Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sziasztok! Rendszer váltás miatt eladó az összes Sony-s cuccom! Csere Canon EOS 7D-re érdekel!!!
1, Sony SLT-A65V ---> 5800expós a gép. Semmi hibája nincsen. Doboza, papírjai megvannak. Nem volt agyonnyúzva, és nem is viharvadászatra volt használva, hanem beltérben. Az LCD kijelzőn még egy Üveg GGS kijelzővédő is van. Gy.sz: 071842* Ára: 150,000 magyar pénz
2, Sony DT 18-55 SAM ---> Kb 1 éves ez az optika. Semmi baja nincs, főként épület-, táj-, vasút fotózásra használtam, én vagyok az első tulajdonosa. Ha a géppel együtt elviszed, akkor van mellé doboz (a gépnek a doboza) de ha külön szeretnéd akkor nem tudok biztosítani semmilyen dobozt. A kupakok természetesen megvannak. Gy.sz: 004800* Ára: 15,000 magyar pénz
3, Sigma 70-300 APO Makro ----> Ez az obi hibás volt, de megcsináltattam, ezáltal van rajta fél év garancia, és a müanyag fogaskoszorúk ki lettek cserélve vasra, hogy ne darálja le egyik a másikat... Doboz, papír, merev gyöngyháztok, kupakok megvannak. Gy.sz: ( ezt sajnos nem tudom, mert szervizben van ) Ára: 40.000 magyar pénz
4, Sony DT 50mm 1:1,8 (f/1,8) SAM ----> Doboza, papírja megvan. Karcmentes-, gombamentes. Ez ritkán volt használva, ezért is nagyon szép állapotban van. Gy.sz: 184798* Ára: 30.000 magyar pénz ---> ELKELT!
5, Minolta MD 135mm 1:2,8 ----> Korához képest szép állapotban van. Nincs semmilyen baja. Kicsit karcos a frontlencse, de a képet ez nem befolyásolja. Kupakok megvannak. A élesség állító és a rekesz gyűrűk is hibátlanul működnek. Gy.sz: 124755* Ára: 10,000 magyar pénz
6, Sigma EF-500 DG Super Vaku ---> Nagyon szép állapotban van. Doboza sajnos nincs meg. Gy.sz: 700941* Ára: 30,000 magyar pénz
Eladnám a következő, jó állapotban lévő, keveset használt felszerelést:
Konica Minolta Dynax 5d váz Konica Minolta AF 18-70mm f3.5-5.6 d Minolta AF 70-210mm f4.5-5.6 Macro + UV szűrő Minolta AF 28mm f2.8 + UV szűrő
Kevés expos váz (pontos számot nem tudok). Az összes gyári tartózék van hozzá (Töltő, akkumulátor, kábelek, 2gb memória kártya, stb.) Tökéletesen működő állapotban. Ajándék táska. Ár: 65 e Ft
Sony HVL-F56AM vaku elado szepkarcmentes allapotban a kijelzon folia van egyedul akijelzo alatti feliratoknal van a hasznalatbol eredoen kismerteku kopas.
Doboz, leiras van!
tok,talp valamint az external battery kupak nincs.
A300-som zárhibás lett. Sonex-nél kaptam ajánlatot kb. 50.000.-Ft+ Áfa, mert Franciaországba kell kiküldeni zárat cserélni. Tud valaki pénztárca barátabb megoldást?
Sziasztok! Rendszer váltás miatt eladó az összes Sony-s cuccom! Csere Canon EOS 7D-re érdekel!!!
1, Sony SLT-A65V ---> 5800expós a gép. Semmi hibája nincsen. Doboza, papírjai megvannak. Nem volt agyonnyúzva, és nem is viharvadászatra volt használva, hanem beltérben. Az LCD kijelzőn még egy Üveg GGS kijelzővédő is van. Gy.sz: 071842* Ára: 150,000 magyar pénz
2, Sony DT 18-55 SAM ---> Kb 1 éves ez az optika. Semmi baja nincs, főként épület-, táj-, vasút fotózásra használtam, én vagyok az első tulajdonosa. Ha a géppel együtt elviszed, akkor van mellé doboz (a gépnek a doboza) de ha külön szeretnéd akkor nem tudok biztosítani semmilyen dobozt. A kupakok természetesen megvannak. Gy.sz: 004800* Ára: 15,000 magyar pénz
3, Sigma 70-300 APO Makro ----> Ez az obi hibás volt, de megcsináltattam, ezáltal van rajta fél év garancia, és a müanyag fogaskoszorúk ki lettek cserélve vasra, hogy ne darálja le egyik a másikat... Doboz, papír, merev gyöngyháztok, kupakok megvannak. Gy.sz: ( ezt sajnos nem tudom, mert szervizben van ) Ára: 40.000 magyar pénz
4, FÉLRETÉVE!: Sony DT 50mm 1:1,8 (f/1,8) SAM ----> Doboza, papírja megvan. Karcmentes-, gombamentes. Ez ritkán volt használva, ezért is nagyon szép állapotban van. Gy.sz: 184798* Ára: 30.000 magyar pénz
5, FÉLRETÉVE!: Minolta MD 135mm 1:2,8 ----> Korához képest szép állapotban van. Nincs semmilyen baja. Kicsit karcos a frontlencse, de a képet ez nem befolyásolja. Kupakok megvannak. A élesség állító és a rekesz gyűrűk is hibátlanul működnek. Gy.sz: 124755* Ára: 10,000 magyar pénz
6, Sigma EF-500 DG Super Vaku ---> Nagyon szép állapotban van. Doboza sajnos nincs meg. Gy.sz: 700941* Ára: 30,000 magyar pénz