A felső a beltér ell. kikapcsolása. pl. gyerek bent a kocsiban, Te bemész fizetni tankolás után, de rázárod az ajtót. Következő nyitásnál automatikusan visszakapcsol.
Az alsó a dőlésérzékelő. Pont úgy működik, mint a beltér kikapcsolás.
Most olvastam el tüzetesebben. Ez csak azt írja le, hogy állítsd át a gyárilag alacsony sebességhatárt például 255 km/h-ra, hogy azalatt ne tiltsa le a képet.
Nem megy fel. A két oldali kilincsfedelek nem egyformák (első-hátsó azonos adott oldalon, kivéve persze a kulcslyukas verzió). Én is csináltam már ezt a kulcslyuk eltüntetést az előző 4f-en amikor a kulcsnélküli rendszert építettem be. Rendeltem egyet és színrefújattam. Egyébként leszedni egy mozdulat, emiatt nem kell "vészbejárat"
Igen :) amúgy majd a "vészbejáratot" fogom használni ami a kilincs csere előtt lesz kialakítva!számoltam én is z akku lemerüléssel ;) egyébként felmegy a kilincs vagy nem?
a végén lehet igazuk lesz?!? Akkor bocs. Egyelőre megpróbálom megfordítani ha meg 1x leugrik. 2-4 hetente ugrik le, lehet a forditas holegfujó segítene egyelőre. Kb 270e km van a kocsiban, de ezeken a kopás okom kívül nincs más gondom. kanyarkövetőér is mondták, hogy meg kell fordítani a műanyag fogaskereket és akkor megint jó lesz ugyannyi ideig...
Az jó... Mozaik Audis fiúk magán szervizükben szívósortömítés akartak cserélni 125e Ft-ért. Ha van javító szett nem tudom miért akartak megvezetni, pedig elvileg jó hírnevük van, de ezek utàn oda már nem megyek...
végig olvastam a 162 oldal MMI leírást amit a kocsihoz adtak de abból sem derül ki, hogy mi van a kocsiban... Nekem valószínűsítem telefon és cdmp3/cd társa a kocsim, navi nincs benne így DVD sincs. úgy érzem túl sok minden kellene hozzá tovabb bővíteni, illetve amúgy sincs túl sok értelme...
egy dolog nem derült ki még mindig: a telefon neveit nekem a sorrendet megfordítva írja ki így kifejezetten nehéz így megtalálni akit keresek. Ezt nem lehet visszafordítani ?
Egr-t hogy lehet kiiktatni a 3.0tdi-ből? Mert fater 2.5 tdi-én simán ledugóztuk és kész... na most 3.0 tdi-n ez hogy megy? mert mondták hogy ez nem olyan egyszerű...