Akkor írj privit ha gondolod, az aszonyomnak van egy könyvelőirodája, halld tőle mit miért kell.
De igen, mint mondtuk kft-t csinálj, ma EV-t csak akkor érdemes ha minden atomstabil, előre zsírozott BOSCH szintű fizetőképes partnered van, a kocsid ha elromlik van tartalékod megcsinálni, ha nincs munkád pár hónapig akkor a járulékodat, áfákat a tartalékaidból lazán tudod fizetni, stb. Szóval az EV-nél megcsúszol pár százezerrel akkor azonnal lefoglalja a NAV a neveden lévő dolgaidat, inkasszál mint a huzat. Ha meg becsődölsz, egy életre adós maradsz, míg a kft-t eladod (bármit is szajkózik bárki) és aki megvette minden felelősséget vállal, te meg élsz tovább boldogan. Hidd el, senki nem úgy kezd vállalkozni, hogy egyszer megbukik, de tanulj más kárából....
a 2001es 2,8hdi Boxer nagyon bevált, sajnálom lecserélni, de sajnos a kollégám elég csúnyán összetörte a hátulját, én meg két éve az elejét, úgyhogy vhogy elegem lett belőle és a klíma is nagyon hiányzik.
Mindazonáltal kb. 100e km-t mentünk vele 3 év alatt (3xfélév). A kuplungcserén kívül más javításra nem is emlékszem.
Teljesen meg vagyok elégedve a menetteljesítményével, a fogyasztásával és a vezetőülés kényelmével is.
Magasan felülmúlta a várakozásaimat ezen pontokban, főleg úgy, hogy előtte egy ugyanilyen évjáratú 2,5d-vel kínlódtam, ami életem legrosszabb autója volt.
Ja és 3 éve vettem 950ért. Én sem hittem, hogy ennyi pénzért ilyen jó autóm lesz.....
Köszönöm a hozzászólásokat!Közben megkérdeztem két könyvelőt is,ők meg az EV-t ajánlották, mert sokkal olcsóbb elindítani,fenntartani és persze ha nem jön össze akkor abbahagyni is. Na ilyenkor legyen okos az ember :o)
Amúgy van valakinek tapasztalata a 2.3-as (130LE) Ducatoval kapcsolatban?
Van 1 kis problémám,van 1 citroen jumper 2.8hdi 2003-as platós autóm.A turbó mögötti fém viz cső kilukadt.Lehet ilyet szerezni valahonnan,egyáltalán mi a neve ennek az alkatrésznek?
Ezt eddig is tudtuk!Sehol sem szerepel az EU-s rendszerben,a nyelvi követelmény meg tiltott az EU-n belül,főleg az általam belinkelt link alapján,EU-s jogokat sértenek,ráadásként a 3,5 tonna+futó tilalmából indultunk.A DAS hívta fel anno a kisautósok figyelmét a lázlapra,de semmit sem tettek ellene.A DAS semmire sem jó,veled előrébb jutottam,mint velük.Az egész ország GÁZ!
Szia!Köszi a segítséged!De ezek se segítenek!Magyarul azt a választ kaptam,hívjam Bp közlekedési hat.azt azok talán segítenek ha tudnak!ebből fűzetés marad!
Nemzetközi árufuvarozással szeretnék én is foglalkozni és érdeklődnék, hogy szerintetek melyik lenne jobb, egyéni vállalkozóként vagy Kft-ként?Mert valaki ezt mondja valaki meg azt. Ezért gondoltam megkérdezlek Titeket akik benne vannak a dologban.
Az árufuvarozó vállalkozói tanfolyam elvégzése akkor is kötelező,hogyha csak 3.5t furgonnal akarok majd szállítani?Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.De igen csak bosch-ba tudnék szerezni és az horror áron van még 40%-os kedvezménnyel.Után gyártott meg nem igazán található vagy csak én nem találok.:-(
2008-as 120 lovas ducatot cserélnék újra, nagyobbra. Az Euro 5+ 150 lovas, változó geometriájú turbóval ellátott motorokról van valakinek tapasztalata? Negatív, pozitív kritika egyaránt érdekel! :) Vagy maradjak a 130 lovas verziónál? Előre is köszönöm!