szia 1.3.suzuki 6.5-7.5 1.0. suzuki 6l-7l ez a valóság ezt az idő járás is tényező, ez 2000 évjáratú a másik dolog, amit írtak 01. suzuki 2.7l. nem kell mindet elhíni.Ez a technológiai amit felraktam jobban meg valósít ható és egy szerűbben ki vitelezhető. És jelenleg én már régebben is próbáltam a víz bontást használni de
Ha a technológiai víz (H2O) a hidrogén, csak kap 1 Molecul hidrogén, és szükségünk van több energiát a villamos motor és az akkumulátor, fogunk létrehozni probléma a villamos energia és ECU de ha repedés vagy folyamat benzin (C10H24) mi lesz 12 Molecul hidrogén, ebben a rendszerben nem kell villany, Ez a rendszer biztonságos, mert a reaktor vákuum, így véleményem szerint jobban kapunk hidrogén gázt, mint a víz vagy HHO rendszer,
szia sajnos nincs de a lényeget ki lehet venni. ez a Google fordítás , híd el jól működik . És amit le írtam az igaz. Régen ezt az oldalt is bújtam de akkora változást nem tapasztaltam mint eben. Üdv.
Trial Crack Szénhidrogén rendszer (HCS csak a kifejezés / név esetén) A repedés szénhidrogén-rendszer, HCS egy olyan rendszer, lebontják szénhidrogén atom (vagy pertamax prémium üzemanyag) a atom hidrogén H2 és szén-C segítségével fűtött katalizátor cső. Kültéri forró / exoterm, mint a belső égésű motorok (jármű motor) maga a hő a motorblokk vagy a kipufogó, hogy elérheti a hőmérséklet 400 ° C. A HCS nagyon hatékony, ha a hatalom gépjárművek kiegészítők bbmnya mód. A hidrogén üzemanyag van a prémium vagy rendszeres PERTAMAX töltjük a gépjármű. HCS mindössze 5 és 10%-a tartály és a jármű mentheti legalább 50%-ról 90%-kal több attól megnyitotta csapok. utat működését az eszköz beírja a prémium 300cc műanyag palackok (mint például a hidrogén a víz módon, hogy népszerű a pillanatban), majd gőz Ez a tüzelőanyag a beszívott karburátor keresztül egy cső Katalizátorok, amely képes betörni egy hidrogénben gazdag prémium és szopni paktikel szenet, úgy, hogy később a kipufogógáz / füstgáz szén-monoxid elemeket lehet csökkenteni jelent ő és a hidrogén, mint egy oktán enhancer a járműben. szénhidrogén rendszer Crack akkor létre hidrogéngáz (H2) H2 3-5 LPM (liter per perc) Miért megtakarítás az üzemanyag a jármű? ez valójában nincs észrevehető lovas / a rendszeres használók húzza / forgassa a kart, hogy a gáz, ezúttal csak húzza / forgassa a kart egy kicsit gáz jármű gyorshajtás, ami miatt az üzemanyag-fogyasztás a permetező lyuk (sepuyer: Szólások jávai) karburátor csak fordítsuk kevesebb üzemanyagot, hogy az üzemanyag nem éreztem, hogy takarékos gépjárművek üzemanyag-fogyasztásának Abiss Próbálja hitung2 hatékony: például az általunk használt 5%-os (50 ml) csak 1 liter prémium tartály szét hidrogén (H2) és a szállított karburátor csövön keresztül katalizátor (kell) el tudja menteni a 70%-ról 65%-a nettó megtakarítás 5%, mert meg kell venni, próbáld ha kembalikkan 5%-os felárat a tartály, akkor nem fog semmilyen megtakarítás egyáltalán. Pipeline katalizátor itt tart egy nagyon fontos szerepet a Fire Flashback is gyakran tapasztalható a mögött gáz hegesztő (mint a tört karbid), így soha nem fog tapasztalni a flashback tűz szikrák a gyújtógyertyák a dugattyúk mentés előtt eszköz Pipe Catalyst venni a szakirodalomban: Adatok az USA szabadalmi Abstract katalizátor: nagy tisztaságú szénhidrogének H2Sorry Én nem hívja fel a szabadalom száma akkor találja magát az interneten. csövet katalizátor réz henger, melynek hossza 10 és 13cm, amely tartalmazza többek között alumínium-oxid-port csomagolva szűrővel nikelin (nikkel) és platimun lemezt (platina), a külső kör + rutherium ( nyomáson 70-150 psi) masing2 setrimin lezárt stailess acél anti Flashbacknagyon nehéz és drága, hogy, de ezt az