Az országúti lánckeréksorok közt (mondjuk Ultegra vs. 105, esetleg Tiagra - mindegyik 10-es rendszerben) tartósságban van észlelhető különbség? (a súly és hasonlók nem érdekelnek) Tehát érdemesebb az Ultegrát megvenni, ha az elsődleges szempont az élettartam, vagy ez esetben megteszi az olcsóbb is?
Egy kicsit túloztam szándékosan, de ezek szerint nem annyira jött át. Mindegy is.
Talán annyi tartozik még ide, hogy Cancellara szerint (aki finoman szólva is jól megy a pavékon, hisz többször nyert ill. állt dobogóra a Flandriai körön és a Roubaix-on is), szóval szerinte is hiba volt ilyen utakra vinni a mezőnyt.
Nem nem, Hutchinsonokat használok és épp akkor beugrott egy Schwalbi, de mind franyó volt. Ja meg előtte Panaracerek mentek, de azok fosok, a 23-as Contit tesóm használja, neki az vált be.
Ha már szóba jött a gumikérdés. Ti milyen szélességűvel mentek? Nekem 23-as van, de a komfort és a felni épségének megtartása érdekében gondolkodom a 25-ösre váltáson, mert itt a környéken nem osztrák minőségű utak vannak.
"Azt nem tartom normálisnak, hogy a 20mm-es 9 barra fújt slick gumikkal kell szenvedni a kockaköveken meg a sárban"
Csakhogy nem ilyen biciklikkel mentek: "Team Sky, [...] will be switching from the new Dogma F8 bike for this single stage [...], allowing the team to fit FMB Paris-Roubaix 27mm tyres. [...]One setup tip we couldn’t squeeze out of him was the tyre pressure the team would run. That’s a closely guarded secret among professional teams. We'd guess at about 5 bar"
Erről a képről - ahogy fogod - eszembe jutott régenlátottPistibarátom, akinek ilyenből épített magának sörnyitót. Mert igaz, hogy minden sörnyitó, de ha ezt leteszi, akkor bármekkora asztalon/kuplerájban megtalálja:)
Köszi!Nekem sem volt szimpatikus az adapteres megoldás!Akkor maradok a klasszikusnál.Lehet ezek közül döntök,igaz az egyik 80 mm,de élőben mindkettő szép volt.
Peter van Petegemet érdemes nézni. A lába borotválva ahogyan szokás a profiknál, a karján meg gubancos fekete szőrzet. Rendszeresen így versenyzett, ez nem egy ritka fotó, amin esetleg elfelejtett borotválkozni.
Gondoltam, hogy te leszel, aki azonnal berak egy ilyen linket/képet:) Majd reggel lefotózom a barátnőm stucniját, az is 60-as, igaz, Ahead-os, mert az jobban tetszett neki a hagyományosnál:)
Szeretnék oúti bringámon stucnit cserélni,rövidebbre(hagyományos 1 col,25,4 mm befogójú,110mm van benne).Annyi lenne a kérdésem,hogy érdemes Ahead rendszerre áttérni,vagy maradjak a hagyományosnál megőrizve a bringám régebbi stílusát(bár a kerékszettem is modern)?Ja és 60 mm hosszúságút szeretnék,nem nagyon van Ahead rendszerű,csak többségében,31,8 befogó mérettel!