Szerintem itt a fejekkel van a gond, nem fillérbaszás.
A héten álltam egy gumis ügyfélnél, jött egy ismerős kuncsaftjuk, hogy nézzenek már rá a gumikra. A télikre, amik rajta vannak. Diagnózis: hátul fasza, elöl kuka.
Azt mondja, van egy szett nyárijuk is, de nem szokták cserélgetni. (sic!)
Amúgy a Civicen is téli van, legalábbis hátul. Áll itt pár házzal arrébb egy Ford Galaxy, ránézésre pár hónapos lehet, német rendszámos, a tartomány nem ismerős szóval nem adócsaló, és téli gumik vannak rajta, nem értem ezt a fajta fillérbaszást, a téli gumi azért nem tapad úgy, mint egy rendes nyári.
Az a durva, hogy a harmadát lefilmezhettem volna már ott az Örsnél ahol folyton össze lett baszva "valahogy" a kocsim... Teljesen alap hogy az oda járó nők fele nem képes tolatva beállni, ilyenkor jön az hogy megpróbál orral és egy méterre lesz a járdától, vagy 70 fokban koccan a hátsó kereke a járdának... Mindkettőből van a videón.
Havi fizetésedet rákölteni nem drága egy telefonra akkor mi az?
Mintha azt írtad volna amikor vetted az i5-öt hogy vodánál vetted és függő, meg olcsó volt.
Kíváncsi lennék ha nem lenne a család aki támogat erőteljesen akkor is olcsó lenne egy iphone. Ha neked kéne albérletet fizetni meg a rezsit és minden mást is ami csak jön.
>vagy ilyen Silhouette design? Az elso röhejes, a masodik az csúcs!:)
A csúcsra gondoltam. :)
Vagy "drótos" (keret helyett egy alig látható damil tartja az üveget), vagy fúrt, ekkor a szár meg az orr-rész egy csavarral vagy patenttal az átfúrt üveg szélébe "kapaszkodik".
Mondjuk nem tudom, mennyire zavaró, hogy legalább fél centit belóg az üvegbe, mert a fúrás közvetlenül a szélén nem lehet, csak beljebb valamivel.
Szóval lehet, hogy egy ilyen mindenhol vékony "láthatatlan" szemüveg kéne (ilyen a Silhouette is), ami pár gramm, csak félek, hogy nem elég a tartása, és nyeklik-nyaklik a fejemen.
Aztán van még pár változat, ami csak részben ilyen, mondjuk nincs kerete, de van egy erős és jól látható szára. Egy Tag Hauert ki is néztem nemrég.
Amíg nem lesz Google Glassom, addig kell valami. :) A mostani Merci keretem már fárad.
Úgy, hogy az, hogy te -2 vagy -3,5 dioptriával látsz korrigált 1-es visust, tök mind1. Kikorrigálható, tehát nem romlik, hanem változik. Ha majd kikorrigálni sem lehet már 1-re, csak alá, akkor romlik. A látásod.
Emberek fejében a -2 helyett -2,5 már ROMLÁS. Holott a faszt. VÁLTOZÁS. Eddig sem látott jól, ezután sem. Más korrigáció kell, tehát csak másként rossz a szeme. De kikorrigálható, tehát a látása nem változik.
azert mert az okmanyirodaban csak akkor kapsz rendszamot, ha bemutatod az ervenyes biztositast (tobbek kozott). Persze Nemetorszagban magat a rendszamtablat barhol megcsinaltathatod, az ervenyesito matricat adjak az irodaban meg a szamot osztjak ki neked.
Ez félkeretes, damilos. itt vékony lencse a damil miatt bizonyos méret alatt nem használható.
A full keret nélkülinél a szárak és az orr feletti átkötő bele van fúrva a lencsébe, rosszabb esetben ragasztva. Azzal sincs baj, annyi, hogy a fizikai deformitásokat nem bírja olyan jól. Szal hamarabb eltörik.