információt meg tudja nézni az amerikai szabadalmi bahan2nya hogy tudok cserélni egy egyszerű és olcsó könnyen elérhető, természetesen, az idő és a pénz Air puluh2 idő kísérlet helyett a tartalmát a katalizátorok a gáz felrobbant az eredményeit. spedamotor nyomása lány bevitelét vákuum mínusz (-) 20 -30 psi H2 Miért Szénhidrogén (prémium vagy pertamax) jövedelmezőbb? tudod, és megtalálja a képletet Premium kémiai vagy pertamax? lehet keresni az interneten, hogy keressen kémiai képlet a benzin / gázolaj kevert kémiai képlet C8H18 Premium PERTAMAX formula C10H24 (bocs ha hibásan) Lássuk C8H18 díj vagy repedt vagy lebomlott szénatom 8 és 18 atom hidrogén (H2), ha H2O (víz) a szakadása atomos oxigén elektrolízissel jelentése 1 atom, és a H2-2 atomok, az atomok annak érdekében, hogy megfeleljen a prémium van, hogy szaporodnak 9 alkalommal dielektrolisa H2O, vagy azáltal, hogy növeli a DC áram elektrolízis-9-szer, például ha a hidrogént elektrolízis 3 amper már termelnek buborékok hidrogén (H2), akkor 3X9 = 27 amper elektrolízis eredménye volt az új hidrogén is hasonlít H18 oka az áramforrás a jármű nem megfelelő, ha a felvett 27amper áramlását hidrogén gáz repedés vagy pertamax Premium, hatékonyabb és kevésbé költséges, Ez nem egy módja a megtakarítás a nem fosszilis üzemanyag-takarékos trükköket kiegészítők az üzemanyag, de ezen a ponton, hogy hasznos lenne nyata2. Jelenleg Megpróbáltam a motorkerékpárok és autók , és az eredmények nagyon kielégítő Honda Suprax 2007 Május 111km / L 125-ös Honda Kharisma 100km / L Yamaha Vega R rata2 a 80-85km / L Honda Vario rata2 55 -57 km / L Yamaha Mio rata2 49-52 km / l Suzuki Smash 100 km / l dg sebessége 40-60km / h Sanex Mocin Matic 54 km / L Eredeti 25km / h Honda Accord 81 előtt 9km / l lehet 15.5 km / l megtakarítás más módon:takarékoskodni üzemanyag keverésével 1 liter 20%-os felárat a jármű pertamax motorkerékpárok prémium üzemanyagot azonnal ment 12% hidrogén (H2) jelenleg népszerű, mint az új gépjármű-kiegészítők vannak osztva a víz H2O a hidrogén és oxigén atomok is célja, hogy üzemanyagot takarítson meg. De electrolisa rendszer megköveteli amper / nagy akkumulátor aktuális. Ha a hidrogén elektrolízisből származó mindössze 5-10 amper eredmények h2 buborék volt nagyon kevés eredmény kevesebb mint ½ liter percenként, egység mérete, az LPM / liter hidrogéngáz percenként. Ha a mért hidrogén eredmény 1 percen Ön új 1 liter mentheti 15%-át az üzemanyag, ha szabad a beszívott karburátor. módon mérni literan be 1 üveg ásványvíz koncentrációja a vízben, a vödör megtelt, és az ásványi anyag tartalma az üveget, és fordítsa a palackot (az alatti rész a száját az üveg és továbbra is a vödör), majd helyezze be a csövet a szájába elektrolitikus hidrogén-palackot, és kapcsolja be a buborékok h2 elektrolisanya töltse TSB palack, kiszámítja az idő szerint, hogy egy másik oldal, ha az energia az USA-ban azt mondják, 2,5 HP motor teljes a hidrogén bbgas szükséges 6 -7 liter hidrogéngáz percenként. , de ha hidrogént alkalmazunk, hogy üzemanyagot takarítson motorkerékpár jelent ő LPM elég csak 2-3, 2-3 LPM míg a hidrogén elérje a legtöbb nem igényel egy egyenáramú elektromos áram a jármű között, 20 és 30 amper a hőmérsékletet üveg elérheti a 100 ° C forrásig H2O / a víz és más halálos következményei is jön létre, rövid az akkumulátor. electrolisa Ha a hidrogén és a mérési az egyenáramú csak 3 amper megerősítették az eredményeket hidrogéngáz nagyon kevesebb a Fuel Saver Kiegészíti a motorkerékpár
üdv mindenkinek Üzemanyag megtakarítás, kis befektetéssel. Én használom és igaz! 2000 évjáratú Suzukim 1.3, vegyes használattal 100km/6.2l, hosszú távon 100km/5.6l fogyaszt, mostani időjárásban.
