Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó Olympus Zuiko Digital ED 50-200mm 1:2.8-3.5 SWD Kupakokkal,táskával,állványgyűrűvel, napellenzővel. Tökéletesen működik. A frontlencsén találhatóak apróbb karcok, pontszerű ütések, de a képminőséget nem befolyásolják.
100.000 ft
illesbela@kabelmail.de
(Doboza,stb. nincs, Ebay-ről vettem az E-M1-hez, de azon gyorsan túl is adtam. MMF-3 adapterrel is tökéletesen működött)
Továbbra is várja a jelentkezőket egy új, bontatlan Panasonic G6 váz kitből (amiből nekem csak a 14-140-es kell).
Köszönöm az érdeklődést, az imént elkelt. A vevőnek jó utat kívánok, remélem sok szép képpel tér vissza :)
Most, hogy már alaposabban ki tudtam próbálni a 14-140-est, eladósorba kerül az Olympus m.Zuiko 40-150-es obim.
Fekete, 2013. július elején vásároltam Bécsben, így az 1 éves világgarancia vonatkozik rá. Fiatal korának és a vele lőtt mindössze 150-200 képnek megfelelően jó állapotban, első (még fóliás) és hátsó kupakkal, dobozkájában, számlájával.
Bolti ára azóta úgy látom megint 90 000.
Ajánlatom: 45 000 HUF.
Eladó továbbá egy Olympus FCON-P01 halszem-előtét, mely az m.Zuiko 14-42 II kitobik bajonettjére illeszthető. Jó állapotban, bár mivel a kupakja rászorítós fajta, ebből óhatatlanul keletkezik pár karc, hiába volt csak keveset használva. Első-hátsó kupak, doboz. Papírjai sajnos nincsenek, mert én is használtan vettem, de elvileg 2012. júniusban vette az előző tulaj az Olympus Mintaboltban.
Bolti ára: 50 500
Ajánlatom: 30 000
Bp, csak kp, és ferencmartin8 kukac dzsímél címen lehet érdeklődni.
Kicsit átrendezem a dolgaimat, ezért eladóvá váltak a következő m4/3 objektívek:
olympus mzd 9-18mm UWA zoom objektív 125 eFt első+hátsó sapkával;
panasonic 20mm/f1.7 fix 70eFt első hátsó sapkával.
és egy manuális gyöngyszem is: Olympus OM 50mm/f1.4 fix 20eFt FÉLRETÉVE
Az natív obik már nem garanciálisak, de karcmentesek. Budapesten megtekinthetők. Postát előre utalást követően vállalok, ez a kedvezmény (utánvéttel te fizeted), egyébként a személyes átvételt preferálom. Csere nem érdekel.
Panasonic DMC-G5 váz, ezüst színű, tökéletes állapotú, dobozával, kábeleivel, minden tartozékával, + két tartalék akkuval, németországi származás, ~1 éves 85e Ft
egyéb bajonett:
Olympus OM utángyártott közgyűrűsor 2e Ft
Vivitar M42-es tele kétszerező tokjával 3e Ft
táskák
Lowepro Rezo TLZ 10-es táska övre is fűzhető, vállpántja is van, ultrazoom kompaktnak, nagyobb MILC-nek, vagy kisebb DSLR-nek újszerű állapotban3,5e Ft
CaseLogic DCB-303k táska övre is fűzhető, vállpántja is van, ultrazoom kompaktnak, nagyobb MILC-nek, vagy kisebb DSLR-nek újszerű állapotban3e Ft
Megtekinthetők, átvehetők a XIII. kerületben, az Árpád híd metrómegállónál, vagy a IX. kerületben, a Nemzeti Színháznál (munkaidőben).
Olympus FL-50-es vaku. Olympus márkaszervízben egyszer volt javítva, mert nem mindig villant. MO-i vásárlás, első tulaj vagyok, minden papír, doboz megvan. A kis fehér fényterelő lemeze le van törve, de hibátlanul működik. Ára: 40 000 Ft Képek: http://www.flickr.com/photos/16986502@N04/sets/72157638855770673/
Érdeklődni a ferenc.pozsik kukac gémél . com email címen, vagy a harminc 9866602-es telefonon lehet.
Olympus OM 50mm/f1.4 fix 20eFt első+hátsó sapkával és szűrőmenetbe csavarható napellenzővel (a napellenzőben is van menet, azaz emiatt továbbra is szűrőzhető!). Utóbbihoz m43 adaptert is tudok adni 1500Ft-ért.
Az natív obik már nem garanciálisak, de karcmentesek. Nagyon jó állapotban van az OM obi is, karc és gombamentes! Képeket kérésre küldök. Budapesten megtekinthetők. Postát előre utalást követően vállalok, egyébként a személyes átvételt preferálom. Csere nem érdekel.
Eladó Olympus OMD EM-5 ezüst váz szép állapotban. Olympus márkabolt vásárlás. 2015 júl 05ig garis. Doboz minden tartozék megvan (Kipróbálható Bp. XI ker) 195K 187K email public + tel:70/három hatvannyolc5680
Panasonic GF1,LVF1 keresővel, Aki Asahi leatherette borítással, custom firmware-rel!!! (Nincs video rögzítés időlimit, legmagasabb stabil bitráta) -55E Ft Panasonic f2.5/14mm -60E Ft Panasonic f1.7/20mm -80E Ft Olympus Zuiko f1.8/45mm (37-46 szűrőmenetátalakítóval) -80E Ft Panasonic dmw-gwc1 -28E Fft Circular Polar filter 46mm -1 Eft UV filter 46mm -1 Eft ND2, ND4, ND8 46mm -3 Eft
55mm-es CPL (3E Ft) és egy 55mm-es ND1000 (3E Ft) szűrő a GWC1-hez (ezek lemaradtak a képről) 3 akksi (ebből 2 utángyártott) -darabja 4E Ft
töltőjével, dobozával, papírjaival. Második tulajdonosa vagyok, egy hónaposan került hozzám, azóta vigyáztam rá. Az objektívek karcmentesek, mind első-hátsó sapkával..
A GWC1 nagylátó adapterrel a Panasonic 14mm-es objketív 28mm-nek megfelelő látószöge kb 21mm-esre szélesedik. Az adapter frontlencséjén vannak kopások (így került hozzám), amik a képalkotást nem befolyásolják. Házilag 55mm-es szűrőmenettel ellátva.
Keresek egy eladó Olympus M.Zuiko Digital ED 14-150mm 1:4-5.6 objektívet megvételre. Szín tetszőleges, inkább az ár a döntő :-)
Az ajánlatokat ide kérem: mttars {kukac} freemail [ponty] hu
Köszönöm!
Kedves Fórumozók!
Eladó egy Olympus M.Zuiko 14-42mm II R, szürke (ezüst) színű objektív (kit része volt). Kb. 100 felvétel készült vele, első-hátsó sapka van, sérülésmentes.