Vmelyik nap elkezdett folyni a viz a kocsimból(2002es allroad).ma megnéztem és azt hittem vmelyik víz cső de Ma vettem észre hogy a ventillátor lapát letört és kilyukasztotta a hűtőt.
Csak külön a ventillátor lapátot lehet cserélni vagy csak a viscoval eggyüt?
Ráhibáztál és én is erre gyanakodtam. Nemrég frissítettem a térképeket, de elvileg aktiválás meg minden benne volt. Valami mégsem oké ezek szerint? Megoldás van? Okozhat v.mi bibit?
Nem volt véletlenül frissítve a navigációd maszekba? A legelső törlés előtt mentettél hibalistát? A dátumból lehet látni mikor írta be először a hibát (feltéve ha akkor már nálad volt a gép) abból talán lehet következtetni mi váltotta ki. Valószínűnek tartom a szoftver frissítését az MMI-ben.
Abból hogy hogy füstöl, szerintem nem nagyon... Bár lehet vannak erre beállított szeműek ;) Inkább kifejezetten Audival foglalkozó műhelybe érdemes elvinni hogy nézzék meg! Géppel nézhető hogy milyen állapotban van de az sem mondható életbiztosításnak! (szerintem) Indítási nehézségnek mikor meleg motort kb. 10perc után indítod és megcsuklik a tekerés közben mintha megfogná valami! Na az porlasztó! Aztán hogy érdemes-e egyenként cserélgetni azt ki-ki döntse el maga. Egyben olyan 300körül indul de utána egy darabig nincsen velük baj (talán) ;) BMK-kal nyüglődünk itt páran de olcsó húsnak híg a leve ;)))
Szia! Megnéztem már jópárat és úgy ahogy írtad, azok sokszázezret lefutottak voltak sajnos. Szerintem legfőképpen az ülés-kormány-kezelőgombok (bermuda)háromszög árulhatja el, hogy mennyire valós az órában látható km futás. Kettő még vissza van, azok elvileg kevesett futottak, persze majd kiderül.
A porlasztók állapotát a füstölésből mennyire lehet megállapítani? Hideg és meleg motornál indításkor fehéres vagy kékes füst?
Indítási nehézségek alatt mit értesz? Amiket néztem mind nem indult pöccre, fordult azért párat(kb 1sec).
Üdv Fanok! Egy kis segítség kéne.... Az alany: A6, 1998, 2.4 benya, kétoldali digitklímás. A probléma: a klíma csak és kizárólag a belső levegő keringtetés bekapcsolásával egyidejűleg működik, különben ECON-ra kapcsol, azaz lelövi a klímakompresszort. Találkozott már valaki ilyen problémával? Előre is köszönöm a válaszokat!!! :)
Hali! Ez már sajnos kellőképpen öreg hogy nyelje a pénzt! Ha nem vagy fanatikus akkor nem feltétlen ajánlott ;))) De akár ki is foghatod!
Porlasztók, indítási nehézségek, lánc csörgés, vízfogyás, motorhullámzás, váltó simán vált-e mindenféle rántás nélkül... De hát ugye mit lehet várni egy sok-százezret lefutott prémiumtól is akár... Nekem ezek jutottak eszembe így hirtelen... ;)
"Nekem is csak akkor vették le a záradékot ha beköttettem a kb 3 lehetséges választható (Mabiszos) rablásgátlót v. távfelügyeleti rendszert.."
Én kötöttem az A6-ra is cascot, az égvilágon semmit sem kértek semmit nem szabtak meg, mint ahogy azt a korábbi (évtizedekben) években tették.
Még szemle sem volt, se átvizsgálás, se rétegvastagság mérés stb....ahogy korábban mindig.
A szerződés megkötése után a tulaj kötelessége a megfelelő (kért) fotókat elküldeni a biztosító részére...onnan meg válasz sem jött.....mekkorát változott a (cascos) világ.
Tervezem egy diag kábel/vcds progi beszerzését, hogy ne kelljen minden apróság miatt szakműhelybe rohangálni (pl.: akksi kódolás). A régebbi cuccoknál azt olvastam, hogy nem szabad net közelébe engedni azt a számítógépet, amelyiken a progi fut, mert örökre letiltja a kábelt.
Láttam egy hírdetést, ahol a kábelhez adott legújabb vcds 12.12 programhoz azt írta a hírdető, hogy ezt már nem zavarja a net kapcsolat. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Csak azért kérdem, mert ha ez igaz, akkor nem kéne külön erre a célra vennem egy olyan laptopot/tabletet, amit soha nem szabadna felengednem a netre, hanem a meglévő laptopomra felküldhetném a kábelt és nem lenne gond a nethasználat sem, szóval egyáltalán nem mindegy a dolog.
Az utolsó mondatod a lényeg. Még egyszer rá kell hogy mutassak: amit akarnak azt elviszik. Ismerős 2000 km-s Pajero-ját elvitték. A rendőrök szerint targoncával vették ki a nagyon ráállt szomszédok közül.
Bocs,hogy beleszólok. Ugye a teljes körű CASCO. Nekem is csak akkor vették le a záradékot ha beköttettem a kb 3 lehetséges választható (Mabiszos) rablásgátlót v. távfelügyeleti rendszert. És ugye lopás ellen egy a biztos a casco. Feltéve ha fizet.:)
Próbáld elnyújtott kanyarban kisebb sebességnél, 60-100 között némi G-terheléssel. Ha érzel vmi darabosat kormányon, akkor bizony féltengelycsukló.
Ha nem, akkor nagy eséllyel puha / kiverődött lengőkar szilent. C4 100-ason az alsó nagy lengőkar gumiszilentjének hibája pont ezt produkálta. Gyorsításkor-lassításkor nem jött elő a hiba, de amint állandósult a tempó, rögtön rezonálni kezdett.