Keresés

Részletes keresés

juice1313 Creative Commons License 2014.05.11 0 0 124859

Szia!

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget.

Kérlek segíts még infóval. Neked megengedte hogy hogy meglátogasd, volt bármilyen gari  a kutyádra.

Egyáltalán milyen szerződés véd a veleszületett problémáktól.

A te véleményed nagyon fontos mert azt írtad hogy neked volt tőle kutyád. 

Köszönöm: Juice 1313

Előzmény: zsazska (124852)
Shai-na Creative Commons License 2014.05.10 0 0 124858

Gigikém már sokszor nem is tudja , mi történik körülötte! Alszik nagyokat, néha kifekszik a fűre, lépcsőre és ugatgat :-)  csak úgy, nem történik semmi, de jelzi, hogy még a gondnok szerep az ővé:-)))))

Előzmény: zsazska (124857)
zsazska Creative Commons License 2014.05.10 0 0 124857

Nagyon helyes! Gigikével kell kezdeni! :) 

Mellesleg ami érdekes, hogy nálunk Jumika tolakszik kefélgetéskor, pedig ő sem lát, de mégis úgy veszem észre, hogy pontosan tudja, mi folyik a közelben :) 

Előzmény: Shai-na (124855)
Lizizumi Creative Commons License 2014.05.10 0 0 124856

Szia! Üdv itt! A tenyésztőket én sem ismerem, csak annyit tudok mondani mire figyelj. Elsősorban olyan tenyésztőtől ne vegyél, amelyik nem engedi meg, hogy meglátogasd és feltétlen látogasd meg. Nagyon fontos, hogy legyenek a kutyának papírral igazolható egészségügyi szűrővizsgálatai, azt majd valaki mástól kérdezd meg, hogy milyen szűrések fontosak a shar-peinél. Nézd meg, hogy a tenyésztő kutyái milyen természetűek, nagy valószínűséggel a kölykök is hasonlóak lesznek, hogyan bánik a kutyáival, milyen környezetben tartja őket, mennyire hallgatnak rá a kutyái...

Előzmény: juice1313 (124843)
Shai-na Creative Commons License 2014.05.10 0 0 124855

Sziasztok!

Panni nagyon kedves Kamillától a búcsúajándék! :-))))))))

Molera tiszta klón bezony, szerintem ezt más is látja!  :-)))))

Zsazska szerintem is lekenyerezi őket mérlegelés után! :-)))))) 

Nálunk a kefélgetésnél van, ha Károly szőrét kefélgetem, Gigike rögtön tolja el és beáll! :-))))) Na, régebben volt, most, hogy nem lát, nem tudja, hogy mit csinálok, de amikor szőrgondozás van, akkor Gigike az első és kész :-))) 

zsazska Creative Commons License 2014.05.10 0 0 124854

Le merném fogadni, hogy jutifalat jár a mérlegelés után! :) 

Előzmény: molera (124853)
molera Creative Commons License 2014.05.10 0 0 124853

shai nézem,nézem, nézegetem Kekszi szülők képét, és bár sok újdonságra nem jöttem rá, csak még jobban megerősítettem magamban, hogy a gyerek a kappan hang és a furi vízivási technikán kivül nyomokban sem tartalmazza az apját :D

Külső szemlélő talán nem látja úgy, de tényleg olyan,mintha klózozva lenne a lányka:)

Valami fura lázba jönnek a csajok,ha elővesszük otthon a mérleget :) Bella kifejezetten követeli, hogy mérjük meg:) Ma reggel Kekszi is úgy nyüzsgött ott nekem, hogy felkaptam és megmértem, legyen boldog alapon:-) 20kg-ra hízott a cseppem:-) Én ettől, ő meg a procedúrától lett vidám :D

Dalmácskát nem vállaltam, legutóbb a fürdetésnél is már erősen koncentrálnom kellett, hogy cihöljem:) De kivi vagyok, hogy ő is mennyi lett így asszonyosodva:-)

panni nagyon kedves gesztus ez "Kamillától" :-) Örülök, hogy ilyen hamar révbe ért ez a meggyötört kis drágaság, boldog gazdis éveket kívánok neki:-)

Előzmény: Shai-na (124840)
zsazska Creative Commons License 2014.05.10 0 0 124852

Szia! 

Ugyan azt tudom tanácsolni neked, mint amit Molera is! Nézz körül több kennelben, és a benyomásaid alapján válassz! 

Hozzáteszem, nekem volt a kérdéses kennelből származó gyönyörű, egészséges kutyám, de ismertem én is olyan gazdit, aki az ellenkezőjéről számolt be.

