünk ehhez az elmúlt majd 30 év történései eredményeképpen.
Végül is finanszírozták a szurkolók (családok) útját? Ha igen, akkor ezentúl ez lesz a megoldás... :-)
Ha egy normális szövetségi kapitánnyal indulunk neki ennek a sorozatnak, most négy ponttal az 1-3. helyen állunk. Ennyi a Csányi féle MLSZ vezérkar felelőssége. Dárdai egy üdítő kivétel az elmúlt sok év szövetségi kapitányai között. Remélem ezt a következő két tétmeccsen is igazolja. Hajrá magyarok!
Nagyon deja vu érzésem volt a gólnál. szinte napra pontosan ekkor volt 1998 ban a Népstadionban a meccs amikor Hrutka a 81-ik percben szabadrugásból egyenlített. Szinte ugyanonnan lőttük most is, a perc is majdnem egyezik :) Egyetlen különbség,hogy Rudi a másik oldali felsőbe talált be :)
Nem zavaros, értem én. Csak azt nem értettem elsőre miért gól nélkül értékelted, én úgy tudtam az mindig nyom egy pontot, elvégre is a lényeget hozza az adott játékos.
Nagyon sok bajom volt vele, főleg amit már sokan tárgyaltunk, de mindegy, én mindent megbocsájtottam neki, nem rinyázott, ment, ütközött, harcolt, felvállalta a csínyeket, jó labdákat szórt és az a gól....ááá :))