Érdeklődni szeretnék, hogy mi történt a http://aquastore.hu/ bolttal mert egy hete elérhetetlen telefonon , legyen az mobil ill vezetékes!!! Decemberben megrendeltem pár dolgot és nem kaptam meg, lehet, hogy máshoz kell fordulnom ? Ha valami infó van legyetek szívesek megosztani!!!!!!
létezik olyan szigetelő anyag, / mint egy festék/ amivel a csatlakozókat, elektronikát bekenve/befujva, megvédi a nedvesség bejutásától. Persze ez a hőleadást csökkenti, nagy áramú, melegedös cuccoknál nem biztos hogy ez előnyös. Mindez különben is csak addig véd, amig mechanikailag sértetlen a bevonat. Én személy szerint kicsit sem biznék meg ezekben. A sosviz, idővel kb mindent megeszik. Elég egy kis potenciálkülönbség,ami ugye elég gyakran előfordul egy feszültség alatt lévő alkatrésznél, és napok alatt elfogy az áldozat.
Bocsánat hogy elviszem a témát, de mint újonc hozzászólója a topicnak érdekelne a véleményetetek az elektromos cuccok vízbe merítéséről. Persze nem csoda, az eletronok hajlamosak vízben érdekesen viselkedni.
Pár éve nagyon gondolkodtam elektromos menetstabilizáló felszerelésére a hajótrélerre, de részint a tandem rendszer ára, részint viszont az elektromos kütyük vízbe mertése miatt elvetettem az egészet. Egyenlőre nem bántam meg, és remélem sosem kerülok olyan helyzetbe hogy mégis..
Olvasom ugyanakkor a tengerentúli fórumokon (pl iboats.com), hogy mind többen szerelnek elektromos fékeket hajótrélerekre úgy, hogy rendszeresen tengerbe merítik. Feltételezem ott sem mindenki teheti meg, hogy páros évente új trélert, szettet vegyen rá.
De az hogy nem húzzák ki a ledes lámpák csatlakozóit, már rutin az ott olvasottak alapján. Nekem ez a lustaság is hajmeresztő.
Lehet, hogy ennyit fejlődött a technológia és már túlhaladott dolgok, vagy az árak csökkentek, esetleg csak trendi.. ??
Van valamelyikőtöknek direkt tapasztalata ezekről?
Aki makacsul kitart tévedhetetlensége mellett, bizton számíthat rá, hogy elmaradhatatlan kísérője lesz a gyakran súlyos, mélyreható tévedés. De már minimális önismeret is lényeges javulást idézhet elő - azon az áron, hogy időnként szemrehányásokat kell tennünk magunknak.
Óh mesterek Mestere!! nézd már meg a dátumokat!! én feltettem 2014.01.11 20h.11p-kor az erről szóló képet! Te egy nappal később kezdted magadból önteni az ötleteket. Lehet, hogy egyszerre gondoltunk rá de lehet, hogy nem. Csak én nem sértődök meg érte.
Tényleg hiba volt meghívni egy olyan klubba aminek nem éred fel a kilincsét. :o)
Arra azért kíváncsi lennék hogy a fejlődés vagy a nyughatatlan lelke mondatta vele ezt ( esetleg a whiskey) a mondatot .Bár a neurotikus jelleme sarkalja az efféle érzéseket - önmaga számára -mintegy magyarázatként hogy értse a világ dolgait. A promócioján sokat ront a fogadott lányával történtek. üdv doktor4
persze, tudjuk. csak az itt felmerult gondolatra itt valaszoltunk. mas a lemosas es mas amikor viz ala kerul. ha vizhatlanna tettek, akkor artol fuggoen jo megoldas lehet
Bizonyára te is tudod (fehérszakállal együtt) hogy kitzoli hová és milyen célra keres motorizációt, másutt elővezetett kérdéseire itt próbáltam tippeket adni, ezért címeztem Neki a posztokat.
sok helyen kis viznel a solya nem eleg meredek ahhoz, hogy a hajot vizre lehessen tenni ugy, hogy az autoval nem allok be tengelyig a vizbe, a kipuff-ot szotam hallgatni hogy ha bborekot fuj nem allitom le a motort. pedig nem jo peres mankokerek van az autom alatt. a vonofej es a csati sokszor kerult mar viz ala. a masik opcio, hogy a fene se varja meg solyazaskor, amig a szallodahajo hullamai teljesen lecsillapodnak (sokszor a ket part kozt ketszer oda-vissza 'megjarjak' a dunat) arrol az apro lehetosegrol se feledkezzunk el, hogy mi van ha az ember benazik es elfelejt idoben megallni. meg örüljön a tulaj, ha a bejuto viz miatt a ketyere megall es nem kell vasmacskat huzkodni a mederfeneken, amig bele nem akad a futoba a 'mederfenekjaro robotutanfuto'