Egyszer már megírtam a véleményem ezzel kapcsolatban anélkül, hogy bárkit, vagy bármit le akarnék szólni. A 2.0 TDI motorral az gond szerintem, hogy elsőkerekesben van csak és így az A6 lényege vész oda az állandó mechanikus összkerékhajtás. Ez az autó eköré van kitalálva a 3.0 TDi motorral.
Persze akit ilyen csacskaságok nem érdekelnek, csak szeretne egy kívül belül szép autót annak érdemes 2.0 TDI-vel vennie : )
Köszi a tippet! Amúgy is akartam már venni egy töltőt, mindig kölcsönt használok. :)
Tudnál linkelni egy általad említett "okos" töltőt? Vagy milyen keressek pontosan? Azzal bármilyen hagyományos 12V akksit is fel lehet tölteni? Pl. egy robogóét? A feltanítás miből áll? Mintha a VCDS-ben láttam is volna akku beállítási lehetőségeket.
Ne vedd ki! Vegyél olyan intelligens töltőt, ami 7-8 lépésben diagnosztizálja, tölti, regenerálja és szinten tartja az akksit. Éjszakára rajta hagyod, reggelre csodát látsz. Néhány elektronikai hibának is búcsút inthetsz egy ilyen javító töltés után, majd meglátod.
Nekem bevált, azóta nem baszakszik a fényszóróállítóm, és néha még a tolatóradar is feléled. Vettem új akksit, egy svéd gyártmányú töltőt, rendeltem VAG kábelt, azzal magam is fel tudom majd tanítani az akksit és utána remélem elfelejthetem az elektronikai ingadozásokat, merüléseket, MMI fals töltöttségjelzéseit.
A 4F gyári 16"-os felnije ugye jó a 4B-re? Láttam már 4F-en gyári 16"-os 4B alufelnit, ezek szerint teljesen csereszabatos, kerékagy méret minden stimmel ?
Vmelyik nap elkezdett folyni a viz a kocsimból(2002es allroad).ma megnéztem és azt hittem vmelyik víz cső de Ma vettem észre hogy a ventillátor lapát letört és kilyukasztotta a hűtőt.
Csak külön a ventillátor lapátot lehet cserélni vagy csak a viscoval eggyüt?
Ráhibáztál és én is erre gyanakodtam. Nemrég frissítettem a térképeket, de elvileg aktiválás meg minden benne volt. Valami mégsem oké ezek szerint? Megoldás van? Okozhat v.mi bibit?
Nem volt véletlenül frissítve a navigációd maszekba? A legelső törlés előtt mentettél hibalistát? A dátumból lehet látni mikor írta be először a hibát (feltéve ha akkor már nálad volt a gép) abból talán lehet következtetni mi váltotta ki. Valószínűnek tartom a szoftver frissítését az MMI-ben.