Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Most emelik a diginél a sebességeket, elvileg 40/20-ról 100/50-t kellene kapnom. UTP-n meg is van, a wifi viszont az egyik laptopon elég "döcögős". A router itt is n-es, tehát az elvi 300-at tudja, jön is az egyik laptopon 70-80Mbps körül, ami ugye már jónak mondható, mint jellemző érték. Viszont a sajátomon 45-nél nem jön több, ami sejtetné, hogy csak g-s. Viszont a dokumentumok, és a windows szerint is n-es.
Szóval Dell 1704 802.11 b/g/n elviekben, gyakorlatban tud valaki róla olyat, hogy mégsem n-es?
Kiborítottam a dobozát, természetesen egy sor nincs magyarul. Mintha erre lenne valami, hogy nem is szabadna magyar nyelvű doku nélkül forgalmazni. Megjegyzem, valami komoly szakszöveggel úgyse mennék semmire.
Na a lényeg: A dobozon ott virít a reklám duma, hogy 300Mbps. Guglizásom eredménye, hogy ezt 30 méteren belül tudja. Anyja pi....ját.
Tehát a dróton tud 12-őt, wifivel 6-ot. Hangsúlyozom, hogy mellette.
Vagy! Van valahol beállítási lehetőség, ami a kérdésem lényege volt?
Bocsanat, ha off lenne, de hatha itt van olyan, akinek szinten rengeteg fotoja van es neki is sokaig tartott megtalalni nehany kepet, es mar kitalalta, milyen programot lehet hasznalni hozza.
Helyszinenkent es keszitesi idonkent kulon alkonyvtarakba raktam oket, hogy belyegkepkent gyorsan megnezhessem, de mar az is maceras, mert tobb szaz alkonyvtar van.
Gondolkoztam szoveges emlekeztetok irasan, de akkor minden alkonyvtarba be kene irni egy szovegfajlt tartalomjegyzekkel es rovid leirasokkal.
Ezt az áprilisi Windows 8.1 Update 1 csinálta. A címsort nem lehet kikapcsolni, de a programokat továbbra is be lehet úgy zárni, hogy felülről lefele húzod.
A Win7-ben alapban nincs levelező, de letölthető a Ms Live Mail, ami importálni tudja az OE leveleit megadott helyről is.
Utána kicsit kavarni kell, mert tapasztalatom szerint nem a megfelelő mappába teszi, hanem valami importált levelek mappába és onnan kell átmozgatni/másolni pl. a Beérkezett üzenetekbe.
Először persze meg kell csinálni a fiókot a Live mail-ban.
A szabályokat asszem nem lehet, legalábbis én nem találtam.
Régi laptopom XPSP3-al, aminek kezd rosszalkodni a DVD/USB/SD beolvasása, talán mert már annyi minden van. Acer 5735z Gondolkodom, hogy újratelepítem, és akkor már legyen rajta Win7, talán elbírja az x32 HP-t.
A kérdésem, hogy Outlook Express levelezésemet, és a sok szabályt át tudom hozni win7-esbe? Van ehhez hasonló levelezőprogram, amibe a régieket tudom importálni?
Valamiért bojkottáltok engem? Netán tudtomon kívül megbántottam valakit? :-/ Vagy túl sűrűn kérdezek? Vagy túl ritkán (félévente) s hanyagolva érzitek magatokat? :-)
Pedig csak hozzátok fordulhatok! Én majdnem tök hülye vagyok aizéhő :-/ :-(
"az interneten is leugrik a képernyő tetejnén egy olyan sor, amit x-el tudok bezárni" Ilyen itt is van, csak nem "sor", hanem egy üres képmező, kerettel... :S Pedig a W7 Defender szerint nincs kártevőm, no meg az Adblock is engedélyezve van :S
Sziasztok! Mi lehet az oka annak, hogy már nem tudom a programokat bezárni úgy, hogy átalakul kis kézzé a lap tetején? Ehelyett az interneten is leugrik a képernyő tetejnén egy olyan sor, amit x-el tudok bezárni.... Ez utóbbi nekem egy kicsit zavaró... Hogy tudom visszaállítani az egészet win8-on?