A Diósgyőr eredménye teljesen rendben van, küzdöttek és a 93. percben győztek. Miután ilyenkor még csak az európai leghátsó régiók csapatai játszanak meccseket, egyik sem tekintheti magát nagynak a másikhoz képest, úgyhogy minden győzelem siker. A történelem nem játszik.
Persze elég tragikus a berni döntő 60. évfordulóján ezt írni, de hát.
De minek igazoljanak el? Hiszen itt jobb edzők dolgoznak, mint Roy Hogdson, az itt dolgozó edzők is tudnak olyan edzést csinálni, mint ami a Barcelonában van, és SAF se tudott nekik újat mutatni! Az előrelépés pedig megkérdőjelezhetetlen! Na látod, ennyire egyszerű!
mond már 1 példát (Lovrencsicsen kívűl), hogy aki az NBI-ből eligazolt külöldre az elmúlt 4-5 évben), az ihaj csuhaj olyan jó lett, hogy csettintenünk kell és kihagyhatatlan a válogatottból!
Az a sok nagyagyú, aki előrelépésről, szerethető válogatottról beszél, talán számolhatna egy kicsit. Az 1986-ban születettek ma 28 évesek.Nekik lassan a gyermekeiket kellene a stadionokba vinni. Ahoyg engem is vitt az apám. De akkor még volt mire kimenni. Ma? És akkor csodálkoznak, hogy a nézőszám már nem is csökken, mert már nincs hova csökkenjen?
A töketlenségük végülis elrontotta a meccset. A fáradtság először a finommozgások pontatlanságában jelenik meg. Erre sok példát láttunk az elrontott közeli passzok formájában.
Azt nem tudom, hogy idén is kárt okoz-e a magyar labdarúgásnak az, aki korán kiesik. Tavaly még kárt okozott, ahogy Csányi mondta. Idén nem hallottam ezt nyilatkozni, de ez már nem ront a magyar fodballrúgáson.
Albertnek semmi köze ehhez a stadionhoz és ennek a Ferencvárosnak semmi köze Alberthez. Ez már két más világ. A Ferencvárost valaha sportolni vágyó polgárok hozták létre (és támogatták!), abban a Ferencvárosban játszott Schlosser, Takács, Sárosi, Fenyvesi, Albert és Nyilasi. Ez a Ferencváros pedig egy üzleti vállalkozás, külföldi játékosokkal (megkíméllek a nevektől), edzővel. A rezsicsökkentés jegyében állami tulajdonossal és a hatalommal való visszaélés segítségével kényszerített támogatókkal.
Azt próbáltam elmondani, hogy miért nem szerencsés ötlet játékosokról stadiont elnevezni. A tengerentúlon is inkább eladják a névhasználati jogot, mert az gyakorlatilag ingyen pénz...
A Ferencváros vezetése 122 alkalommal lekomunikálti hogy készvannak az éj Albert stadion tervei , elkezdődött az Albert stadion épitése , kigyulladtak a fények az Albert stadionban, és még 119 hasonló hirben nyomták az Albert stadiont és mire elkészült volt az a pénz amiért az Albert stadion Groupama lett ez Sárositól függetlenül is az ő saruk.
Albert Flóriánról morális okok miat nevezték volna el a stadiont olyanok akik szeretnek a múltra hivatkozni, pedig csak apénz érdekli őket ahogy a tények mutatják.
A piros x-re nem hajtok csak szeretem elmondani a véleményem.
egy Benfica-Sportingot is maximum egy percig bírok, úgyhogy ez nem szempont, de az eredményeik nem azt mutatják, hogy egy szinten lennénk a nagyokon kívüliekkel. a Braga pl. pár éve a BL-be is bekerült, de amúgy is simán tartják a 2+1 BL-es helyet, ez nem menne úgy, ha ikszelgetnének a Sliemával.