Kollegám Barát taxival szokott menni, svarcban tolja a "cég" a fuvarozást, kemény :) Még nem volt vele negatív tapasztalata. Egy évben kb. 3-4 alkalommal repül amúgy.
ha már a Dani úgyis nyaral, akkor leírom, hogy 1500 km alatt az autómnak 5.7-es átlagfogyasztása volt, jellemzően 150 tempomattal mentem az autópályán.
tudom, messze van a pryusztól, de nekem csak ez jutott. :))
Nem tudom, de mivel az xp rol win7re atallas sem volt zokkenomentes a mindenfele beteg programjai miatt, en azert aggodnek. Pont neked magyarazzam, hogy a fasznak van kedve fureszelni? Kiveszi a garis dobozbol, bekapcsolja, hasznalja. Rovid az elet ahhoz hogy telepito varazslokkal es driverekkel toltsuk el a felet. :)
Nem értek hozzá, javítsatok ki, de ebben ahogy nézem, csak producer volt, és azért inkább a rendező tudja elkefélni, nem? Eleve producerből szokott lenni kismillió.
Én még csak-csak, de az oreg aligha. :) Aztan ha jonne a szopas a mindenfele inkompatibilitasi problemak miatt, az en anyam csuklana. Igaz o hallgatna, hiszen egyutt elnek. :D
Az az igazsag, hogy batyamnak koszonhetoen volt mar par "megokositjuk" probalkozas, szamitogep es mobil fronton is, de hosszu tavon mindig csak a baj volt belole. (Az asztali monitor is kb hattervilagitasnak jo, IMHO) 250 km tavolsagbol pedig nem igazan lehet tavgyogyitani. Gondolom ezert is jott most ez a komolyabb osszeghatar, megunta a fillerbaszast, amit meg tudok erteni. Hala az egnek megteheti, megy az uzlet es inkabb erre koltson, mint magnesparnara meg Zepter keszletekre...
Akkor nekem is be kell vallanom pár dolgot, ha már mindenki commingoutol.
- a hamburger után bagel dili a legnagyobb átverés a városban, annyira menő, hogy már Danit kiáltottam, de aztán inkább sikítva-röhögve kifordultam a boltból.
- este/éjszaka megnéztük a "3 nap a halálig" című opuszt. Besson jobb lenne ha visszavonulna kicsit pihenni, mert sok-sok éve válságban van, pár év nyaralás jót tenne neki, mert azért tud jót is. Kevin Costner meg csak simán vonuljon nyugdíjba, elég volt neki ennyi...
Erre a kenőcsre emlékszem, én kérdeztem rá először úgy egy éve, a fórumkeresőben nem adta ki, tehát sosem szerepelt. (és esküszöm, a google kereséseimben sem :) ) Most már legalább lesz mire fel kiadnia. Nekem amúgy Samsung Galaxykat ajánlgat, meg hogy 5 kg mínusz a hasamról 6 nap alatt, ami nyilván csak műtét lehet. :)
Sajnos az az asztali monitor egy oriasi tevedes volt, de legalabb nincs kozom hozza. Szoval azzal nincs elorebb, azt meg megsem mondhatom neki, hogy bassza ki az ablakon. Pedig azt kellene :S
Asztali kiváltásánál használja az eddigi monitort (meghajtva a laptopról), és meg is vagyunk. Ha meg vinni kell (mittomén riasztót programozni) akkor marad a beépített (fosabb) kijelző.
Legalábbis nekem a cégesnél (Lenovo, valami T420 vagy mi) fos a kijelző, de lóg rajta egy 19-es 4:3-as meg egy 23-as fullHD, így már elférek rajta.
Én botrányosan le lehetek maradva a trendy dolgokról. Ma egy igen-igen turistás helyen voltunk és most láttam elöször selfie-sticket a felkészült ázsiai utazóknál.