Az a két-tenyérnyi rántott hús a Kartoffelhaus-ban jó kis kaja volt:D Ha valaki Merseburgban jár feltétlen kóstolja meg :)
A Micha's Bahnhoff eladója pedig nagyon kedves, angolul is beszélő üzletpartner. Megengedte, hogy betekintsek a (használt) célmodell felépítménye alá, hogy leellenőrizhessem a hajtás sértetlenségét és még az árcédula alatt sem volt elsumákolt hiba, mint ahogy egyes használt cikk kereskedők szoktak a portéka értékén emelni. Egyetlen hibája az volt, hogy mindkét forgóvázon egy-egy áramszedő lemezke valahogy félre volt mozdulva, így egy picit akadozva indult amikor lepróbáltam a működését. Mivel tocsogott az általam ismeretlen eredetű kenőanyagszerűségtől, itthon majdhogynem rögtön kipucoltam és lekentem a te általad (Nohab építőkészlet összeszerelésének naplózásában) ajánlott kenőzsír egyveleggel. Mint ahogy neked a csomagolás is a modell részét alkotja, én azt tartom, hogy ha koszos a modell, az csak az én koszom legyen, ne másé. Bár eredetileg donor mozdonynak vettem, mégis megtartom teljes egészében, mert olyan szép, hogy kár lenne elkótyavetyélni. A 29 €-s (kb. 9000 Ft) árcédula egy Br211-ért kicsit az itthoni árszint alatt van, de mások többért adják ugyanezt kuka-érett állapotban.
Ismét újabb gyűjteményi példányok kerültek eladó sorba. Ha bárkit is érdekel, böngéssze a http://mastertape.freeweb.hu/eladok_main.htm oldalt, ahol a modellek mellett természetesen terepépítési és sínanyagok is találhatók.
Itt is lehet tapasztalatot leírni a másik topictárssal való üzletről? Mert ha igen, akkor enigma1965 topictárssal való adásvételünkről le szeretném írni, hogy egy nagyon korrekt, rugalmas, és kommunikatív hobbitársat ismertem meg benne. Az áruja kiváló, nem is gondoltam, hogy még ilyen állapotú u profilos síneket lehet találni. Ajánlom mindenkinek! Köszönöm Zoltán
Keresek TT-s "U" profilos sínállományt. Mindenféle méret, és geometria játszik, nem baj, ha bontott, törött, vagy egyéb ok miatt "használhatatlan", de az ár tükrözze az állapotát. Köszönettel: Zoltán
Eladó Tillig TT középajtós személykocsi-szett, 2db. Halberstadt típusú 1-2.osztályú és 2.osztályú kerékpár szakaszos, MÁV Start, 6.korszakos vagon. Abban különbözik a gyári, Tillig 01625-ös szettől, hogy ez egyedi átalakítás a 2.osztályos halbi vagonból, még a szett megjelenése előttről. A kerékpár szállító pályaszáma megegyezik a gyárival (50 55 84-55 013-9), viszont az 1-2. osztályú attól eltér (50 55 21-55 011-8).
A doboza és a donor a Tillig 13592-es 2.osztályú MÁV-os halbi.
Új állapotban, használva nem volt, a dobozokon tárolás nyomai látszanak.
Ára ezen a héten most akciósan: 19.000 Ft!
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, vagy előre utalás után postázom.
Igazán ők nyomják rendesen az öntést. Az ország legprofibb gyantás csapata. Egy hét múlva már Németországban is megmutatják, hogy mit tudnak. Igazán büszkék vagyunk rájuk.
Nyomjátok rendesen az öntést, vagy ez csak egy egyszeri alkalom? Azért kérdezem, mert engem is érdekel(ne) ez a technika. Tudtok tanácsot (esetleg valamiféle tutorialt) is adni, hogy, hogyan, mivel érdemes elkezdeni?
Köszönjük! Pontosan. A vezérlőkarok külön lesznek felszerelve, illetve a tervek szerint opcionálisan beleültethető lesz egy figurka is aki vezeti a kis drágaságot.
Szeretném bemutatni Tatumadárral közös gyermekünket, természetesen 1:120-ban 6,5 mm-re méretezett MIB kulit. Ideális kiegészítés téglagyárhoz, bányavasúthoz, vagy egyéb gazdasági vasúthoz . A modell méretéből adódóan nem gurul, szimplán csak tereptárgyként funkcionál!
Eladó a képen látható BTTB NoHAB. A mozdony átfestett, még csak az oldalán van egy vizesmatrica pályaszám (igény esetén könnyen eltávolítható). Járóképes, korához képest szépen fut. A kasztnin az egyik oldalt fent hajszálrepedések vannak. Irányár 5.500 Ft. Mail publikus.