Keresés

Részletes keresés

Mackóbogár Creative Commons License 2014.08.13 0 0 181575

nem csodálom, hogy nem megy, ritka sz.r volt :-)

Előzmény: bendeguz90 (181574)
bendeguz90 Creative Commons License 2014.08.13 0 0 181574

"Az a sorozat már nem megy? "

Már nem. 

Előzmény: derek (181570)
Bomc Creative Commons License 2014.08.13 0 0 181573

Fura hogy mindig a nappaliban tanulnak a saját szobájuk helyett

v_peti Creative Commons License 2014.08.13 0 0 181572

Én sem értem a dolgot! A Nonstop Budapestet folyamatosan erőltetik, és ott van egy csomó külső helyszín is, magyarul rohadtul drága egy műsor. Míg a BK egyre inkább csak vetített háttereket használ, és a VV is fapados lett. Holott a Barátokat is sokan nézik. Jó, a VV-t már kevésbé, de csak azért, mert át kellett helyezni az ORTT rinyálása miatt egy későbbi műsorsávba!

Előzmény: derek (181570)
bk_barát Creative Commons License 2014.08.13 0 0 181571

Ez a kiscsaj nekem is tetszik, nagyon bájos arca van. Remélem összejönnek még..

derek Creative Commons License 2014.08.13 0 0 181570

Na jó,lapozzunk. A szőke csaj a pályaudvaron,nekem szimpatikus volt. Azzal kéne Szabinak kezdenie valamit,aztán elhúzni a sorozatból.

Szerintem valami ilyesmit terveznek az írók. Gondolom Szabi nem találja meg Bambit és , amikor visszatér ismét összefut a csajjal. Nem véletlen említették meg a beszélgetés közben a gyerekkori ígéretet. Amúgy meg jól működött köztük a kémia.

Tényleg a Bűnök és szerelmekben szerepelt a csaj. Földesi Ágnes a neve. Az a sorozat már nem megy? Még amikor a TV2-n adták láttam pár részt , de ez a doku-reality  műfaj nem igazán jön be ( kamerába kommentálnak a szereplők lásd még Magánnyomozók , Családi titkok , ÉNB BP ) Ennyi erővel csinálhatnának normális sorozatokat is. Ettől nem javul a színvonal! :-) Még a végén megérjük , hogy BK-ban is majd kommentálják a tetteiket a szereplők.

Előzmény: kontina (181569)
bendeguz90 Creative Commons License 2014.08.13 0 0 181567

Szabi új barátnője  nem a Bűnök és Szerelmek Tv2-es förmedvény egyik szereplője volt?

bk_barát Creative Commons License 2014.08.12 0 0 181565

Ez jó volt. Aliz "segített" Lucának matekozni... Sejtettem, hogy körbe se tudja majd szagolni a témát... :D

Vera2222 Creative Commons License 2014.08.12 0 0 181564

Hi-hi (na ez volt a rosszindulat).

Köszi Tulipán.

e-lektor Creative Commons License 2014.08.12 0 2 181563

Úgy látom a címben jelölt témától sikerült elrugaszkodni, ha így folytatjátok abból törlés és tiltás lesz.

Beavis Butt-Head Creative Commons License 2014.08.12 0 0 181562

Jaja, Sebaj Tóbiás jól helyretette a hímringyót. Szerintem jól ki van találva, hogy ebben a szituban most már nem olyan juppipöcs, mint amikor a multit képviselte - mert ott ugye a munkájából eredő nyomás, ami akkor is meglett volna, ha nem homokos (vagy nem tudják róla). Van benne némi maximalizmus és megfelelési kényszer, ez akkor is jól látszott, amikor jött az ellenőr - aki előtt homárlaci olyan zseniálisan beégette.

A hímringyó megérdemelné végre, hogy valaki átrendezze a bájos pofikáját... rájöhetne, hogy kevés ahhoz, ami lenni akar.

Kicsiszabinak pedig "méltó" lezárás, ha ezzel a csajjal találja meg a boldogságot, komolyan, ennél még a bagolyfejű is jobban nézett ki. (Azt amúgy nem értem, hogy az később visszajött a sündőrségre Pestre, utána miért nem jöttek össze újra mégis.)

Előzmény: Mackóbogár (181561)
Mackóbogár Creative Commons License 2014.08.12 0 0 181561

és az egyetlen is egyben, ahogy Andi pasija is az egyetlen rendőr :-))))))) Én a hímringyós beszóláson vigyorogtam jót, Tóbiás amilyen pukkancs volt Mercadósként, most annál jobb fejnek tűnik.