Üdv.Én már irtam le valahol hogy az étolaj szaga szinte megszüntethető a viz gőzzel.
Én magamnak préseltem a naprát és ekkor jöttem rá az MTZ-m esetében.De azt nemtom viszont hogy az 1.6D autóm esetében hogy kéne hőt nyernem mert kb nem melegebb a pufogó mint a viz.Igy nem tudok gőzt csinálni.Régebben elektromos hőcserélőt csináltam ami jó volt csak tönkrement meg ez ugye megincsak plusz teher a motornak.
juttass inkább a beszívott levegő mellé vízgőzt ( HYPNOW ) és nem fog kormolni a diesel motorod.
Normál adagolós diesel motor kipufogógáz illata a közös nyomócsöves nagynyomású diesel motoréval megegyező illatú lesz korom nélkül. Részecske szűrő is felesleges lesz.
Elektrolízises vízbontást hanyagolnám, egy belsőégésű motornál van feles hő energia dögivel, amivel szintén lehet vizet bontani, és még lágyabb csendesebb járású is lesz a motor.
Szerintem étolajos üzemnél a sült krumpli szagú kipufogógáz is eltüntethető lenne a levegővel plusz vízgőz bejuttatása a hengerbe.
Üdv urak csatlakozom valamelyest az előttem szólóhoz dízel motorban étolajos autózás mellett ha hho rendszert használok 2 buboztató tartállyal lehetséges hogy a szelepeket valamelyest az izzító gyertyát tönkreteszem? az én autóm nagyon sok kormot termel mivel nem gázolajjal használom és sokszor elpiszkolódik a porlasztó csúcs és tisztítgatni kell..ezt szeretném elkerülni állítólag mivel a hidrogén gáz nagyobb hőt termel "megkezdheti" az izzító gyertyát fogalmazott egy szerelő...esetleg tapasztalatok? válaszokat előre is köszönöm
Lenne néhány használaton kívüli csövem,6-6 pár.Az egyik 316Ti,a másikat nem tudom de hasonlóan nem mágneses,ez nem volt ég használva.Aztán,használt 19db lemez 110x190, + plexi ház.Persze csak cserébe.Nagyobb hiperszil trafó/k,BLDC motor,vagy állandó mágneses DC nagyobb motor.
Kérdésem volna szeretnék én is egy ilyen gőzfejlesztőt csinálni a tartály "hőcserélő" csövezés szabályzócsap is meg van.Már csak a motorba bevezetés kérdéses.A kocsinak műanyag szívócsonkja van.
A kartergáz a fojtószelep után van vissza vezetve ha ebbe csatlakozók bele egy "t" idommal akkor az müködő képes lehet?
Köszönöm a segítséged! Tudnál esetleg tippeket adni hogy milyen oldatot használjak? Ez az alu lemezes csak kisérletezés mielött pénzt adnék ki 316L minőségű saválló lemezekre!
Építettem mostanában egy vízbontót.A probléma azzal lenne hogy bekapcsoláskor felmegy felvett áram de folyamatosan esik vissza és szinte alig bont valamenyit. A vízbontó adatai a következők:10x10 es aluminium lemezek két műanyag lemezzel lezárva 9 db lemez van 5 - és 4 + lemez. 1mm es tömítések vannak köztük így 1 mm re vannak egymástól.A vízállátást úgy oldottam meg hogy van egy 0.5 literes palack ami bevan kötve a bontó egyik oldalán és van egy buborékoztató ami a másik végére van kötve...ahogy én észrevételeztem úgy nem láttam volna hogy áramolna bele a víz.Én arra gondoltam hogy mivel felhabzik bontás során így az a probléma hogy nem érkezik helyére új víz és csak a hab marad és ezért nem bont úgy ahogy kéne. Elektrolitnek elöször desztilált vízet(esővíz többször szűrve) használtam de ebbe semmi nem történt így ezt kicseréltem csapvízre ahol felhabosodik és enm működik úgy ahogy kéne.Valaki ha tud valami megoldást légyszíves segítsen mind a vízellátásra mind pedig az elektrolit összetételére. Előre is köszönöm!
