Kedves Motorbarátok! Jöjjön mindenki, aki szereti az öreg motorokat, márkától, bőrszíntől, vallástól, politikai hovatartozástól függetlenül. Túrázzunk, motorozzunk együtt Zala megye környékén, vagy éppen amerre kedvünk szottyan. Körmendtől Kamutig.
Valószínű a magas ár miatt nem viszik el. A hivatalos úniós tax ár ennek a motornak kb 250 ezer volna, mert figyelembe veszik az évjáratot és a megtett km-t is. Ahogy látom a képen volt egy kis csúszása a bal oldalon.
A motorja Rotax és az egész elektronikája gyárilag japán. Ha leveszed az ülést akkor ilyen feliratokat látsz az elektromos kütyükön, hogy Hitachi meg Sanyó és Toshiba. Érdekes, olasz dizájn, osztrák motor és japán elektronika.
Az első Pegasómba én nyomtam bele 70 ezer kmt, 40 ezer km-rel vettem de mivel kereskedőtől így egészen biztosan vissza volt tekerve hisz egy rendőrségi motor volt.
Ha az a hír is igaz, hogy hetente fog jönni, akkor még le se maradtunk semmiről. Alkalomadtán azért meglessintjük közelebbről. Ekkora gépet nem minden nap látunk.
Igen kiderült, felhívtam SM torny szolgálatot, és megerősítették az újság által közölt hírt, B737-800. Még jó, hogy az újságírók jól értesültek. :D
Egyébként tegnap megnéztem a repülési tervét, és abban valóban Airbus szerepelt, nem a torony hibázott. Aztán utána túrtam a társaságnak, és kiderült, hogy nincs is Airbus-uk. :)
A szombati repülőnézés végülis elmaradt az eső miatt. Kiderült, hogy milyen gép jött? Északról csak 11 környékén jött egy utasszállító, fél 12 környékén semmi.
Akkor gyönyörködj hátha kedvet kapsz hozzá. Azt tudni kell róla, hogy kemény motor. 100 mm-es dugattyú, van vibráció is elég, 50 paci, alapból ütős hang, és rendes tolóerő.
Hazánk "felszabadulásának" 59. évfordulója alkalmából motorostúrát szervezünk Nemesmedvesre, az utolsóként felszabadultnak mondott településre.
9 órakor indulunk Egerszegről az Agip benzikútról.Körmenden megnézzük a motorkiállítást: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1798575_623008997772909_1471125810_n.jpgMajd innen a Vaspripásokkal együtt Pinkamindszentre motorozunk (ténylegesen az utolsóként felszabadított település) , onnan Nemesmedves ("papíron" az utolsóként felszabadított település, http://www.kozterkep.hu/~/8694/) és majd pedig Rönök (Szt. Imre templom) Csörötnek (malom és volt vízi erőmű), Rátót (Aradi-liget) és Csákánydoroszló (régi km-kő) következik.Ezek után visszagurulunk Körmendre egy jó ebédre (gulyás). Ennek a költsége 600-800 Ft között lesz valószínűleg. Utána hazafelé még néhány kanyart beleteszünk (Szarvaskend felé jönnénk haza)
Számításaink szerint délután 4 óra körül érkezünk vissza Egerszegre.
Hívunk, várunk a túrára! Részvételi szándékodat illetve ebédigényedet kérjük jelezd!
Teljesen úgy néz ki mint a volt Aprilia Pegasó 650-esem.:-)) Én nagyon szerettem így két darabot is vettem belőlük egymás után. A fehér volt az első, egy olasz rendőrségi motor volt, még a szirénatartó vasak is rajta voltak mikor megvettem. Az ezüst már az újabb változat volt.
Én tavaly vettem a mocit kb 6000 km -t mentem vele.Ez a régebbi lámpás 99-es évjáratú.Főleg a bihari hegyekben túráztunk.Írni nem nagyon szeretek,de ha érdekel akkor telefonon szivesen elmondom a tapasztalataimat.
Hát olcsóbbat találtam de az vagy öregebb vagy több kilóméterel ahogy nézegettem egyre jobban beleszeretek.Neked ilyen van?wá írhatnál nekem róla milyen motor?stb.. kíváncsi vagyok rá
A hétvégén elő se vettem a motort,idén még csak talán 15Km-t ha mentem vele.
Ma voltam Zegen benéztem a Suzuki Moto centerbe eladó motor ügyben körülnézni CBR nem volt, volt 2 szép Hornet kevés kilóméter jó áron de semmi plexi.Nekem idom nélküli motor nem kell.Aztán találtam egy szép Suzuki XF 650-et ilyet nem nagyon láttam még nem is tudom mért de nagyon megtetszett,szép kis túra-enduró vagy inkább túra egyhenger 650ccm kb 45-50 LE digitális kijelző 2 karbi stb.. 2000 évjárat tehát nem olyan öreg,és 23 ezer kilóméter. Neten utána olvastam nem rossz gép,nyomatékos alul csak kicsit a 40 LE szerintem kevés de azt írták bőven elég.De aztán mindennel együtt asszem 620-ba került szóval azért sok.Pedig istenemre tetszett pedig nem akartam nagyon elszakadni a CBR-től. De azért belegondolva mégis csak 1 henger meg á fene tudja, meg drága is.