Valószínűleg készen olcsóbb, mint egyedileg varratva.
Ha valaki tud sátos anyag beszerzési lehetőséget, kérem ossza meg velem, én eddíg nem találtam. 100% vízálló, PU bevonatos poliészter anyagot keresnék.
Úgy van a polcok felfüggesztése, hogy a felső pulthoz, négy sarkához van rögzítve 5mm -es perlon kötél.
A polcok négy sarka át van fúrva ,a furatokon mozog a polc , a polcok alján egy -egy kis bilincs van így nem
tudnak lecsúszni. A szövetet egy kedves varró néni varta. Masszív, jó pár kiló cukor és liszt állt rajtuk
napokig. A polcok meg 40x 10 léc és színes farost lemez van.Ezt valahol láttam . És közben had mutassam meg a napsátorból kialakított árnyékolót, hátha valaki csinál magának is .Olyan 2x3 méter.
"Mórahalom központi részén kempingezési és egyszerű szálláslehetőséget biztosít vendégeinek a Zöld Camping. A ház kertjében 5 sátorhely vagy 3 lakókocsihely vizesblokkal, főzési lehetőséggel, étkezővel. 800 Ft/fő/éj szállásdíjjal."
Elsö körben ikább prôbálkozz autôgáz töltõkkel, LPG még jobb is. Hivatalosan ott sem tölthetnek, de kis szerencsével ott hagyhatod és feltöltik neked.
Az átfejtés meleg pite, de mintha a lakôkocsis fórumon lett volna szô nem olyan régen.
Szerintem ennyiért megéri, bár azt azért tudni kell, hogy a labda borítása szivacsos szövet, tehát inkább dobni való, az ütőkön is ez a borítás van, nem kemény a közepe, és a frizbi is szivacs + ez a szövet.
Ja és még használható a facebook10 kupon, amire adnak 10€ kedvezményt, azaz ingyen van a szállítás.
A campingworld.co.uk-val is csak jó tapasztalatom volt.
Nagyon jó ez az alj, nekünk is tuti kelleni fog. Igazából angliába találtam, haver megrendelte a sarki tescoba viszik neki. Mondjuk 25 font lesz a hazahozatal de annyi baj legyen... Bár nyárig lehet kocsival jön haza és elhozza.
Vááúú ez tényleg hatalmas. Végre nem kell görnyedjek meg 2 naponta rendet tenni hogy elférjünk. A sátor alá mit teszel? A gyári fóliát amit lehet hozzá venni vagy megteszi akármelyik?
Ti anno mennyiért vettétek ha nem vagyok indiszkrét? :)