Örömmel értesítek mindenkit, hogy megoldást találtunk a minden smartban kopogó első futóműre. Sokszor csak a kanyarstabilizátor a hibás (amit sokan kutyacsontnak hívnak) amit egy konstrukciós probléma. Erre egy végleges megoldás született. Az alsó gömbfej kopik ki, de ezt a hibás tervezést egyszer és mindenkorra javitani lehet.
Az egyik képen a piszkos és kopogó hangot adó, a másikon az új, ami már szilent blockos megoldás.
A smart can bus rendszere amugy is erzekeny, ha mosod akkor tobb az esely az oxidaciora es a kommunikacios hibara. En azt mondanam ne mosd le, persze ezt mondom ugy hogy en is lemostam.
Amugy en elegedett vagyok az autommal. Legutobb az elso futomuvet tettem rendbe es lefestettem. Bar mindenkitol azt kaptam, minek az ugyse latszik.
Akkor jobbulást kívánok! Nem lehet egy kellemes dolog medencecsont töréssel otthon lenni.
Használd ki az alkalmat és menj át "szivacsba":-D
Szívd fel a tudományt, amennyit csak tudsz! :-) Itt a fórumon elég sok témában találsz hasznos, értelmes segítő javaslatokat.
Néha elgondolkodom olvasgatás közben, hogy ide mindig azok írnak, akiknek valamilyen problémájuk adódott a kis kocsival?
Soha nem olvastam még itt megelégedett, boldog smart tulajdonos bejegyzését... pedig biztosan vannak olyanok is!
Közben eszembe jutott egy kérdés. A smart mennyire allergiás a motormosásra? Ha szép óvatosan lemosom a motort (nem nagynyomású sterimóval) akkor mennyi az esélye, hogy beázik és szívni fogok?
Ngyon hasznos ez az oldal, amit belinkeltél nekem örülök neki!!
Hepi!!
Szeretek az ilyen témábanben után olvasni.
Diag műszer vásárlásban vagyok még tanácstalan?
Ha tegyük fel veszek ,itt valameik lapon láttam gyári smart műszert,
az még nem jelent semmit ha hülye vagyok az elektronikához, na
(nagyon nem) de akkor is illik tudni mit csinálok. Na meg attól
még nem lessz jó a Smart. Baj hogy itt a megyében nem érti, vagy nem is akar vele foglalkozni senki. (Békécsa). Lehet rá kellene hangolódjak, csak most van egy EÜ.
problémám, szent este napján lesestem padás és van most egy sorozatos medce
törésem. Azért idegasít, hogy sem elvinni nem tudom autót valameikőtökhöz, sem
én nemtudok vele foglalkozni egyenlőre.
Most legalább itt nállatok olvasok, felkészülök szakmailag