"Nem szeretném senkinek véleményezni az állítását, csak nem értem, hogy miért van az hogy, nincs legalabb50-70% -os előre lépés!"
Tudod, ez egy nehezen magyarázható dolog. Mármint az, hogy miért is nincs megfelelő előrelépés a dologban. Szerintem igen is, hogy van, csak nem egyik pillanatról a másikra.
De mire is gondolsz valójában? Sajnos az nem járható út, mint a számítástechnikában, mikor is azt mondták, hogy minden három évente megduplázódik a processzorok teljesítménye. Jó ideig be is jött, aztán elértek pár éve arra a szintre, hogy nem lehetett önmagában a processzorok sebességével manipulálni, mert összegubancolódtak a jelek a gyors működés következtében. Ekkor jött az egy tokba épített két processzor, ami összedolgozik és megosztva hajtja végre az utasításokat. Később megjelentek a 4 magos processzorok, amik ugyanezt tették csak négy beépített maggal.
Sajna itt nem mondhatom, hogy tessék egyik cellával félig lebontani a vizet és a másik majd befejezi! Bár, igazat szólva, ha nem is így, de bizony a törekvés az, hogy több energiaszinten bomlik le a víz kell a víz és az lenne a jó, ha valamely módon egy állandósult magasabb energiaszinttel lehetne a H2O-t lebontani kisebb energiával. Itt ez lenne az áttörés.
"Azt sem értem, hogy valaki állít egy dolgot és nem igazán akarja alátámasztani egy pici video felvétellel."
Nos, ebben nagyon is egyetértek veled! Erre szoktam azt mondani, hogy mondani bármit lehet! Az internet pedig kimondottan ezt támogatja, vagyis mindenki büntetlenül bármit állíthat, félrevezethet egy egész társaságot is akár, sőt a tájékozatlanok zsebét is megkönnyítheti jókora összegekkel! Magam is ezt állítom és küzdök is ellene, hogy lehetőleg legalább a minimális alaptudást megszerezze, megértse és ne lehessen becsapni HHO téren! Sajnos nem sok eredménnyel. :)
"Tudom azt is, hogy nem igazán mondják el az igazat. Csak így nem igazán látom az értelmét a topiknak."
Én azért ezt nem merném kijelenteni. Tudod, ez olyan dolog, hogy mindenki a maga módján próbál kommunikálni. Van aki fél szóból is megérti, van akinek el kell magyarázni. Persze ez nem baj. Van aki jobb előadó és van aki rosszabb, de annak ellenlre, hogy nem tudja mindenki számára azonnal érthetően elmondani amit akar, attól még lehet sokkal nagyobb a tárgyi tudása egy dologban, mint a másiknak, aki a semmi eredményt is hatalmas találmányként adja elő - ráadásul meggyőzően.
Ha majd Te is foglalkozol a vízbontás témával egy jó ideje, akkor belátod, hogy nem is olyan könnyű valami újat felmutatni. Az Otto motorok elve 100 év alatt sem változott! Gondolj bele!
Csak példának mondom, hogy mondjuk 3 évvel ezelőtt még mindenki a drótos befőttes üvegeben bontotta a vizet, vagy legalább is azt hittük, az a megoldás. Hol is vagyunk már ettől? Ma a szinte veszteségmentes hibrid bontók jelentik a csúcsot és igen is állítom, hogy minden fenn van a neten róla és meg is építheti bárki. Az úgynezezett splitter bontókkal is biztos találkoztál, ahol már primitív módon megvalósítható, hogya DRY-CELL rendszerű bontó egy membrán beépítésével külön tudja választani a hidrogént és az oxigént. A ködösítés persze ott is megvan, mármint a membrán anyaga. Pedig csak gondolkodni kell egy kicsit, akkor megérti az ember a működését és meg is van a megoldás.
