Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Annak mi lehet az oka, ha töredezettségmentesítés után egy csomó töredezett fájl maradt (16%, kb 32 ezer), aztán elemzés után újra kiírta, hogy töredezettségmentesíteni kell a kötetet? Létezik olyan, hogy nem bírja egy menetben megcsinálni? Én még ilyet nem pipáltam.
Logitex Rx1500 lézeres egerem van. Pár napja néha szakadozik nem tudok precizen szerkeszteni pl képeket. megtörölgettem az alját, meg az asztalt semmit nem javult. Mi lehet a gond?
Jól van emberek, értem én, hogy elektromos, de kollégának az a baja, hogy nem lát SEMMIT az MPC... Az pedig nem fűzőcske-gond, hanem valszeg másolásvédelem (amivel a VLC sem mindig bánik el...).
Egyszer én úgy csináltam, hogy a *.vob fájlokat simán összefűztem Total Commanderrel. Kaptam egy 4 giga körüli méretet, ami fájlként lejátszható, felirat is a szokott módon, azonos néven.
Csak időzítésen kellett tologatni egy kicsit, az illesztési pontoknál is, ha jól emlékszem. De ilyenkor jó a KMPlayer, amivel pause állásban is lehet a feliratot időben tologatni, amit én távszabályzóval is tudok végezni.
Más programoknál ez csak lejátszás közben működik, de úgy elég kellemetlen eltalálni a szinkront.
Ha van rajt, vagy egyéb. Ha rendes lemez, akkor első sarki lejátszóban is tudod állítani, vagy a menüben. Én VLC mániás vagyok, azzal megnyitod a lemezt és kész, felirat választható.
DVD LEMEZ alá sehogy, mivel csak olvasható formátum. AnyDVD-vel vagy DVDFab-bal tudod berippelni vincseszterre, és utána már a MPC is lejátsza. Viszont itt is mindkét progi fizetős.
Másolásvédelem. A Cyberlink szoftvere fizetős, ők kifizették/kifizetik a jogdíjakat mindenkinek, az MPHC meg ingyenes szoft, akinek a fejlesztője nyilván nem tud erre áldozni.
Jó néhány DVD film esetén nem látszik semmilyen könyvtárszerkezet, mintha nem is tettem volna be lemezt - MPHC nyilván nem boldogul vele, ugyanakkor a PowerDVD simán lejátssza.
Kirakod a progi ikonját asztalra és jobb gomb - futtatás rendszergazdaként. Ilyenkor elég sok mindent meg lehet csinálni, bár nem feltétlenül mindent :)
File kezelésnek vannak olyan szépségei, hogy mondjuk hálózatból nem lehet közvetlenül felülírni bizonyos fileokat, de ha előtte lemented egy c:temp -be, onnan már csont nélkül továbbmásolható...
Csak a gonosz crackerek meg ne ismerjék ezt a Microsoft Ellenőrzött Biztonsági Izé kicselezést :)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma; és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! (Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké.) Ámen.