Gondolom a szerelő azért kérte magasabbra az alsó csonkot, hogy könnyebb legyen vele dolgozni. Beszéltem a gyártóval, tesznek bele belülről egy kis kunkort.
Gravitációsan így nem tudod tele tölteni a pufit. Ha keringetős, akkor oda teszed ahova akarod. A 40 centivel sokat veszítesz, hagynám az eredeti helyén, csinálnék neki egy kis betonból aknát.
Apósomnál 28 éve radal radiátorok vannak nyitott rendszerben. Még egy sem lyukadt ki. A titok nyitja, hogy a saválló anyagból vannak a közcsavarok a radiátorban.
Gondolom hogy az elektro korrózió miatt sem vörösréz a menetes forrvég, de a nehezen forgácsolhatósága miatt sem vörös, meg az ára végett sem.
Hát még, ha hallottad volna, mikor az első PC-met "kinőttem", mondom a fiamnak:vidd el a gyerekeknek, ha itt vannak, rajta lógnak.
"Mutter, minek nekünk számítógép, az asszonynak van a munkahelyen, ha kell valamire" Elvitte, belehabarodott Ő is, hamar "kinőtte", mert a kormányhoz, játékhoz nagyobb kellett. Gondolhatod, hogy az orra alá dörgöltem. :)))
Aztán a bringájához rendelgette a spéci cuccokat a német ebay-ról.
Azt nem mondanám, hogy semmire, mert nálunk 2 télen működik 28-as kazánnal. Ezen az enyhe télen áthidalta reggelig, ha enyhe volt, délutánig. A fiamék lakása kb. fele, mint a mienk.
Ennyire van hely meg "kedv". Ő olyan nagyon nem is akarta, mert elég meleg van így is, de nagyon fojtja. Meggyőztem, hogy ugyanannyi tüzelővel egyenletesebb lesz a meleg a lakásban, mert most arra megy neki az elején a meleg, hogy a nagyon visszahűlt lakást előbb felfűtse.utána meg azért fojt, hogy ne kelljen gatyára vetkőzni. Amit fojt, azt engedje a pufferbe, utána majd visszajön neki a lakásba.