Azért én elárulom, mert nem titok. A szitaszövet, amit a szitanyomó használ amikor a pólódra rányomja , hogy "Laca". Abból is a legsűrűbbet kell beszerezni és mehet is a válogatás. Lehet külön lukon a hidrogént és az oxigént kivezetni és hasznosítani. Csak apró megjegyzés, ha valaki nem tudta volna és bírálat érne, hogy elhallgatok eredményeket, ezért most mondom:
HA CSAK A MEGTERMELT HIDROGÉN KERÜL A SZÍVÓTOROKBA, AKKOR NEM KELL BOHÓCKODNI A LABDA KORREKTOROKKAL ÉS A MAF/MAP SZENZOROKKAL! NEM BORITJA FEL AZ ECU MŰKÖDÉSÉT, UGYANAKKOR A HATÁSA PONT UGYAN OLYAN, MINTHA AZ OXIGÉNT IS BEVEZETTÜK VOLNA A MOTORBA. A MAGYARÁZAT AZ, HOGY AZT A BIZONYOS KEVERÉSI ARÁNYT NEM ARRA ÁLLÍTOTTÁK BE, HOGY LEGYEN MARADVÁNY ELÉGETLEN ÜZEMANYAG, HANEM ARRA, HOGY EBBEN A MENNYISÉGÚ BESZÍVOTT LEVEGŐBEN AZ ÖSSZES ÜZEMANYAG EL TUDJON ÉGNI A LEGJOBB HATÁSFOKKAL. EZT NEM KELL FELRÚGNI ÉS AKKOR NINCS PROBLÉMA!
Senki nem mondhatja, hogy valamely vízbontós topikban nem írtam volna róla, csak legfeljebb mindenki nem ugyan azt olvassa! Ez meg kérem szépen egyéni választás dolga! :)
Remélem ez azért megfelelő fejlődésnek tekinthető és ezt bevallom én is csak akkor tudtam meg, amikor rengeteget kísérleteztem, költöttem a pénzem, hogy legalább ennyit megtudjak a HHO áldásos hatásáról. Fogom majd folytatni is, de egyenlőre most sem jelentkeznek a szponzorok, hogy támogassanak, nekem meg nincs pénzem! Na nem mintha eddig lettek volna, pontosabban 1 volt, vagy 3 éve, aki nem szponzor volt, hanem barát! Azóta is hálás vagyok neki, mert a mai világban elég ritka dolognak számít! Röviden ennyi. Nem panasz, hanem a valóság. Az eddigi kísérletekből vehettem volna egy használt jó kis autót is. Te is így vagy ezzel?
Nos gondolom megfelelő magyarázatokkal szolgáltam és megadtam Neked is a kellő indítást a kísérletezéshez!
Szia Sándor! Köszönöm a válaszod.igen meggyőző amit le írtál!
Én is láttam a video felvételeket.A tiédet is.Kb-3 éve olvasgatom a topikot,és igen sok mindent lehetett itt olvasni.Ezért fordultam hozzád.Nem szeretném senkinek véleményezni az állítását,csak nem értem,hogy miért van az hogy,nincs legalabb50-70% -os előre lépés!Azt sem értem,hogy valaki állít egy dolgot ,és nem igazán akarja alátámasztani egy pici video felvétellel. Szerintem így lehetne előrébb lépni a topikkal.Szerintem így lehetne előrébb jutni az egész technológiával!Nem becsapni a másikat.És nem lehurrogni ha igaza van!Én igen is látok ebben a hidrogén dologban realitást.Tudom azt is,hogy nem igazán mondják el az igazat.Csak így nem igazán látom az értelmét a topiknak.Te viszont látom,hogy igazat beszélsz és nem kábítasz minden féle marhasággal!Ha esetleg tudnál adni egy kiinduló pontot azt meg köszönném.Értem én üzemanyag fogyasztás csökkentés,benzin üzemű motornál.1000kbc. Üdv!Laca.
"Tényleg ilyen nehéz egy négyütemű áramfejlesztőhöz elegendő hidrogént fejleszteni?"
