Arányaiban lehet, de azért van belőlük épp elég. Külföldön is. Amúgy nyilván nem pusztán belőlük élnek a kereskedők, persze, ez csak afféle poén volt, ha nem lett volna világos a szmájliból. ;)
leszámítva a szüleimtől megörökölt vw ventót, audi a4et, nekem csak új autóim voltak, számszerint 8 (18 éve vezetek), ebbe nem számolom azt a kettőt, amit a feleségemnek vettem
Amikor vettem az iPademet annó, nyitás előtt 5 perccel értem a Duna Plazába a boltjukhoz. Akkor már sorbanálltak az emberek hogy bemehessenek. Én mentem egy kört, épp nyitásra értem oda. Tudtam mit akarok, nem nézelődtem, az első szabaddá váló eladóhoz odamentem és kértem egy készüléket. Na, mire kihozták hátulról és megírtuk a számlát, addigra jött egy futár egy 1.5 milliós rendelésért, egy idősebb fickó vett két iMac-et (kp-ban kifizette ott helyben), és egy másik ipad is elkelt, ránéztem direkt az órámra, 8 perc telt el nyitás óta.
Ja, telefont az nem rég értékesítenek amúgy, a sok húgyagyúnak. (Üdvözöllek, amúgy)
De ők boldogan megteszik, önként és dalolva. Aztán ennek a sok húgyagyúnak a lefejéséből szépen telik Z4-es BMW-re, nyaralásra meg menő bulára: http://handras.hu/?p=9032 :)
Csak kérdem: neked hány ilyen átvételed volt már? Tudtommal 0.
Nekem meg annyi, ahány gyerekem, és piszkosul nem volt annyira "magasztos". Bármennyire is többre akarod sminkelni azt a kommunikációs eszközt.
Akkor már inkább a házhoz szállítás, ahogy Konyak csinálja. Mert amit te, meg a sátoros ottalvás és sorban állás, azbazmeg Merkur telepen való gépjárműátvétel.