Előzmény: Cambiasso87 (181560)
Cambiasso87 Creative Commons License 2014.08.12 0 0 181560

Tegnap, hosszú idő óta először nevettem egy hatalmasat a BK-n, mikor Gizi mondta Tóbinak, hogy 'Nóra a város egyik legjobb ügyvédje'. :DDDD

tulipan001 Creative Commons License 2014.08.12 0 0 181559

Ez nem rosszindulat, ez BK fórum.

Szemöldök Creative Commons License 2014.08.12 0 0 181558

Nem én kezdtem offolni, fel sem hoztam volna a témát, sőt többször is jeleztem, hogy nem szívesen szaporítom a szót ezzel. Nyisson egy külön topikot, lemosom a pályáról...

De tőled is kb. ennyit vártam... rosszindulatot.

Előzmény: Vera2222 (181557)
Vera2222 Creative Commons License 2014.08.12 0 0 181557

Gnác-nak igaza van, nyissatok egy külön topikot ha nem bírod befogni a szád. 

Ez a hímringyós beszólás nagyon ott volt. Tök jó fej ez a Tóbi.

Előzmény: Szemöldök (181556)
Szemöldök Creative Commons License 2014.08.12 0 0 181556

Nem kell ez, miután beégtél a világ legegyszerűbb képletével, Ohm-törvény, nagyon gáz... meg a többi. Megmondom őszintén, láttam az elszólásaidból, hogy ez nem a te pályád, de azért ekkora magas labdára nem számítottam.

Bejött az is, hogy nem vettél észre a hozzászólásomban valamit, amire minden szakember ráugrott volna. Direkt nem mentem bele a hűtő aszinkron motorjának tápcsökkenéssel kapcsolatos finomabb dolgaiba, slip, áram stb. Gondoltam, neked úgyis magas...

Gyakorlatilag átvágtalak, beszlopáltad, ennyi... és most bedobhatsz még néhány latin kifejezést, attól sem fogsz már okosabbnak tűnni.

Előzmény: Alpári Gnác (181554)
v_peti Creative Commons License 2014.08.12 0 0 181555

Visszamegy az építkezésre Zita? Miért, eddig ott volt? Nem iskolába járt?

Ádám: Ha már elolvasta is, nem kéne elpofáznia!

Előzmény: Navorsky (181543)
Alpári Gnác Creative Commons License 2014.08.12 0 0 181554

Nem folytatom, mert rajtunk kívül mindenki unja.

Pedig a sok hablaty között könnyű lenne az korrelencia hiányát kimutatni, de végül is mindegy, te úgyis hirtelen kiguglizott zúzmaraterhelést számolsz, ehhez nem is akarok hozzászólni.

Amit a "kevés áramot kapó" hűtőről írsz, az lényeges igazolása annak, hogy családi házak, társasházak elektromos rendszerét ne tervezd, mert előbb-utóbb lecsap az igazságszolgáltatás.

Ha meg akarod érteni, mi a probléma a konkrét esetben, rajzolj fel egy skiccet ennek a konkrét háznak az elektromos rendszeréről, ahova bejön a(z állítólag a hibát okozó) gerinchálózat, arról leágaznak az alágak a földszinti kevés áramot kapó hűtőkkel, aztán a többi emeleteket is és gondolkodj el, mi a megoldás akkor, ha egy csomópont, vagy alhurok túl van terhelve.

Ha szerinted reggelig tartó teljes áramszünet, akkor menj el szakértőnek a BK-ba, szerintem lesz ott nálad is outsiderebb, bekerülsz a médiába, tök jó lesz.

Előzmény: Szemöldök (181542)
Mazsola0070 Creative Commons License 2014.08.11 0 0 181553

Nórika ezért az "iratkezelésért" IRL olyan fegyelmi büntetést kapna az ügyvédi kamarától, hogy megemlegetné (ha már nem bírja személyesen átadni az ügyfelének a bizalmas információkat tartalmazó iratokat, legalább tenné be egy lezárt borítékba) - ehhez képest elég könnyedén átsiklott rajta, amikor Tóbi számon kérte a dolgot.

A Hímringyó viszont kezd harcba szállni a BK legnagyobb tahója címért.

Előzmény: Jay Gatsby (181551)
bk_barát Creative Commons License 2014.08.11 0 0 181552

Ez még durvább:

Olyan, mint mikor b3etörnek hozzád, és a betörő odaköltözik

Ki a betörő? Miki? Nem véletlen az ő lakásáról van szó?

