Szia, sajnos nagyon szoros, visszarakva nagy erőt kell kifejteni a kinyitásához. Én úgy néztem, hogy amiatt mivel ott el van szakadva igazából amiatt nehéz húzni.
Nem kentem meg semmivel sem, kidobtam :D - rendteltem máshonnét, ami nem volt elszakadva, és az nem is szorult. De köszönöm a jó tanácsokat.
megnéztem a videódat, annyit hozzátennék hogy a bovden nem tolásra van kitalálva hanem húzásra. egyik irányba Te húzod a kilinccsel másik irányba a zárszerkezet rugója húzza vissza.
ez valóban kicsit szoros de nincs nagy gondja.
az eltört kis tefloncső darabot levágod snitzerrel és használhatod.
javaslom ne fujkálj a bovdenre semmilyen zárolajzót mert megoldja a betétcső anyagát és "ragadni" fog. a könyebb mozgás érdekében samponos vízben mozgasd át jópárszor
Sziasztok! Tudom hogy ez nem a hirdetések helye! De hátha valaki pont ilyet keres! :D Egy ismerősöm árulja a kocsiját,és gondoltam felteszem nektek ide!
Lenne még egy kérdésem mert ugye nő vagyok igaz nem szőke de ha egy linket küldene nekem valaki a SMART CITY-COUPE 0.6 33kw benzin "lambda szonda katalizátor előtti" kellene nekem hogy mégis hogy nézz ki és mennyibe kerül esetleg cikszáma is van nekem azt megköszönöm!
nem az olajteknőből folyik az olaj hanem kilyukadt az intercooler, ettől van az elerőtlenedés is, elszökik a turbónyomás. az áramvesztés vagy akkuhiba vagy generátor (ha elszállt benne egy dióda kevesebbet is tölt de főleg vissza is ereszt áramot, amit aztán a tekercs "elfűt"
olaj azért fekete mert magába szedi a kormot ami a kopottas motorban elszalad a dugattyúk és a szelepszárak mellett. de az olajnak (ez is) a dolga...
Van egy 2001-es 600ccm, benzines MCC Smartom, és vele együtt elég sok problémám.
A legújabb, hogy 90-95nél beteszem 6-ba, és elkezd lefelé villogni a nyíl, és a fordulat leesett, nulla erő. Visszateszem 5-be, és húz, ahogy mindig. Eddig már 85nél "kérte" a 6.at, és volt benne erő. Mitől lehet ez?
Ezen kívül az anyósajtóm nem nyílik/bovdenszakadt, nem világít a fordulatszámmérő "bogyó" világítása, repedt/sérült lehet az olajteknőm, egy éjszakai betonon állás után ott van alatta az olajfolt, majdnem fekete színű az olaj benne, és 2 napi állás után nem indul be, valami folyamatosan fogyassza az áramot.
Tudnátok esetleg bármelyik problémára megoldást? Illetve alkatrészt honnan tudnék szerezni hozzá, milyen ajánlatos venni?