Vanegy barátom, Attila. Valaki kihívta őt egy "fogyiversenyre", minimum -10 kg 90 nap alatt, melyre a termék forgalmazója fisszafizetési garanciát vállal...
...és ezekután Attila barátom hadjáratot indított és engem is "kihívott", hogy a Projeckt 10 -zel 90 nap alatt fogyjak le 5 Kg -ot...
A kihívást ÉN IS elfogadtam!!! (erről videóat a facebook oldalamon láthattok is)
...éééés most kihívunk Titeket is, hogy fogyjunk le együtt!
Nemsokára berobban hazánkba is az Amerikában már hatalmas sikert aratott CHALLENGE...
Szerintem nagyon függ az alkattól az edzés hatása. Sok ember lefogy kb 10-12 kilót a futástól és aztán vége, többet nem formálódik, csak a teljesítményén tud némileg javítani. Illetve vékony, cingár alakok a fegyenctől kivonalasodnak és lesz rajtuk egy szép adag, szálkás izom, ami jó, de utána már "látványban" nem fejlődnek, annak ellenére, hogy számomra hajmeresztő gyakorlatokra képesek.
Ez nem azt jelenti, hogy nincs értelme csinálni, csak szerintem érdemes helyére tenni az elvárásokat.
Valószínűbbnek tartom, hogy nem jó. A csuklón vagy pláne ujjbegyen (ahogy a Casio próbálta) továbbra sem lehet megbízhatóan mérni a pulzust, az meg, hogy sok pénzt kének érte, számtalan parasztvakító termékről elmondható.
Köszi a válaszokat mindenkinek! Akkor a mellkaspánt nélküli órák (még ha 50 ezer is), nem olyan megbízhatók? Ráérek még a pulzusmérővel, szóval jól körülnézek!
Egyetértek, minden második hozzászólás egy reklám, ezzel teljesen megöli a topicot. A reklámnak is megvan a helye, de hogy egy piros csíkot lát az ember folyamatosan, ez baromira idegesítő...