A kérdésedre a válasz: nem, nem olyan nehéz! A gond nem is az, hogy hogyan fejlesszek egy kis négyütemű aggregátor hajtásához elegendő durranógázt fejleszteni, hanem az, hogy mivel. Ha ugyanazzal az aggregátorral akarod fejleszteni, amiből eleve ki akarod venni a bontóhoz szükséges energiát, akkor az a véleményem, hogy feltaláltad az örökmozgót! Ezt egy-két videóban a neten már láttam, de egyenlőre mindegyik valami trükkenek bizonyult. A zsúrkocsis is az, de most nem tudom belinkelni, mert rég elfelejtettem, hogy hova dugtam.
Tehát, vegyünk alapul egy 2KW-os áramfejlesztőt, olyan 200 cm3 4T motorral. Az elképzelhető persze, hogy egy terheletlen 200 cm3 4T motor forgásban tartásához elég lenne a 2KW teljesítményből származó durranógáz, de terhelni már nem lehetne az aggregátort. Ez ugye annyit jelent, hogy még az üresjárathoz is elő kellene kotorni valami plusz energiaforrást.
Amennyiben az a cél, hogy legyen egy energiatermelő berendezésed, amely csak a vízből állít elő legalább annyi energiát, hogy önfenntartó berendezésként működjön, az szerintem nem megvalósítható. Azok az örökmozgónak kikiáltott cuccok, amik mondjuk véletlen forogva maradnak egy darabig, soha nem bizonyultak állandónak, csak legfeljebb időlegesen sokáig működtek. Ezt egy felpörgetett lendkerék is tudja, pl. vákuumtérben, akár napokat is elforog egy jó kis tűcsapágyon! :)
A HHO, vagy inkább Braun gáz, vagy durranógáz egy jó dolog. A katalaizátor szerepe kiváló, melyet a fosszilis üzemanyagok elégetésében ki is fejt. Egyenlőre erre a legcélszerűbb felhasználni. Eleve hatásfok növelést lehet elérni azokkal a bizonyos vapor rendszerű karburátorokkal, amik több energiát képesek ugyanannyi üzemanyagból elővarázsolni, mint a mai befecskendező rendszerek. A használatuk valamiért nem terjedt el. Gondolom magad is rájöttél, hogy milyen hatalmas lobbik érdekeit sértené! Természetesen mindenkinek áll a zászló, csinálhat egyet és működni is fog! A legérdekesebb változat pedig az, amikor bármely szénhidrogén gőzét alkalmazzák, mint üzemanyagot, de ráadásul vízpárával keverve. Igen kis fosszilis üzemanyagfogyasztást eredményez ez a rendszer.
Ha most elkezdjük itt is boncolgatni Meyer bácsi vízautóját, akkor megint csak arra kell kilyukadni, hogy azt nem a HHO hajtotta, az csak szerintem ott is katalizátor volt és az első indításban volt nagy szerepe. A riportfilmben lehet is látni, hogy egy külső áramforrásról, egy külső bontóból feltöltenek egy puffertartályt HHO-val, majd amikor elér egy bizonyos nyomást, akkor indítják a kis homokfutó motorját. Tény, hogy utána nem kell külső utánpótlás, de a rendszer amit kitalált egy modern gőzgép tulajdonképen, ahol a vízplazmát egy speciális gyújtógyertyával, HHO-val és nagyteljesítményű szikrával állította elő. Ennek a hője által előállított vígőz nyomása hajtotta szerintem az autót. Ez az én fikcióm, hozzátéve, hogy a mai tenchnikával még nem állították elő ezt a motort, vagy legalább is nem nekünk halandóknak!
Lehet, hogy nem erre gondoltál a részletes leírás alatt, de nekem sok-sok kísérletezés után is csak ez jut eszembe. Egyenlőre a HHO-t arra kell használni, hogy a fosszilis üzemanyagok tökéletes égését segítsük elő, ekkor jelentősen csökken a károsanyag kibocsátásunk, s ha nagy szerencsénk van, akkor még a fogyasztáscsökkenés is hamar jelentkezik. Mindennek persze előfeltétele, hogy ne cseréljük le hirtelen a mezitlábas gázpedálnyomást túrabakancsosra!
Szia patkolttojás!Te is így látod a technológiát? Sokan bíznak benned a topikon belűl.Tényleg ilyen nehéz egy négyütemű áramfejlesztőhöz elegendő hidrogént fejleszteni?Várom részletes leírásodat.Üdv!Laca.