Előzmény: Nommóka (181549)
Jay Gatsby Creative Commons License 2014.08.11 0 0 181551

Hiteles történet: a város legjobb ügyvédje, a csinos Nórika, odaadja a lepukkant, kiélt Ádámnak a Tóbiás papírjait, amiben feketén-fehéren ott van, hogy a csávó buzi. Eközben a nagy Berényi, a minden hájjal megkent, okos, ügyes, legkisebb ügrifüles Mikkancs otthagyja a lakásban a borzasztó frizurájú, borzasztó sminkkel rendelkező Fikát, hogy nyugodtan pakolgassa csak a szarjait, miközben a Vazul telefonja ott van a fiókban. A Fika természetesen szalad a kövér tesóhoz, aki így rájön, hogy a Mikkancs szövetkezett a Vazullal, azaz a kopasz helyzeti előnye elvész.
Innentől kezdve megindul majd a harc a két tesó között, aminek sosem lesz vége, hiszen Claudia kivonulása óta nincs igazi ellenfele Mikkancsnak, tekintve hogy a Rékasi is most mással van elfoglalva. Király.

derek Creative Commons License 2014.08.11 0 0 181550

Ez szép volt! Nóra odaadja Ádámnak a Tóbiás-ügy aktáit és még közli is Ádámmal , hogy ez bizalmas ügy. Ennyire hülye nem lehet!

A meleg , a sebesült katona és a hímringyó! :-DDD

Miki aztán kurva jól elrejtette a mobilt. Vagy ennyire nem is volt fontos a számára?

Nommóka Creative Commons License 2014.08.11 0 0 181549

Zsófi Julinak Miklós lakásáról: "Minden az enyém volt."

Mit is vitt ő a ruháin, ékszerein kívül ebbe a házasságba? :D

Nommóka Creative Commons License 2014.08.11 0 0 181548

Lényegtelen, mitől független Hanna. Ha Claudia eltartottja lenne, sem volna Julinak joga beleszólni abba, hogy kivel jár, kivel nem, vagy éppen lelkiismeret-furdalást (;-) ) kelteni benne.

Peti meg igenis gyerekes, éretlenül viselkedik. A laza humorosság nem ez a kategória. Bár mostanság mintha fejlődne. De Julit nem kérte arra, hogy odamondogasson Hannának. Aki amúgy lehetővé teszi neki az üzleti céljai megvalósítását.

Julinak egy szava sem lehet, mivel a fia dobra Hannát, ráadásul éretlen módon nem merte szemtől-szemben, aztán még Hanna támogatja is Petit anyagilag. Az, hogy Peti utólag vissza akarta csinálni a szakítást, már más dolog, Hannának nem volt kötelessége a karjaiba omlani. Julinak semmi joga hát beszólogatni neki, inkább köszönje meg, hogy segíti Petit.

Előzmény: -Zsófi- (181535)
Bomc Creative Commons License 2014.08.11 0 0 181547

Mennyibe kerulhet egy olyan birtok?

bk_barát Creative Commons License 2014.08.11 0 0 181546

Úgy látszik Zsoltnak megvan az új barátnője, és ezzel végleg elkötelezte magát a bűnözők világában..

Vera2222 Creative Commons License 2014.08.11 0 0 181545

Azt nem írja, lehet csak lopni megy. 

Előzmény: Jay Gatsby (181544)
Jay Gatsby Creative Commons License 2014.08.11 0 0 181544

Na végre, Zsófi hivatásos lesz, ahogy illik. Így is van rendjén.

Előzmény: Navorsky (181543)
Navorsky Creative Commons License 2014.08.11 0 0 181543

-SPOILER-

2014. augusztus 25.

Zsófi úgy dönt, hogy nem szokványos módszert alkalmaz a pénzszerzéshez, de csapdába esik, és olyan dolgot hall, amely nagyban segítheti számos problémájának megoldásában. A Kertész családhoz újabb vendég érkezik, akinek látogatása nem feltétlenül jelent nyugalmat a család számára. Nikol és Zsolt kapcsolata egyre inkább elmélyül, és úgy tűnik, nem csak üzleti szinten. Tóbiást meglátogatja az édesanyja és szeretné megismerni a fia barátait is. Zita szeretné bizonyítani, hogy felelősséggel el tudja látni a feladatát, de amikor visszamegy az építkezésre dolgozni, akkor meglehetősen veszélyes szituációba kerül.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!