Ha ilyen súlyú akkor vélhetően nem csak sima fa vagy lemez csavarok tartják, lehet, hogy felső szekrényben stb. ott is vannak az átmenő csavarok végei?!
Ezt csak azért mondom, mert akár így akár úgy van felrakva a nyomait több mint nehéz eltüntetni. (lyukakat feltölteni tömító anyaggal és esetleg valamilyen gyári dekor csík végig a furatoknál amely takar)
Nem lehetne mégis az omnistor elejére / tetjére füleket tenni és abba kapaszkodna az elősátor?!
Asszem leszedem és megsasolom a rögzítéseket. Hátha mégis lejjebb lehet rakni. Mondjuk ez volna a legjobb megoldás csak akkor örökre ott kell, hogy maradjon, mert különben sok lesz a lyuk.
Nem szedtem még le, de mivel közel 50 kiló lehet a súlya, erős a gyanum, hogy csak fent van lécváz, ezért került magasra. Ha nem vázba mennek a tartócsavarok, tutira kiszakad a lemezből a súlya miatt. Továbbá nem szívesen fúrkálnám össze az oldalát.
Az omnistort nem lehet levenni és lejjebb rakni kb az elősátor lámpa tetejéig?! Akkor a ház lehet, hogy eltakarná a régi felfogatás nyomait, lenne hely az akasztóknak és talán lejtés is lenne?
Szóval ezek jónak tűnnek, de van egy pici hibája a dolognak. Ha a vasnak lejtenie kell akár csak 10 centit, akkor a három középső vasból három beleér az omnisztorházba.
Nekem a Tisza parton egész szezonban fel volt állítva (mivel horgászni járok ezért még októberben is állt) és gond nélkül kibírta. Amit én használok az gyakorlatilag huzatmentes. Annyit teszek pluszban, hogy vagy vihar spaniferrel vagy két erősebb spaniferrel van lefogatva.
A mellettem álló lakókocsi éveken át egy a tieddel azonos típusú omnisztort használt falak nélkül csak erős spaniferekkel lefogatva egész szezonban.
Persze mondjuk az Adria partján a víz felé nézve az első sorban lehet olyan szél ami visz mindent.
A Transporter, Vito stb. kategóriájú kemping autókhoz árulnak oldal sátrakat.
A sátrak behúzója egy dupla csöves műanyag sínbe megy bele aminek a belső átmérője 7mm -es az oldala pedig végig van vágva.
Ehhez kapcsolódik egy másik behúzó amelynek van egy mágneses tartója olyan mint egy hosszú vékony ysák és azt kell a kocsiszekrény oldalához, tetejéhet "ragasztani".
Ha az omnistor szerkezetében lenne olyan fém amin fog a mágnes akkor oda felfogatható lenne ez a rész ehhez kapcsolódna a dupla sín abba egy dupla kéder arra pedig egy SHS clip és abba menne az akasztó horog.
Ez jól hangzik, de az omnisztor miatt a behúzó síntől kb 20 centivel lejjebb kerül a rudazat. Nem igazán tudom magam elé képzelni. Tudsz valami képet linkelni?
Ez is eszembe jutott már. Az a problémám, hogy nem lehet az omnisztor/sátor kombót huzatmentessé tenni. Én legalábbis nem láttam még olyat. Ismerem a toldalékokat, láttam már többet ahohy ide-oda kötözgettek oldalakat. Nem tartom elég stabilnak és praktikusnak. Továbbá a teteje sem megfelelő merevítés egy nagyobb viharban. Nekem már fújt el szél stabil, erős, merev elősátrat rudazattal együtt. Ha akkor az egy omnisztoros toldott sátor lett volna, hazáig üldözhettem volna a viharban.
Akár a sátorakasztót, akár az omnisztort szerelem távolságtartóval, azt kockáztatom, hogy viharban kiszakad, mert a közdarab jelentősen csökkenti a stabilitást.
A rudazattal még az is gond, ha omnisztor mellett használom, hogy az omnisztor nagyon magasan van. Ha fel is tudnám fölé rakni a rudazatot, az kifelé, lefelé nem hajolhat mert belevág az omnisztor házba. Az meg túl drága ahhoz, hogy próba képpen tönkretegyem.
Nekem az elősátram úgynevezett dupla kéderes, azaz a külső 7mm -es kéder megy a behúzó sínbe a belső kb. 5mm -es kéderre pedig műanyag tappancsokat kell felfogatni. A Szavatolnál tudtam venni Dorema SHS felfogatót és azt teljesen szét lehet szedni és bárhová és a lakókocsi falához viszonyítva akár 90 fokban is fel lehet fogatni a kéderre.
Ebbe a műanyag tappancsaba kell aztán bele akasztani az elősátor rudazat végét. Mivel a rudat meg kell feszíteni ezért szinte midegy, hogy a tappancs minek feszül neki.
Ha esetleg a sátor dupla kéderes akkor ez kivitelezhető lehetne vagy lehet belülről egy plusz kédert varratni legalább azokra a részekre, ahol a felfogatás lenne.
Nem gondoltál arra, hogy az omnisztor oldalait megvásárolva azt használd zárt elősátornak?
Én egy 4,4 méteres omnisztort használok és ha zárt elősátrat szeretnék akkor felteszem az oldalait. Sokkal gyorsabb a felállítása és gond nélkül egyedül tudom felépíteni és elbontani. A másik előny amikor esőben kell felállítani vagy elbontani mert itt a tetőt kell először kinyitni vagy utolsónak bezárni.
Ebben az esetben a tetőre kellene felfúrni. Így is gondot okoz mivel fogom eltüntetni az oldalsó furatokat, nem akarom a tetőt is megfúrni.
Egyébként a sátrat be lehet húzni mert a sín szabadon van, de az omnisztor pont a sátorakasztók síkjába van szerelve, ezért a rudazatot nem lehet rögzíteni.
A lakókocsi két végén lévő rudazat akasztó helye szabad. A tető alatt lévő három viszont el van takarva az omnisztorral. Ha valakinek van ötlkete, hogy lehetne kiváltani őket, akkor szívesen megtartom. Én hiába nézem lövésem sincs, hogy maradhatna mind a kettő? :(