Ha már Sandman, van még belőle úgy tíz füzet hátra, tényleg nagyon jó, csak már kicsit fárasztó, hogy közben nyitva kell lennie egy böngészőnek is, hogy ez most kicsoda is meg mikor is szerepelt és akkor mit. (Most például a "Gilbert" megszólításból kellett volna beugrania, hogy mivan, mert Gilbertet persze nem mutatták, de ha mutatták volna is, ebben a rajzstílusban vagy felismerem, vagy nem. :-) ) És akkor én ugye három-négy hónap alatt végzek az egésszel, nem hat évről beszélünk. :-)
Őszintén szólva tán ezért tetszett kicsit jobban a Transmetropolitan, mondjuk ott is kell hozzá a finálé, aminél itt még nem tartok. De surprise, a Swamp Thing is van legalább ilyen jó, nem a sztorik, de ahogy meg van írva, tényleg elképesztő. Viszont tipp, hogy legközelebb mibe fogjak? (Nem, Asterixbe nem fogok. :-P )
en meg kifejezetten szeretem ezeket. A Nolan-fele Batman-filmek nagyon jok voltak, a Man of Steel is. Spiderman mondjuk nem jott be, azokat nem is nezem.
Sorozatokat is szeretem, a Smallville kifejezett kedvencem.
"Azér annak a márkának keményen betett nálunk az a teszkós akció."
Mondjuk azok szép lassan kopnak ki azért. (Nekem van még egy csak egyszer használt is, ha a most használt majd feladja, de még bírja a mocsok. Pedig hátitáskára egyszerűen képtelen vagyok vigyázni, valahogy mindig a földön köt ki.)
De pedig elég kerek, amit mond. :-) (Vagy pont ettől akartad megóvni? :-P )
Amúgy meg hát az van kábé, mint a BMW-nél: biztos találhatsz jobbat nála ugyanannyiért, ha utánaolvasol, de ha nem akarod beleásni magad, a pénz meg annyira nem probléma azért, akkor vedd ezt, nem lesz rossz. De tényleg ne találjuk már ki, hogy akár anyaghasználatban, akár look-and-feelben gagyi az iPhone.
(És azért ismerjük el azt is, hogy nem a fentit (bejáratott brand jó minőségű, enyhén túlárazott terméke) szokás divatcikken érteni.)