Szóval a lényeg a személyes meggyőződés. Minden tenyészetben születhetnek szép, egészséges, de betegségekkel terhelt, kevéssé tökéletes egyedek is. 

zsazska Creative Commons License 2014.05.10 0 0 124851

Panni! Örülök, hogy ilyen gyorsan megoldódott Kamilla sorsa! Boldog gazdis éveket kívánok neki! :)

Előzmény: k314panni (124850)
k314panni Creative Commons License 2014.05.09 0 0 124850

Sziasztok:-)

Kamilla ma hozott nekem búcsúajándékot:-)

Egyik szemem sír, a másik nevet. Nagyon jó helyre kerül, de nagyon megszerettem:-) Kamilla által aláírt képeslap:-)

Kamilla:-)

molera Creative Commons License 2014.05.09 0 0 124849

Köszi csajok Bella nevében is:-)

molera Creative Commons License 2014.05.09 0 0 124848

Üdv itt! Személyes tapasztalatom nincs, így segíteni sem tudok. Azt javaslom, hogy látogass meg kenneleket, akár őket, akár másokat és a saját személyes tapasztalataidra alapozzál:-) Sok sikert a kutyakereséshez.

a www.shar-pei.lap.hu oldalon még sok kennelt találsz

Shai-na Creative Commons License 2014.05.09 0 0 124847

Sok boldog évet még Beukának! :-)))

k314panni Creative Commons License 2014.05.08 0 0 124846

Boldog Születésnapot kívánok Bellácskának:-)

zsazska Creative Commons License 2014.05.08 0 0 124845

Boldogságos, és nagyon hosszú életet kívánok Bellának! Ősz szálak ide, vagy oda, de a lelke örökké fiatal marad.

Amúgy én imádom az őszes pofijú kutyusokat :) Szerintem is ettől még bájosabbak. 

Előzmény: molera (124844)
molera Creative Commons License 2014.05.08 0 0 124844

Sziasztok!

Ma ismét ünnep van, ez a május már csak ilyen nálunk:-)

Bella drágaságunk 8. évébe lépett :-)

Ha nagyon megkuksizzátok a képeket, akkor látszik, ahogy egyre több helyen őszül, a szája nem csak lent, fent is már kicsit és a mancsai, lábujjai:-) Tudom, hogy ez az idő múlását jelenti, de olyan bájos tőle:-)

juice1313 Creative Commons License 2014.05.07 0 0 124843

Sziasztok!

Jövőbeli shar-pei gazda vagyok.

Kérlek mondjatok véleményt. Nézegettem a tenyésztőket mi a véleményetek a Ruby Red -ről.

Igazából számomra az a fontos , hogy  majd egészséges legyen a kutyus.

Olvastam róla jót és nagyon rosszat is. Személyes tapasztalat lenne a legjobb persze minden véleményt köszönök előre is.

Juice1313

zsazska Creative Commons License 2014.05.07 0 0 124842

Szeva Shai! 

Nagyon jól tetted, hogy fotókkal érkeztél! Így megbocsátunk, amiért csak egy szösszenetre futotta.  :)

A macsek tényleg jó pofa, de a dögszijeidet nem képes überelni! 

Előzmény: Shai-na (124840)
molera Creative Commons License 2014.05.07 0 0 124841

Sziasztok!

Lizizumi szupi kis tatyó:-)

shai: ha csak ennyire van időd, akkor ennyire, mi ezért nem fogunk reklamálni, sőt! :-) a kis rafkós macsek helyes, a virágok szépségesek, de hát ugye a ráncosok, na, nincs mit tenni, ők a favoritok:-)

Shai-na Creative Commons License 2014.05.06 0 0 124840

Sziasztok! :-) 

Most csak arra van időm, hogy felszórjka pár képet! :-))

Lajos, a szomszád macskája nálunk horgászik :-))) Imádja a halat, állandóan kéreget. :-))

Kár, hogy az illatot nem érzitek! :-)))))) 

Cicuka mosakszik :-))))

A kedvenc helyük! :-))

zsazska Creative Commons License 2014.05.06 0 0 124839

Ne aggódj Lizizümi! Ami késik az nem múlik! :) Legfeljebb csak a távolság lehetett oka annak, hogy a csajok még ugrottak rá a témára 

Előzmény: Lizizumi (124838)
Lizizumi Creative Commons License 2014.05.06 0 0 124838

Shar peies anyagot még nem láttam, csak én rajzoltam meg Fedor alapján, amit fel lehet varrni valamire, de arra még senki sem tartott igényt.

Ehhez hasonlóan lehetne megoldani.

Előzmény: k314panni (124836)
zsazska Creative Commons License 2014.05.05 0 0 124837

Jó sétálást a baszotthunddal! :) 

Kamilával meg csak óvatosan, hisz ő biztosan nincs még kisebb sétákhoz sem szokva. Édes lehetett, ahogy elaludt :) Gondolom, elolvadtál tőle! 

