Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Konyhában ha odafigyelsz rá sokáig tartja az élét. Csak fa vagy puha műanyag vágófelületen használd, csontos húst ne vágj, és ne feszíts vele. A tokjában tárold hogy ne ütődjön fém evőeszköznek, és mosogatógépben ne mosd. Ha ezeket betartod évekig használhatod.
Felejtős. Rideg az anyaga, a legkisebb ejtésre, feszítésre hajszálreped, aztán kagylósan törik. Ha törött, akkor elég sokat vársz az élezésére, ahol is eltűnik a késed fele anyagban. :) Annyi pénzért vegyél valamelyik hazai késgyártótól kést, pld. Szántó Szaszánál nagyobbat kapsz olcsóbbért N690 anyagból, de Lovászék vagy Marek Csaba is nagyon jó késeket csinálnak, csinál.
A színe alapján krómoxidnak saccolnám. A karc eltávolítás/polírozás igazából ennél kezdődik, még az igazán finom csiszolópapíroknak (1500-3000) is túl nagy a szemcsemérete ahhoz, hogy ne karistoljanak.
Kérdésedre sajnos nem tudok választ adni, de nekem is van egy nagyon hasonló darabom, annyi különbséggel, hogy csak egy pengével van szerelve, illetve nincs túl rózsás állapotban a penge sem. Minden más tekintetben egyezik a képen lévővel. Némi felirat maradék van a pengetőn, nagyjából két hét múlva leszek legközelebb a közelében, ha el nem feledem, utánanézek.
Készül egy "kiránduló" , anyaga HSS gépi fűrészlap, 80' as évekből, csehszlovák... A képen látható textúra marad a pengén ami nagyon tetszik. Nyele zsinór lesz, most egy cipőfűző val rajta. Kérdésem lenne, hogy az élt ami domború mivel tudnám polírozni. Eszközeim korlátoltak, riszrosz nagy köszörű, egy állványos fúró ami ékszijj átrakással tud nagy fordulatot is ez utóbbiba szoktam fogni egy 5-6 átm, 2 cm es filc korongot, ócó késekkel elboldogul, de ez kifog rajta. Mivel tudnám kvázi házi körülmények közt a domború élemet felpolírozni ?
Látom hozzá értő vagy,és gondolom azt is látod hogy a lézeres cég aki a vágást végezte mennyire beletojt a minőségi munkába, annak ellenére hogy megkapták a modell fájlt, és mégis ilyen trehány munkát végeztek,na ennyit arról hogy ehhez neked mennyi közöd van és persze másnak is!
Tedd idézőjelbe a forgalmazó leírását, vagy még egyértelműbb ha odaírod, honnan származik a leírás. Akkor nincs öngól (és plágium sem :-)), max a forgalmazót járatod le.
Valóban nem értek komolyabban a témához és ezt nem is állítottam, ezért másoltam be a forgalmazó által készített leírást, mert gondoltam a forgalmazó ért hozzá és így hitelesebben tájékoztatok, mintha saját magam írogatok le mindenfélét.
Az öngóllal kapcsolatban nem érzem nagy hibának ha forgalmazó általi leírást bemásolom. A lényeg benne van mindenki szűrje ki magának, vagy ha nagyon igényes akkor keresse fel a gyártót és forditassa le magának az eredeti leírást, bár nagyobb, "katasztrófális" eltéréseket én nem látok.
Az észrevételt ismét köszönöm, de azért ezt olyan nagyon ne lihegjük túl, nem volt rossz szándékom senkivel szemben, sőt....
A sandvik penge olyan amilyen. Ismét elmondom, hogy nem értek hozzá és elfogadom a tapasztaltabb, hozzáértőbb véleményeket de, azt azért vegyük figyelembe, hogy nem is az eredeti áráért adom. Az ár és az érték az általam megadott árnál most arányban van. Sokkal drágábban is látok sokkal rosszabb pengéket, ezt legalább még rendesen megcsinálták és nem Kínában sufnizták.
egy ilyen reklámszöveget bemásolni hatalmas öngól!
aki írta (vagy fordította) kummányit sem ért a témához, ez teljesen nyilvánvaló. a markolat ezek szerint szénből van (nem szénszálas), az nem egy tartós anyag :)
a sandvik 12C27 acélt éltartásban csúcsacélnak nevezni dilettáns dolog. egy kevésbé éltartó acélról beszélünk.
"csapágyak segítségével történő nyitás" "belsőlemezes ( platinás) pengebiztosítás" istenem. szóval egy ilyen reklám, inkább negatív reklám a bicskádnak és ha el is hiszed amiket bemásoltál, akkor a te hozzáértésedet is minősíti.