Nem nagyon kapcsolódtam még be a topic életébe csak nézelődni jöttem erre. Eddigi tapasztalatom, hogy minden elux termékemhez a neten meg lehetett rendelni minden létező pöcköt. Van vagy volt mosógépünk, porszívónk, hűtőnk. Vagy konkrét part numbert kell leolvasni az alkatrészről, vagy a robbantott ábrán kiválasztani a megfelelő adatot. Bocs' ha tudott dolgot írtam le :-)
Dreamer mondja jól ez nem egyszerű simmering, hanem tömszelence jellegű! 2 percnél látszik a videoban, hogy az üst aljában van és az üsttel együtt emeli le a tengelyről!
Ha viszont kopott és átengedi a vizet, akkor az új csapágyad is oda lesz, a sok munkáddal együtt! :(
A csapágy és a víztér között kell lennie, közel a csapágyhoz, mint írtam a csapágyat védi a mosóvíztől! Nem tudom hol tudsz venni, azt sem tudom milyen kellene, mint említettem nem ismerem a gépedet. De új simmering, jó tömítések nélkül nem szabad össze rakni a gépet, mert fölöslegesen dolgozol, ráadásul egy hónap múlva új csapágyat kell majd venned. És azt ugye hol?
Ezek szerint még jobban széjjel kellene szedni a gépet, hogy ráleljek ezekre a szimeningekre? Csak az a baj, hogy hol fogok hozzá találni? Ezt a 2 alkatrszészt is vidéken sikerült nagy nehezen megvenni, mert nincs.
Octi jól mondta, a simmering egy olyan kerek gumi alkatrész, mint a csapágy, kb akkora is, a csapágyat védi a víztől! Nélküle értelmetlen össze rakni a gépet!