Köszi. Időközben a java már megvan. Az egyik uA723, a másik TBA810 hibás. Utóbbiba vennem kell, mert szégyen és gyalázat, de nem találtam egyetlen darabot sem itthon. Holnap HQ.
De kaptam linket letölteni, csak lengyelül kellene regelni, ami még nem megy. Kell egy online fordítót bevetnem majd.
Panaszkodnak az agglomerációba kiköltöző fiatal párok, de semmi pénzért nem jönnének vissza a városba. Belátjuk, hogy városi embernek furcsa, hogy nem esik bele minden sarkon egy kisboltba, és a gyógyszertárat is csak sárga busszal tudja megközelíteni. Tovább »
Mivel csapatunk tagjainak már sok neve van itt, ezért a jövőben a pmrk offical névvel fogunk mindenféle információt közölni veletek. A nagy sikerre valamint a tavasz érkezésének örömére az alábbi jeles eseményre invitálunk bennetetek.
A PilisMeteor Rádiós Klub ismét esti sütős-főzős-táncolós bulit tart a megszokott helyen a Pilistetőn! Most szombaton 2014-03-15.-én 12:00-tól. Minden barátot és nem barátot, ismerőst, idegent szeretettel várunk, részletek a radiosok@pilismeteor.hu e-mail címen, vagy rádión keressetek bennünket a már ismertebb frekvenciákon. Mottó: “Jöttök, lesztek – hoztok, esztek”, vagyis az étel-ital önellátó. A tüzet mi biztosítjuk.
Köszönetem! Semmi problem! Mivel a keresésem több szálon is fut, ( :-) ) így a gépecske konkkrét előfordulása a "RADIO" újság 1987/8-as számában található meg. Egy Kárpátaljai OM jóvoltából már le is töltögettem! A kulcs a kereséshez:
"станок для намотки тороидальных трансформаторов"
Gugli Barát rögtön hozza már az első találatoknál! :-) (Ha a képekre váltol látsz még szépeket!)
Jó nézegetést! (Persze a "RADIO" többi évfolyama, és lapjai továbbra is érdekelnek!) :-)
Köszönöm az infót, ezt megcsináltam már. F gomb nyomva /bekapcs a VHF kinyílt az sem 100-200-ig (nem is érdekes ) de az UHF sajnos nem. R57 ellenállás egyik lába kiforrasztva.( Wideband TX enable).
Szóval ennyi az eredmény.
A TM721E (európai) verziója van nekem. A TM731E az biztosan kinyitható, erről van infóm. Lehet a 721-et nem is lehet UHF-en kinyitani.
Szóval ennyi az eredmény.
Viszont ami az SMD-ket illeti van 0R is, de vannak 47K SMD-k is, ami furcsa.
Már azt hittem, megint munkában a 9-es körzet ügyeletes nickhamisítója.... az eredetid szürke gomb tulajdonosa bemérte GPS középpont.... térképén egyértelműen látszik honnan van az illető...Köszönjük szép munka volt! Maradok QRV :-)) NO QRM és kevés - QRN !! De annál több DX QSO!! Hi!!! :-))