Én azt mondom, hogy a kolléga egy kicsit fölé lőtt az árakkal, mert például tehervagonok a vaterán jó ha 1000-ért elmennek. Egyébként eladni sztem nagyon nehéz, pláne egyben egy pakkot.
Kiegészítés: A PIKO Fz1 trafó, ha mükszik, 5000 Ft körül szokott lenni, vagy állapottól függően olcsóbb, ennél drágábban én még nem-igen láttam még dobozostul sem. Ha jól látom a képen a gyorsvonati szerelvény E499-es villanymozdonyának egyik kardántengelye, és abba csatlakozó fogaskerék hiányzik, Ha MTTP olvasótársnál érdeklődsz, biztos van neki hozzá alkatrész.
Nagyon értékesek nincsenek köztük, de azért nem rossz.
2 fajta van: a Mehano mozdony, a világoskék mozdony és a doboz nélküli teherkocsik H0 - sok, ezeket esetleg az amerikai vasút topikban érdemes megpróbálni, de olyan sokat nem érnek.
A TT - s kocsik így dobozzal együtt nem rosszak, a Mitropa biztos ér 3000 - et, a mozdony és kocsik egész szerelvény talán 12 - t is, ha működik a mozdony, a tehekocsik 1500 - 2000 - t, de nem teljesen értéktelen a kis ház sem. Persze lehet, hogy valaki ennél többet is adna értük.
Szeretném a segítségeteket kérni!Pakolás közben akadtam ezekre a modellekre és szeretnék többet megtudni róluk.Illetve eladni,ha valakinek megtetszik. Előre is köszönöm nektek.
Én a Transitusomnál drótkefe sörtéjéből (az egyenes száluból) hajtogattam kuplungtartó rugót. Átmérője cca szintén 0,3. Hajlítani könnyű, de elég erős ahhoz hogy megtartsa a kuplungot.
Egyébként egy 0.3 mm-es acélhuzalt, vagy a modellezők által használt fém gitárhúrt is használhatsz. Én egy kupplung rugó nélküli fedett teher kocsira előbbit használtam és nem túlzok, ha azt mondom, hogy jobb lett, mint a gyári.
Más modellek kuplung befogatójának cseréjekor (BTTB-ről KKK-ra) feleslegessé vált acélrugót fogóval megfelelő méretre hajlítottam. Majd a forgóváz rögzítő csavar alá lazán odafogattam. Pákával beleolvasztottam a maszkba és meghúztam immár szorosan a rögzítő csavart. Tökéletes lett az eredmény!
Ezen már én is gondolkodtam, hogy miként lehetne megoldani és arra jutottam, hogy én egy sliccelt Tillig ejtőhorgos kupplungot és egy fecskefarkas BTTB kupplungot kereszteznék. Zeuke kupplungra nincs ötletem.
Gyűjteményemből eladásra kerülne a következő Tillig ICE1-es szerelvény (egyben). 8 részes összeállítás, mely a következő szettekből illetve vagonokból áll össze:
01352 - alapszett a két vonófejjel (ebből egy motorizált, egy pedig 'dummy'), illetve egy 2. osztályú betétkocsival
01551 - kocsiszett a jellegzetes étkezőkocsival, valamint egy 1. és egy 2. osztályú betétkocsival
13786 - 1. osztályú betétkocsi, személyzeti helyiségekkel
13787 - 2. osztályú betétkocsi
Az összeállítás a Tz55 'Rosenheim' szerelvényt mintázza, a megfelelő pályaszámokkal.
Boltban már nem kapható.
A modell analóg, de digitalizálható, ez esetben a dekóder csatlakozókat forrasztani kell a panelra (tehát nincs klasszikus foglalat).
Mindegyik modell saját dobozában áll, kiegészítőivel, újszerű állapotban. A modellek dobozaikban voltak tárolva; vitrinben nem álltak, terepasztalon nem jártak; alkalmilag próbakört futottak.
Nemdohányzó, háziállatmentes háztartásból.
Ára tehát egyben: 85000 Ft.
Személyes átvétel Budapesten, esetleg Debrecenben.
Postázás előzetes egyeztetéssel megoldható.
Érdeklődni a palwolf_kukac_gmail_pont_com email címen, illetve telefonon a hetven/5400382 számon lehetséges.
Üdv Zsolt.Kántor István vagyok ,megnéztem vagyis hasonlitottam a mozdony és a vagonok színét Ral 1003(signalgelb)re hasonlit leginkább.Üdvözlet!ja még egy kérdés hol lehet H0 magyar matricákhoz hozzájutni?Köszönöm
Amenyiben lesz elég érdeklődő az eladó holmimra akkor június 7.-én elmegyek pestre a Lángbőrzére, ezért kérek mindenki hogy aki ott akar tőlem vásárolni azt jelezze mail-ben.