Előzmény: k314panni (124836)
k314panni Creative Commons License 2014.05.05 0 0 124836

Lizizumi nagyon szép a táska:-) Gondolom sejted mi a teendő, ha shar peies anyagot látsz:-)

Azért mulatságos dolog ez a kutyafelismerősdi:-) Nálunk azért a baszotthundot még senkinek sem sikerült felülmúlni:-DDDD Egy probléma van, azóta rajta maradt a név:-D

Roy éppen kiképzés alatt áll. A Tomi haverommal sétál, tök szépen amúgy , holnaptól velem fog:-)

Én meg Kamilkával meg Angievel sétáltam:-) Kamilla nagyon elfáradt, fel kellett vennem és elaludt az ölemben:-DDDD

zsazska Creative Commons License 2014.05.05 0 0 124835

Molera! Én elhiszem, de szívesen megnéztem volna fele ekkorka korában is :)

Panni! Csodaszép lett a táska is, és a tűpárna is. Nagyon ügyes vagy! Nagyon klassz lehet, hogy valamit csak kigondolsz, és megcsinálod. Irigyellek érte! 

Előzmény: molera (124833)
Lizizumi Creative Commons License 2014.05.05 0 0 124834

Kaptam képet a spánieles táskáról. Úgy látszik ma munkába az új szerzeményeivel ment, mert ott szokott netezni az egyik kollégája segítségével, és küldtek képet a táskáról, meg a tűpárnáról, amit tegnap varrtam neki, mert a varrógépei környékén minden felé gombostűk hevernek, amit már nem bírtam tétlenül nézni. :D

molera Creative Commons License 2014.05.05 0 0 124833

Sziasztok!

Köszi csajok mindenkinek a köszöntést! :-)

Shai, zsazska higgyétek el, még mindig egészen apró Sodó:-) Nekem egyszerűen hihetetlen, ahogy kb az egész kezemben elfér:-)

lizizumi remélem azért sikerül lefotózni ezt a spánieles táskát, biztos vagyok benne, hogy az is csodaszép lett:-) Cápi, mint "bigül", hát igen, végül is beillik ide a sorba:)

panni remélem sikerül Kamillának végleg gazdisodnia:-) A suliban én is így voltam, senki sem hitte el Keksziről az igazságot:)

Lizizumi Creative Commons License 2014.05.04 0 0 124832

Boldogságos szülinapot Dalmácskának!

Boxer, meg masztiff, vicces. Minket is gyakran lefoxiznak, de az azárt közelebb van, de voltunk már csivava és beagle is. Ja bocsánat, bigül... :D Még a jobbik eset, amikor Milot emlegetik, nem tudják Milo milyen fajta volt a Maszk című filmben, de az már haladás, hogy felismerték, hogy a Cápi olyan fajta. Azért még mindig a legjobb megkérdezni, ha nem tudok valamit. :D

Örülök, hogy pakolásszátok a képeket jó ám látni.

Képzeljétek, barátnőmnek nagy örömöt tudtam okozni, mert elhívtam a kecskeméti országos patchwork találkozóra és talált egy spánieles anyagot, neki meg pont spániele van. Drága anyag volt, dehát muszáj volt megvenni. :D És varrtunk belőle neki táskát. Ő ugyan tud varrni, de a ruhajavításban van otthon, ami azért csak köszönő viszonyban van a patchworkkel, de a segítségemmel nagyon fain táskája lett. Még nem tudtam lefotózni, mert ebben a hülye esős időben nem meri lehozni, nehogy valami baja legyen a gyönyörű táskájának. :D

zsazska Creative Commons License 2014.05.04 0 0 124831

Molera! Nagyon boldog 6. szülinapot Dalmának! :) 

Tényleg hozhattál volna korábban is fotót, de azért ezt is köszönjük! A kis töpörtyű még most is nagyon édes! 

Shai! Köszönöm szépen! Én is így vagyok a Te képeiddel. Mindig nagyon várom, és örömmel nézegetem.

Ígérem, hogy Rudolfot sosem hagyom le! 

Panni! Remélem, hogy az ivartalanítás után szed majd magára a soványság! 

A masztiffjaidat csókoltatom! 

Ismerős helyzet, mikor produkálni kéne valamit, no akkor nem. 

k314panni Creative Commons License 2014.05.04 0 0 124830

Molera itt is nagyon boldog szülinapot kívánok a kicsiKircsilánynak:-)

Köszönöm a tanácsokat, továbbítottam, mostanában megy ivartalnitásra hátha magára szed egy kicsit.

Úgy néz ki, hogy Kamilla (egyenlőre próbaidőre) gazdihoz költözik. Még folyamatban van a fajtamentés részéről a hely ellenőrzés, remélem mindent megfelelőnek találnak.

A boxereim, akik tegnap óta masztiffok (haladunk...) jól vannak:-) Roy tegnap alakított az iskolában... A behívási feladat, amiben eddig szuperek voltak, tegnap nem jött össze. ROy úgy gondolta, hogy amíg a kiképző mellettem áll, nem jön oda:-( Változatlanul senkivel nem foglalkoznak, elengedéskor nem bandázódnak. Baromira nem hiszik el az oktatók, hogy a kutyáim intenzív társas életet élnek amúgy.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!