Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Canon EOS 350D szép állapotban (kb.9000expo) No.:0430351019 4Gb-os kingston CF kártyával és 2db akksival + gyári portré markolat = 39000Ft. A váz és a markolat külön is eladó (32000Ft+7000Ft)
Canon EF-S 28-135 IS USM nagyon jó állapotban 56000Ft: Elkelt.
Amit még nagyon szívesen használtam hozzá az a Carl Zeiss Pancolar 1,8/50 (No. 8053648) amerikai piacra gyártott zebra M42 programozható adapterrel együtt 17000Ft.
Eladó egy Canon 24-105 f/4L objektív. 2013. július 9-én lett vásárolva, Magyarországon. Hivatalos Canon garancia 2014. július 9-ig van rá! Kihasználatlanság miatt adom el. Kb. 2000 kép lett vele készítve. "Made in Japan"
Amit adok vele: Eredeti számla, garancialevél, doboz, napellenző, kupakok és szütyő.
Teljesen új, hibátlan, karcmentes állapotban van. Nem zsákbamacska, hívj bizalommal!
Eladóvá vált a felszerelésem néhány kihasználatlan tagja:
- EOS M (Sn: 02405220523*) 18-55 STM (Sn: 94020101435*) kit, fekete, dobozában, Hoya UV szűrővel, gyári napellenzővel és Canon EF - EOS M objektiív adapterrel, alig használt. - 105eFt
- Canon Extender EF 2x II (Sn: 4461*) - új állapotú, dobozában, összes gyári tartozékával - 50eFt
- EF 400 f5.6L (Sn: 13454*, dátumkód UY) - új állapotú, dobozában, összes gyári tartozékával - 270eFt
- MT-24EX Macro Twin Lite vaku (Sn: 01128*) - új állapotú, dobozában, összes gyári tartozékával - 100eFt
Canon 28mm f1.8 objektív (0538002*) új állapotban. Olyan mintha újat vennél ki a dobozból.
2013.11.28-i vásárlás, onnantól 3év garancia.
Jár hozzá az összes papír, doboz, első-hátsó sapka és egy napellenző.
Ár: 90.000 Ft
Budapesten a XI. kerületben vagy a VII. kerületben tudom átadni.
(Az objektív tökéletes állapotban van, nincs zsákbamacska, így akivel személyes találkozót beszélünk meg, szeretném, ha meg is venné. Ezt csak azért írom, mert nem szeretem a felesleges találkozgatásokat, amikhez az ember a napját igazítja és a végén kiderül, hogy nem volt értelme. Természetesen kipróbálható az objektív megvétel előtt, de ugyanolyan, mint a bolti, új.)
Képek, amik róla és vele(nyers jpg) készültek ITT találhatóak.
Canon EOS 60D váz eladó minden gyári tartozékával, eredeti dobozával, leírással. Szép, megkímélt állapotú, 12.856 expo van benne. Serial a képen látható.